Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Salon Fryzjerski] Rose Hair Salon

Verisa

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.f84ee41b1c3995907e30ba3c19a34cdc.png

Rose Hair Salon- Jest świeżo utworzonym salonem fryzjerskim przez Rose Vergas, która jakiś czas temu była współwłaścicielką Estetyki dobrze znanego miejsca przez większości mieszkańców miasta a jeszcze dawniej była właścicielką Belle Rose.
Kobieta postanowiła o utworzeniu biznesu po śmierci swojej przyjaciółki Anastasii Brassi, aby dalej  kontynuować swój zawód fryzjerstwa oraz pokazywać swoje doświadczenie jako zawodowa stylistka fryzur.

Klienci, którzy zaglądają do salonu fryzjerskiego mogą poczuć gościnność oraz eleganckie wnętrze, które przypomina połączenie Estetyki oraz dawnego biznesu kobiety Belle Rose. Klimat miejsca jest utrzymany na najwyższym poziomie a każdy kto zajrzy wraca ponownie do tego miejsca. Salon stał się szybko popularnym miejscem, ze względu na doświadczenie kadry fryzjerów jak i samej właścicielki, która jest miłą i spokojną kobietą. Jako była stylistka gwiazd pomaga fachowo dobierać różne modne upięcia włosów, oraz zna się na modzie i co jest aktualnie trendy.

Pracownicy pomogą z doborem fryzur oraz strzyżeniem brody jak i wykonaniem profesjonalnie makijażu, czy też wyregulowania brwi. 
Rose Hair Salon ogłasza się o rekrutacji na stronach internetowych oraz wiszą plakaty informujące o trwającej rekrutacji w centrum miasta i na poszczególnych dzielnicach miasta. Przyjmowane są osoby do salonu kulturalne, przyjazne z doświadczeniem lub praktykanci, którzy wyrażają chęć do nauki w zawodzie fryzjera. 

Usługi jakie oferuje salon to:
- Porada dotycząca fryzury bądź zarostu,
- Farbowanie Damskie bądź Męskie,
- Masaż skóry głowy,
- Szampony, odżywki oraz olejki do włosów,
- Upięcia okolicznościowe,
- Strzyżenie damskie oraz męskie,
- Trymerowanie  zarostu,
- Makijaż okolicznościowy.

Palomino Ave/Goma St

Spoiler

image.pngimage.png.1482f7615fe83e7e76a3be2dd3624570.png

Spoiler

OOC: Cześć, na wstępie chcę powiedzieć o moim pomyślę o utworzeniu salonu fryzjerskiego. Ostatnio na serwerze jest bardzo mało biznesów fryzjerskich a, że ja bardzo lubię odgrywać fryzjerkę pomyślałam, że spróbuję.
Miałam kilka lat temu biznes Belle Rose, oraz miałam postać co była współwłaścicielką  i założycielką Ile de Stylo. Również grałam do końca w Estetice  jako współwłaścicielka zanim nie trafił do archiwum biznes.
Przyłożę  się do gry jak najbardziej i skupię aby każdy gracz dobrze odgrywał akcje RP i znalazł miejsce gdzie będzie się dobrze czuł w przyjemnej miłej atmosferze co zresztą kto gra ze mną może potwierdzić, że tak jest.
Mam nadzieję, że ludzie znów zaczną grać zawód fryzjerstwa, gdyż ostatnio jest zanik chętnych osób na takową grę.
Mam nadzieję, że aplikacja zostanie pozytywnie rozpatrzona. Dzięki i czekam na odpowiedź. 

Edytowane przez Verisa

I90kb8a.png

Cześć, Twoja aplikacja została przyjęta!

Zapoznaj się z poniższymi instrukcjami, które pokażą Tobie jak postępować dalej.

• Pamiętaj, by dołączyć do oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA - Twoim obowiązkiem jest bycie na tym discordzie z odpowiednią rangą. Nie przynależenie do grupy może skutkować usunięciem biznesu!
  • Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi poprzez wejście do kanału ⁠kontakt oraz zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu kopiując w treść ticketa formatkę uzupełnioną zgodnie ze wzorem (UID postaci, typ biznesu, mapa).
  • Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu który prowadzisz. Po zgłoszeniu stworzenia skryptu na Discord udaj się w miejsce wskazane przez Ciebie w aplikacji i wpisz /biznes zakup.
  • Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie biznesowym.

Życzę udanej gry! W przypadku pytań, próśb i innych kwesti związanych z kontaktem zapraszam do stworzenia ticketa na discordzie!

Trzeżwy lubi to

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin