Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[06.11] Starcast: Mikayla Lykes: Nie oszukujmy się.. Gdyby nie Kayes to zjawiłoby się o wiele mniej osób.. | By: Malia Yo Parris

ka6i

Rekomendowane odpowiedzi

**We wtorkowy wieczór na wszelkie media społecznościowe trafił najnowszy odcinek podcastu Starcast. Malia Yo Parris rozmawia na nim z Mikayla Lykes - utalentowaną artystką muzyczką. Jest to trzeci odcinek programu od dłuższej przerwie. Rozmowa ma charakter pytań w stronę Mikayla, która wyjaśnia poszczególne elementy, rozwija je lub sama porusza wątki. Dokładnie po audycji został wypuszczony album muzyczny raperki pt. "Crowned in Watts". Na sam koniec rozmowy Malia zaproponowała freestyle raperce, który się odbył. (kliknij w zdjęcie na samym dole po krótkie nagranie) Podczas samej rozmowy, zostały poruszone takie osoby/przedsiębiorstwa jak: Aniyah Kayes Geovvaney, Chase CHA$E Love, Maxine Koci, Farush lilma, Eternal Atake, Lil Jay, Lilkapone, Ciendaguapo, Keilana Merr**

tu kiedyś będzie fajna grafika

WgBFMMc.pngMalia Yo Parris mówi (mikrofon): Hey Los Santos! Nazywam się Malia Yo Parris i melduję się prosto ze studia Starcast - podcastu z gwiazdami, biznesmenami oraz osobami o których warto rozmawiać. Dzisiejszym moim gościem jest Mikayla Lykes - artystka muzyczna specjalizująca się w rapie, Kayla - jak się dziś czujesz?

**Malia Yo Parris spogląda w kamerę z uśmiechem, wkazuje delikatnie ręką na Mikayla prezentując ją jako "gwiazdę" programu, zarzuca naturalny uśmiech na swoją twarz.**

**Mikayla Lykes poprawila sie na fotelu, spojrzala w strone kamery. Usmiechnela sie w strone widowni oraz machnela do nich krotko dlonia.**

Mikayla Lykes mówi (mikrofon): Cześć Malia.. Witam również wszystkich słuchaczy. Jak się czuje? Uh.. Bywało o wiele lepiej, ale powoli wracam do pełnej sprawności. Uznajmy, ze na ten moment jest po prostu w porządku, kochana.

**Mikayla Lykes przerzuca wzrok miedzy kamera, a Malia Yo Parris. Siedzi usmiechnieta na fotelu, co jakis czas poprawia swoje okulary.**

Malia Yo Parris mówi (mikrofon): I oby było tak dalej.. przeżyłaś w ostatnim czasie sporo - można nawet powiedzieć, że bardzo dużo. Jakie przeżycia z ostatniego czasu wspominasz najbardziej? Która to z nich utkwiła Ci w pamięci?

Mikayla Lykes mówi (mikrofon): Bylo tego wszystkiego zdecydowanie za duzo przez ostatni czas, ale zapamietalam glownie dwie rzeczy. Koncert w Mirage z okazji halloween oraz ta nieszczesna domowke. Koncert zapadl mi w pamieci przez to, ze swietnie sie bawilam i bylo sporo ludzi.. A domowka chyba nie musze mowic dlaczego..

Malia Yo Parris mówi (mikrofon): Koncert w Mirage był świetny.. lecz przejdziemy do niego odrobinę później - chwyćmy za temat związany z domówką.. co się na niej stało, że musiałaś zostać przetransportowana do placówki medycznej? Przypadek czy może jakiś zamierzony cel?

Mikayla Lykes mówi (mikrofon): Z mila chęcią powiedziałabym Ci dlaczego musiałam zostać zabrana do placówki, ale nie jestem w stanie. Pamiętam tylko polowe imprezy.. Później moja pamięć się urwała i obudziłam się na lóżku. Wypiłam tylko trzy drinki, wiec to nie mógł być powód.. Wykryto u mnie MDMA, a nie biorę takich rzeczy..

w9Pjwto.png** Mikayla Lykes westchnęła ciszej do mikrofonu, stuka pazurami o blat. Upiła parę mniejszych łyków wody, wróciła do mówienia.**

Mikayla Lykes mówi (mikrofon): Wniosek nasuwa się sam, prawda? Ktoś chciał zrobić strasznie zabawny żart lub cos.. Prawdopodobnie dorzucili mi to do drinka. Nie wiem kto to był, ale prawda prędzej czy później wyjdzie na światło dzienne. Mała porada dla ludzi, uważajcie na siebie. Każdy z nas może paść ofiara takich rzeczy..

