Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[21.11] #1 Podcast City Boys by LIBIDUO + MyWay Freestyle

1999 Wildfire

Rekomendowane odpowiedzi

**Na kanał wschodzących artystów pojawiła się nowa treść w formie podcastu, powiązanego z stroną City Boys, która w ostatnim czasie zrobiła duże zamieszanie wśród Internautów. Strona prowadzona jest już kilka miesięcy z czego już raz została ściągnięta i chłopaki stracili swoje zasięgi, ale w miarę szybko je odbudowali. Kontrowersyjnie i prześmiewczo wrzucali tam memy, recenzje i tier listy, które zdobywają jak na razie największą popularność na profilu. Tajemnicą było owiane, kto zajmuje się tą stroną dlatego można było znaleźć masę postów Internautów i ich spekulacji, aż do pojawienia się billboardu na mieście przy wytwórni Eternal Atake, ponieważ pojawił się na nim podpis /City Boy MyWay/ co jest ewidentnym nawiązaniem do fanpage'a. LIBIDUO przez okres kilku miesięcy pracowali nad tym, by wypuścić nowy format. Jakość nie jest jakoś wybitna, ale dość dobra jak na podziemne standardy. Kolektyw nie gryzie się w język, wypowiadając się na temat innych celebrytów i ostatnich wydarzeń, które miały miejsca. Nigdy nie wrzucili żadnego statmentu do sieci odnośnie ich relacji z innymi artystami, czy jakichś głośnych akcji, których zrobili tak jak na przykład wyłamanie lusterka od samochodu Ray Miller, czy obsikanie drzwi Farushowi, ale ich fani i hejterzy mogą posłuchać o tym w podcaście. Jingiel został nagrany przez Daevion Epps i zostały wykorzystane rożne nagrania dziewczyn jak trzęsą tyłkami, co jest głównym motywem City Boys jako życie typowego gracza w Los Santos.**

**Na koniec podcastu pojawia się freestyle od Mayhem Percy, który na początku skupia się mało pozytywnie na Aniyah Geovanney, pionerze dużej wytwórni Eternal Atake. MyWay zarzuca artystce wyśmiewanie z jego trudnej sytuacji razem z Randarious Royce i w ten sposób wypomina temu drugiemu jak Dolly wyrzuciła go z mieszkania. Raper nie ukrywa tego, że sprawdza nowe numery spod wytwórni Eternal Atake i naśmiewa się z Maxine Koci. Najbardziej co może zburzyć słuchaczy LIBIDUO może być wers, jak rzekomo Kayes próbowała rozbić ich kolektyw i zaburzył kreowanie jej osoby jako krystalicznego filantropa, ponieważ nawet nie zapłaciła mu za zwrotkę. W Freestyle jest dużo nawiązań do lokalnego show biznesu, bo takie pióro mają LIBIDUO.**

**LIBIDUO nagrało podcast całkowicie bez cenzury, zwracając się do niektórych celebrytów personalnie. Kolektyw jest znany z tego, że nie gryzie się w język i śmiało rzuca ksywkami w numerach, czy też publicznie w jakichkolwiek materiałach, stronią od tak zwanych sneak dissów. To co może przyciągać słuchaczy to, że dwójka przyjaciół z chęcią dzieli się swoim życiem i różnymi smaczkami z świata celebryckiego z Los Santos, sprawiając, że fani mogą czuć się częścią tego. W pewnym momencie w materiale pada informacja o planowym albumie ze strony kolektywu. Wyśmiewanie czynów Ray Millera w stronę MyWay i YoDaddy, oraz wyjaśnienie co tak naprawdę między nim a Daevion Epps się stało, jak sugeruje raper, przez Millie musiał uważać na swoje życie. Odniesienie się do fragmentu z live Farusha, gadka o Penny Trait, zwracanie się do Marquis North, by następnym razem wpadł do nich, LIBIDUO obudziło się bez spodni po domówce na Vinewood i atak w stronę Aniyah za kradzież zwrotki Mayhem Percy w albumie - to tylko część z tego co jest zawarte w podcaście.  **

caA1FfC.gif

Treść podcastu:

