Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

YODADDY (LIBIDUO) - Shut Yo Bitch Ass Up

1999 Wildfire

Rekomendowane odpowiedzi

**Na kanał lokalnego kolektywu podziemnych raperów o nazwie LIBIDUO, wleciał nowy kawałek pod tytułem Shut Yo Bitch Ass Up od Daevion Epps aka YODADDY. Jest to odpowiedź na numery, które się posypały po jego wczorajszym kawałku. Raper wyśmiewa się z stylu jaki ma LILMA, odpowiadając na jego przytyk w kwestii siedzenia wspólnego w pubie i jedzenia ramenu, bo jak sam to określił - za kilka linijek nie będzie zabijał. Niewiele odpowiada producentowi (głównie dlatego, że ten w swoim numerze nie wyjawił tak dużej złej krwi), bo najbardziej skupił się na raperze MILLIE, który nagle bez zapowiedzi wleciał w ich konflikt na trzeciego. Raper wyśmiewa się z tego jak Ray Miller dostał torebkę od Bailee Cantrell i zemdlał i jak nagrywali wspólny numer to uciekł ze studia, nagrywając swoją zwrotkę u siebie w mieszkaniu, by nie konfrontować jego tekstu z LIBIDUO, którzy i tak poprawiali mu refren.**

Tekst:

Spoiler

Rymowanie to dla was trud, kładę na was but
Widowisko jak Młynarczyk na meczu podczas Alley-Oop
Jestem idolek dla nastolatek, każda z nich puszcza was na mute
Spójrz na składnie swoich linijek, a później pytaj mnie o proof, ayy

Co było Vegas zostaje w Vegas, to Los Santos, a nie Miami
Dziwko nie strzelam w powietrze tylko rzucam ksywkami, kiedyś dostane za to Grammy - artysta odpowiada na to, że często swobodnie rzuca ksywki innych raperów w swoich numerach
Pierdole te restauracje, nie jestem durniem który za rap chce kogoś zabić - odpowiedź na to, że jak jest trzeźwy to nie czuje kwasu do LILMA
To San Andreas Flow, tu pierdolimy linijki z europejskimi piłkarzami - strzał w MILLIE, bo na swoim numerze porównuje się do europejskich piłkarzy, a LIBIDUO ma gdzieś piłką nożnę

Szybko się reflektujesz - LILMA w swoim numerze od razu nawinął, że nie będzie odpowiedzi
Niepotrzebny ci beef ze mną, to po chuj się denerwujesz?
Wszystko co robie to jest hit, ty sie glupku zajmij bębnami
Mam dosyć puchowych kurtek i akcentu brytyjskiego, dziwko zamilcz - strzał w LILMA

Kamery na mnie, w garażu znowu nowy whip
Ja nie musze pytać nikogo jaki budżet mamy na klip - artysta nawiązuje do tego, że nie jest w żadnej wytwórni na smyczy, podbijając również to, że jego teksty nie są autoryzowane i może rzucać ich ksywki, a nie robić sneak dissy
Używam waszej ksywki, bo to jest synonim dziwki - raper YODADDY cały czas w swoich numerach nawija o dziwkach, a ich ksywka się z tym rymuje
Millie ty najlepiej brzmisz jak dziwko milczysz

Wale koke z tyłka prostytutki, ty walisz kokę z fiuta ziomka - odpowiedź na: Jak byłem na wyspie; to ćpałeś syf z tyłka
Mam ci dziwko przypomnieć kto od torebki dziwko omdlał? - nawiązuje do sytuacji w której MILLIE dostał torebką od modelki w głowę i zemdlał
Czarnuchy chcieli zjadać, a zjadają własny ogon
Libiduo w tej dziwce, dorownac nam nie mogą

25 za zwrotke, tyle May wzial od Northa - 25 tysięcy manager MILLIE, North, płacił dla Mayhem Percy po tym jak raper przeciągał ich spłatę
Twoja byla tak dobra jak suko niechciana ciaza - YODADDY nawiązuje do tego, że jak siedział studio z Ray Miller to Mayhem Percy poprawiał mu tekst
Wielcy producenci, co aby nagrac musza uciekac ze studio - kiedy nagrywali razem numer to Ray Miller nie chciał nagrywać swojej zwrotki przy kolektywie
Teksty rodem z GPT, mi tez byłoby zwyczajnie glupio

Oh, dymasz swoja menadzerke? Suko, to jest niezle - strzał w LILMA
Moge wziac ja na sextape, to bedziesz mial lepsze recenzje
Durniu jestes glupszy niz Pressey gdy wspominasz o Kulture - strzał w MILLIE, bo wers w poprzedniej nucie nie był wymierzony w jego stronę i sam się wystawił na konflikt
Masz syndrom odniesienia, wezwijcie lekarza durniowi na ratunek - według Dee, Ray Miller ma syndrom odniesienia, że cokolwiek się mówi to myśli, że jest o nim

Kogo ty chcesz zabijac, jak ty skonczyles studia dzieciak
Od wszystkich juz dostales liscia i ci sie odlepia, dzieciak
Kogo ty chcesz zabijac, jak ty skonczyles studia dzieciak
Od wszystkich juz dostales liscia i ci sie odlepia, dzieciak

Wpierdalam właśnie kreskę, haa - pomimo numeru LILMA i tego jak ten nawija o tym, że Dee za dużo ćpa to pokazuje, że on się po prostu tym wszystkim bawi i nie porzuci swojego imprezowego życia

• 1 miesiąc temu...