* Mikayla Lykes skierowała swój wzrok w stronę kamery, mówiąc ostatnie dwa zdania.

Malia Yo Parris mówi (mikrofon): Ouhh.. to nie brzmi w ogóle zabawnie - kimkolwiek jest ta osoba.. jest po prostu straszna, takie zachowania powinny być szczególnie tępione. Podbiję jeszcze ostatnie zdania Mikayli.. uważajcie na siebie podczas imprez - odpuścicie swojego drinka na minutę i może stać się dosłownie to samo.. Lecz tak jak mówiłaś wcześniej, powoli dochodzisz do siebie i jest lepiej - zacznijmy więc temat imprezy w Mirage, która przynajmniej według mnie była strzałem w dziesiątkę.. chciałabyś opowiedzieć nam więcej o samym koncepcie, backstage'u oraz tego jak wygląda to po prostu od twojej strony.

** Malia Yo Parris skina z uśmiechem na Mikayle podczas mówienia o imprezie w Mirage, rzuca wzrok na kamerę oddając głos dla Mikayla po ostatnich słowach.**

Mikayla Lykes mówi (mikrofon): Nie oszukujmy się.. Gdyby nie Kayes to zjawiłoby się o wiele mniej osób, wiec dzięki niej mogłam zagrać przed większą publika. Jak to wyglądało z mojej strony? Uznałam to jako świetną okazje na pokazanie się większej ilości osób.. Postawiłam sobie warunek, ze musze dać z siebie wszystko i wyszło mi.. Pewnie dla wielu osób zaskoczeniem był Chase na scenie.. Dla mnie również. Nie miałam pojęcia, ze zjawi się z nami i wtedy zaczęłam stresować się jeszcze bardziej. Miałam obok siebie dwie wielkie gwiazdy. Nie chce nawet pomyśleć co by się stało gdybym cos zepsuła.

**Mikayla Lykes brechta się, poprawiła swoje włosi. Posłała krótki uśmiech w stronę Malia, skierowała swój wzrok na chwile w stronę kamery.**

Malia Yo Parris mówi (mikrofon): Z ostatniej chwili.. mogę powiedzieć ze swojej perspektywy, że był to koncert, na którym każdy ze sceny należał albo miał należeć do wytwórni muzycznej Eternal Atake, w której się znajdujesz - Chase Love został ogłoszony jako kolejny artysta dokładnie pół godziny temu.. spodziewałaś się takiego... Obrotu spraw? Z perspektywy osoby bawiącej się tam, było to dość ciekawe, że trzech artystów wytwórni oraz sam Chase na scenie z wami.. wydaje ci się, że był to zaplanowany krok w wytwórni, aby tak zaplanować pierwsze pokazanie nowego artysty w Eternal Atake, aby potem go ogłosić na lifeinvaderze?

Mikayla Lykes mówi (mikrofon): Spodziewałam się, ze może to oznaczać podpisanie Chase pod Eternal Atake. Kayes wspominala kiedys o tym, ze chcialaby miec go podpisanego.. Podobny sposob zastosowala przed moim ogloszeniem. Rowniez zabrala mnie na swoj koncert, a pare dni pozniej pojawila sie oficjalna informacja o podpisaniu.. Teraz będę musiała się jeszcze bardziej postarać przy wydawaniu muzyki. Znajduje się w wytworni, która ma pod sobą poważne osoby.. Masz Kayes, Chase, Maxine i Lilma. Same wielkie ksywki, prawda? Traktuje to jako dodatkowa motywacje dla mnie.

** Mikayla Lykes pokazała swój pierścionek z EA w stronę kamery, uśmiechnęła się krótko. Wróciła wzrokiem na Malia Yo Parris.**

** Malia Yo Parris spogląda na pierścionek z boku z uśmiechem.**

Malia Yo Parris mówi (mikrofon): To prawda, ta sytuacja stawia Cię w komfortowych warunkach do pracy? Czy jednak masz z tyłu głowy, że po prostu MUSISZ robić lepsze rzeczy i angażować się o wiele bardziej, aby nie zaniknąć wśród gwiazd wytwórni?

Mikayla Lykes mówi (mikrofon): Stawia mnie w komfortowych warunkach. Mam swietnych producentow i artystow w jednym miejscu, a to jest spore ulatwienie.. Ale druga rzecz tez jest prawda. Musze robic lepsze rzeczy, zeby nie zniknac wsrod innych gwiazd z wytworni. Dlatego moge obiecac, ze bede dawala z siebie sto procent.