* Daevion Epps włączył wcześniej kamery i rozpoczął nagrywanie.
Daevion Epps mówi: Eeeey Los Santos...
Mayhem Percy mówi: Czarnuchu to jest City Boys, Libiduo, jedyne czarnuchy które nawijają wszystko prosto z T3EcWUB.pngmostu i nie sa zobowiazani do trzymania mordy na kłódkę.
Mayhem Percy mówi: Pewnie obraziliśmy paru twoich ulubionych idoli, pewnie obraziliśmy pare innych dziwek, suki jak ta wariatka Maggie Byrde czeka już z rodziną aby obejrzeć czarnuchów i napisać pare durnych postów.
* Mayhem Percy nie stresuje sie nagrywaniem, bo jest nacpany.
Daevion Epps mówi: Hahahahaha, dawg... Wczoraj ktoś wypisywał z konta Sex P jakieś durne głupoty w jej stronę a dziwka go zgłosiła i ściągneli mu konto z Invadera.
Daevion Epps mówi: Ktoś mocno pocisnął go, czy ją... Już chuj wie jak mówić do tego człowieka, to Maggie odpisywała, że pewnie to jest City Boy.
Daevion Epps mówi: Ta laska ma kompleks dużych czarnuchów, poważnie. Jakby dziwko...
* Daevion Epps spojrzał w kamerę.
Daevion Epps mówi: Ty nie widzisz, że te rankingi są tylko według naszej opinii i pod śmiech? Przecież wrzuciliśmy na drugim miejscu Rizzy G w gaciach w panterce, jeszcze go nie znając. Albo jakiegoś mięśniaka, żeby nam wpierdolu nie spuścił.
Mayhem Percy mówi: Hahahaha... przy tych rankingach jest najlepsza zabawa czarnuchu, za jakiś czas bedziemy oceniać cycki i robić ranking na live najlepszej pary cycków z San Andreas.
Mayhem Percy mówi: Ale teraz przejdźmy do poważniejszych rzeczy.
* Mayhem Percy uderza reka o reke patrzac w kamere.
Mayhem Percy mówi: Pewnie zastanawiacie sie po co nam ten caly podcast czarnuchu... a ja już ci biegne z odpowiedzią, jest prosta.. po prostu nigdzie indziej tego nie puszczą, bo wszedzie dostajesz kartke co można a czego nie można mówić.
Mayhem Percy mówi: Wszyscy w tym pojebanym stanie mają dziwna manie bycia poprawnym na siłe... czarnuchu, my nie jestesmy czarnuchami którzy w klubie stoją pod scianą i szeptaja sobie na ucho.
Mayhem Percy mówi: To podcast dla ludzi którzy kochaja styl z San Andreas i wszystkich czubków którzy reprezentuja wlasnie ten lifestyle... beda wywiady z prostytutkami, bedzie wszystko - bez cenzury.
* Mayhem Percy popija redbulla o smaku tropikalnym z duzej puszki.
Daevion Epps mówi: Jesteśmy prostymi czarnuchami, dawg. Bo my... My kochamy esencje nocnego życia w Los Santos i pierdolimy cały przemysł, bo to nudne pizdy. I mam wrażenie... Że nie tylko my tak sądzimy, czarnuchu.
Mayhem Percy mówi: Czarnuchu niektórzy tak sądzą a dalej boją się, że stracą kontrakt z pastą do butow której nikt nie zna, pierdolic to...
Daevion Epps mówi: Wiesz z kim chciałbym wywiad?
Daevion Epps mówi: Z Penny Trait, cholernie chciałbym z nią wywiad, czarnuchu.
Mayhem Percy mówi: Droga Penny Trait, chcialem powiedzieć że rozumiem cie doskonale...
* Mayhem Percy nawinal wers Sloppy Toppy.
* Daevion Epps brechta się.