Malia Yo Parris mówi (mikrofon): Jak o lepszych rzeczach i pracy na sto procent już mowa.. porozmawiajmy o twoim albumie. Jakiego klimatu możemy się na nim spodziewać, jakich artystów ujrzymy na featach.. a przynajmniej jednego z nich aby nie spoilerować odbiorcom (śmiech).

Mikayla Lykes mówi (mikrofon): Bedzie to bardziej agresywny styl, stawialam wlasnie na takie klimaty. Zobaczymy czy ludziom spodoba sie takie wykonanie.. Pojawi sie rowniez jeden numer, ktory bedzie smutniejszy. Co do artystow na featach to mozna bylo ich juz uslyszec w roznych klubach na koncertach.. Pojawia sie takie osoby jak Lil Jay, Ciendaguapo oraz Lilkapone. Za produkcje bedzie odpowiadal Lilma i wspomniany wczesniej Lil Jay. Jeden numer zostal wyprodukowany przeze mnie, ale reszta to juz ich dzielo.

Malia Yo Parris mówi (mikrofon): Okay.. czyli całą listę mamy już dopełnioną (smiech). Zadam teraz pytanie.. które nurtuję na pewno sporą ilość osób, odbijając już od albumu.. jak wygląda twoja relacja z Keilaną, która była przez pewien czas bardzo napięta. Różne serwisy plotkarskie sugerują poprawę waszej relacji, jak to wygląda.. Z waszej strony, od czego tak naprawdę wasza relacja zaczęła przechodzić na drogę kłótni i jak ona prezentuje się teraz?

**Mikayla Lykes podesmiala sie wiedzac, ze w koncu uslyszy takie pytanie. Upila troche wody przed wypowiedzia.**

Mikayla Lykes mówi (mikrofon): Nie rozmawialam z Keilana od bardzo dlugiego czasu, wiesz? Nie jestem w stanie Ci powiedziec jak dokladnie wyglada nasza relacja obecnie. Widzialam, ze wypowiadala sie o mnie na swoim live.. Jak widzisz wrocilam do siebie i dziekuje za mile slowa, dziewczyno.. Bede musiala sie do niej odezwac i wyjasnic wszystko. Zadzialalam strasznie glupio.. Zobaczymy czy uda sie jeszcze to jakos naprawic.

HpiVh6E.png**Mikayla Lykes spojrzala w strone kamery, przeslala buziaka do Keilana Merr.**

Malia Yo Parris mówi (mikrofon): Zdecydowanie to propozycja.. Keilana! Kończąc już ten temat.. mam jedną propozycję do Ciebie, Mikayla. Jak czujesz się podczas freestyle'owania?

Mikayla Lykes mówi (mikrofon): Nigdy nie czulam sie najlepsza w freestyle, ale mialam pare okazji do zaprezentowania sie. Dlaczego mnie o to pytasz?

Malia Yo Parris mówi (mikrofon): Chciałabyś spróbować swoich sił we wcześniej wspominanym freestyle? Mam dla Ciebie przygotowany beat.. pod Ciebie.

**Mikayla Lykes podrapala sie po policzku, rozesmiala sie. Przytaknela krotko na slowa Malia Yo Parris.**

Mikayla Lykes mówi (mikrofon): Niech Ci bedzie, Malia. Zobaczymy czy potrafie cokolwiek zrobic bez wiekszego przygotowania.

Malia Yo Parris mówi (mikrofon): Więc prosimy postprodukcję o zapuszczenie Beat'u.

**po krótkiej chwili beat został puszczony**

**Mikayla Lykes upila troche wody, zeby sie przygotowac. Poprawila ulozenie mikrofonu na stole.**

(klknij w zdjęcie aby ujrzeć film)Mikayla Lykes mówi (mikrofon): Kiedy wchodze powstaje calkowicie nowy vibe. Moj blask potrafi postawic wszystkie osoby na nogi. Wlasnie wchodzi krolowa, wiec mozesz zejsc mi juz z drogi, zobacz na ten styl, jestem pare lat przed wami. Chcecie sie mnie pozbyc, w waszej drodze na szczyt to ja jestem przeszkoda.

Mikayla Lykes mówi (mikrofon): Na ten moment mozecie jedynie podac mi moja korone. Przyszlam tutaj tylko po to zeby zabrac co moje. Modla sie o moj upadek, ale ja caly czas rosne. Sprawdz wyniki, a przekonasz sie o tym, ze jestem jedyna nadzieja. Nie mam czasu na wasze durne dramy, skupiam sie na sobie.