Daevion Epps mówi: Każdy cię zaliczył... Chciałbym też i ja...
* Daevion Epps nawinał kolejny wers Sloppy Toppy pod wpływem.
Daevion Epps mówi: Ostatnio się z nią przeciąłem i laska wyzywała każdego z show biznesu jak leci. Zaczynając od Chase Love, kończąc na Bailee, że są mierni w tym co robią.
Mayhem Percy mówi: Hahahaha... Penny to zabawna laska, lubie ją, pisaliśmy pare razy i miala mi oddac futro ktore mi ukradla po jednym z koncertow i moje sto dolarow.
Mayhem Percy mówi: Mala jak to sluchasz to pamietaj, że ja jestem pamietliwy.
Mayhem Percy mówi: Wybacze ci to futro ale stowki nigdy.
Daevion Epps mówi: Ja też czarnuchu. Szkoda, że przemysł ją tak zjadł.
Daevion Epps mówi: Ona była pierwszą Daphne Chamberlain w tym psim mieście.
Mayhem Percy mówi: Czarnuchu wydaje mi sie, że laska sie za szybko poddała... dzieciaki z Reddita ją zjadły, czas pokazał, że jak nie bedziesz sie poddawal to nikt cie nie anuluje, bo sie po prostu nie da.
Mayhem Percy mówi: Kto mnie anuluje jak ja nie chce sam podpisywać z czarnuchami kontraktów?
Mayhem Percy mówi: Cała ta mania na /cancel/... pierdolic to, dawg... to dla białych dzieciaków.
Daevion Epps mówi: Możliwe, nie wiem. Nie znam jej prywatnie, ale z tej krótkiej rozmowy... Laska ma łeb na karku, co by nie o niej mówić.
Daevion Epps mówi: Ale znam kogoś jeszcze, kogo zjadł przemysł. Hahahahahaha, Millie...
Mayhem Percy mówi: Hahaha... czarnuchu mogles oddac forse na czas i byłoby klawo, wszystko byłoby na prosto a tak? A tak teraz siedzisz zapłakany w domu i pewnie nie ma sie nawet do kogo przytulić...
Daevion Epps mówi: Hahahahahaha... Ja pierdole...
* Mayhem Percy patrzy na kamere smiejac sie z rapera Millie ktory odszedł w cień.
OmPvvPw.pngMayhem Percy mówi: Ja pierdole... a pamietasz jak mi groził udajac ze ma klamke na sobie?
Mayhem Percy mówi: Czarnuchu ale sie balem... ja pierdole... naprawde..
Daevion Epps mówi: Mieliśmy zrobić razem taki rozpierdol, a wyszło co wyszło. Pamiętam, czarnuchu. Gość wtedy był jakiś nawąchany, bo generalnie...
Daevion Epps mówi: Za każdym razem jak dochodziło do konfrontacji... Koleś się odsuwał i po prostu nie chciał z nami żadnego konfliktu, nawet nas przepraszał.
Daevion Epps mówi: A my jesteśmy prawdziwi... Cały ten konflikt nie zatrzymał się na tym, że czarnuch wisiał May forsę.
Daevion Epps mówi: I niektórzy nie potrafią tego zrozumieć... Jak na przykład Dolly, bo po wieczorze jak próbował mnie zabić swoim śmiesznym wozem... Wydzwaniała do mnie, że mam odkupić mu lusterko hahahahaha.
Daevion Epps mówi: Skurwiele, nie wiecie jakie gówno się między nami toczyło i z kim bujał się Miller. Przez tego dupka musiałem oglądać się za siebie dwa razy, bo powiedział kilka słów za dużo. Pieprzyć fałszywe dziwki, ey.
Daevion Epps mówi: Już nawet nie wspominam jak debil wpierdolił się w mój beef z Farushem i nastawił dupę po wersie, że ktoś ode mnie wyruchał Kulture jak był w związku. Durniu, to nawet nie było o tobie.
Mayhem Percy mówi: Hahahahahahaha.
* Mayhem Percy śmieje sie glosno do kamery.  
* Daevion Epps napił się redbulla, kręcąc głową.
Mayhem Percy mówi: Przysiegam, to gowno bylo najsmieszniejsze w tym wszystkim... czarnuchowi chyba nikt nie podpowiedzial z jego teamu, że chyba to nie o nim..
Daevion Epps mówi: Mnie naprawdę to dziwi... Że North z nim współpracował.
Mayhem Percy mówi: Czarnuchu wydaje mi sie, że po prostu miał z niego dobra forse co by nie mówić... dużo teraz dzieciaków słucha smutnych rzeczy i wkreca sobie jakies głupstwa na glowe.