**Mikayla Lykes zakonczyla swoj pokaz freestyle, zarechotala po wszystkim. Rozlozyla sie ponownie wygodnie na fotelu, spojrzala w strone kamery z usmiechem.**

**Malia Yo Parris buja się głową do freestyle Mikayli, uśmiecha się ciągle podczas niego wywijając rękami przy ciele.**

Malia Yo Parris mówi (mikrofon): Woah, Mikayla - to było całkiem niezłe, trzeba to przyznać.. zbliżamy się powoli do końca naszej rozmowy, czy jest coś, co chciałabyś powiedzieć do słuchaczy?

Mikayla Lykes mówi (mikrofon): Moge dodac tylko od siebie, ze za pare chwil bedzie dostepny moj album. Chetne osoby zapraszam do sprawdzania.. Moze akurat przypadnie komus do gustu? Chcialabym jeszcze podziekowac Kayes, Viviane oraz Melody.. Gdyby nie one to nie mialabym takich mozliwosci jak teraz. Kocham was.

**Mikayla Lykes przeslala ponownie buziaki w strone kamery dla wymienionych osob.**

Malia Yo Parris mówi (mikrofon): Dziękujemy więc wspomnianym osobom! Jedyne co mi pozostaje w tej chwili, to podziękować Ci za rozmowę, mam nadzieję, że nie będzie to nasze ostatnie spotkanie na wizji.. czy jest ktoś, kogo widziałabyś dokładnie na tym samym miejscu, na którym teraz siedzisz?

Mikayla Lykes mówi (mikrofon): Rowniez dziekuje za rozmowe, kochana. Jestem pewna, ze to nie bedzie nasze ostatnie spotkanie na wizji, masz moje slowo. Od siebie moglabym Ci polecic Ciendaguapo.. Uwazam, ze Neari bylby swietnym gosciem w Twoim programie.

Malia Yo Parris mówi (mikrofon): Więc liczę się z tym i zapamiętam twój wybór w tej sprawie.. dziękuję ci jeszcze raz i dziękuję wszystkim słuchaczom, którzy przysłuchiwali się naszej rozmowie. To wszystko, widzimy się niebawem..

Mikayla Lykes mówi (mikrofon): Zycze spokojnego oraz milego wieczoru dla wszystkich sluchaczy. Dziekuje jeszcze raz za rozmowe, Malia.

**Mikayla Lykes pomachala w strone kamery z usmiechem na twarzy.**

**Malia Yo Parris pomachała do kamery razem z Mikayla kwitując podcast z uśmiechem na twarzy, spogląda po zakończeniu na Mikayla kiwając do niej głową z uśmiechem.**

Spoiler

WYDATKI: 

PROMOCJA:

PROMOCJA POSTACI

• Współpraca kobiety z przedsiębiorstwami takimi jak: Vision of Beauty, Daily Globe, Los Santos Panic, Primal Xtreme.
  • Stałe informowanie o nowych teledyskach/współpracach z artystami muzycznymi w ostatnim czasie: np. Eliana Moore.
  • Uczestnictwo oraz nominacja na Horizon Business Awards.
  • Fotorelację większych lub mniej większych wydarzeń w mieście, takimi jak: Panic Energy Festival, Deal or No Deal, Motocross Warm-Up.
  • itd. (napisałem najważniejsze)

PROMOCJA POSTACI MIKAYLA LYKES:

• Występ w Mirage u boku takich artystów jak: Kayes, Chase, Lilma.
  • Murale, billboardy na mieście promujące album.
  • Wydawanie samego albumu/Wydanie go.
  • Trafienie do szpitala poprzez odurzenie dorzuconymi przez osobę trzecią narkotykami, na hucznej imprezie Roxie.

ROZGRYWKA:

• Całość została odegrana na serwerze., audycja na pasku Daily Globe.

INFORMACJE DOT. WYCENY.

Imię i nazwisko postaci: Malia Yo Parris
Numer konta postaci: 5258800349

malo czasu mam ostatnio pozdro

**Pandora sprawdziła materiał z ciekawości. Uśmiechnęła się sama do siebie na wzmiankę, że Kayes spowodowała większą publikę w klubie. Sama osobiście uważa, że to zasługa nagrody w wysokości 100 tysięcy, w czym utwierdziły ją słowa ludzi na parkiecie. Współczuje kobiecie sytuacji na domówce, mając z tyłu głowy przeświadczenie, że mogło się to skończyć różnie - ucieszyła się mimowolnie, że Mikayla wydaje się w dobrej kondycji.**

ka6i lubi to

image.png.5cb8aa22c8b19db3c3f177627bc6f119.png

VEA1ykW.png