Mayhem Percy mówi: North nie jest taki głupi jak sie wydaje, ja go nawet lubie.
Mayhem Percy mówi: Czarnuch ma łeb do interesów i mówi to samo o przemyśle co my.
Daevion Epps mówi: Ja to w ogóle... Myślałem, że Marquis jest taki typowy... Hiena z przemysłu co populizuje wszystko co możliwe, ale po tych jego przeprosinach... Hahahahaha, to było dobre.
Mayhem Percy mówi: Ja to rozumiem, ze czarnuch ma duzo do stracenia, bo pracuje w cieniu Chasey i za każdym razem wyciagaja mu tego biednego czarnucha jak tylko powie coś od serca...
Mayhem Percy mówi: Ja pierdole... czarnuch ma prawdziwy kaganiec na sobie... wspolczuje ci czarnuchu.
Daevion Epps mówi: Widzicie... Ten przemysł niszczy dobrych czarnuchów.
Mayhem Percy mówi: Ale jak chcesz to możemy pogadać bez cenzury u nas. Zapraszam cie tutaj czubku.
Daevion Epps mówi: Tyyy, no... Drogi Marquis North... (zaczyna rozbawiony) Jak jesteś chętny pogadać o całym syfie, który cię spotkał... O czubkach z którymi musiałeś współpracować... Studio City Boys stoi dla ciebie otworem, dawg.
Daevion Epps mówi: Ja to kurwa współczuje... Sobie, bo zaklepał najlepszą zdzirkę w tym psim mieście.
Daevion Epps mówi: Pierdolony farciarz.
Mayhem Percy mówi: Czlowieku widziałeś jej ostatnia fotke?
Mayhem Percy mówi: Kuuuuuuuuurwa....
* Mayhem Percy kreci glowa do kamery robiac smieszne miny.
Daevion Epps mówi: Którą fotkę?
* Daevion Epps otwiera laptopa i wpisuje Nevaeh North, sprawdza jej profil.
Mayhem Percy mówi: Czarnuchu w takim body w kropki..
Daevion Epps mówi: Shh... Z Dolly? To chyba jakieś gówno z jej marki, stary. Cały czas widzę jakieś dziwki w tym body i cały czas ten sam hasztag.
Mayhem Percy mówi: Nie wiem czlowieku, nie patrze po hasztagach tylko podziwiam suki...
Daevion Epps mówi: Co do marek... Kocham Gusset, róbcie więcej tego gówna. Niech cała strona będzie zajebana fajnymi cipami.
Mayhem Percy mówi: Ale wiesz co jest jeszcze gorące?
* Telefon zaczyna dzwonić w kieszeni. (( Daevion Epps ))
* Daevion Epps odrzucił połączenie.
Daevion Epps mówi: Co jest gorące?BjpTuc8.png
* Daevion Epps sprawdził SMSa, zaczyna się śmiać.
Mayhem Percy mówi: Czarnuchu gorący jest tak samo Meksyk, a wiesz co sie odpierdoliło? Dobrze chyba wiesz jakie mieliśmy plany...
* Mayhem Percy przechodzi płynnie do kolejnego tematu.
Mayhem Percy mówi: CiendaGuapo gdzie sie ukrywasz skurwielu w tym Meksyku... BYŁY rzeczy do zrobienia RAP do nawinięcia.
Daevion Epps mówi: Hahahahahaha, dostałem od CiengaGuapo zdjęcie jak siedzi z jakimiś zdzirami przy basenie jak Tyga. Skurwiel ma szczęście... Takie fajne tyłki...
* Daevion Epps mlasnął.
Daevion Epps mówi: Mieliśmy dograć się do jego albumu i zrobić pierdolony hit... A on miał się dograć do naszego albumu.
* Daevion Epps wypalił, leakując album.
* Daevion Epps załapał i przepił to redbullem.

Mayhem Percy mówi: Hahaha pare suk ktore widzieliście w tym jebanym intro to wlasnie pochodza od tego czarnucha, bo ciagle nam wysyla jakies pojebane dziwki ktore stają na glowie i ruszają dupskiem za pare pesos.
Daevion Epps mówi: Hahahahahahaha. Pierdolony czarnuch...
Daevion Epps mówi: Chciałbym pójść na taką imprezkę z takimi dupkami, o czarnuchu... Byłbym w raju, kocham każde tyłki, duże i wąskie.
Daevion Epps mówi: Nie muszę ich nawet dotykać, dawg. Doceniam sztukę, którą dał nam Bóg.
Mayhem Percy mówi: Czarnuchu byliśmy ostatnio na imprezie na Vinewood to ciagle ktoś mi robil zdjecia, pozniej w internecie znalezłem filmiki jak jakieś czubki zrywały telewizory ze ścian i po nich skakały..
Mayhem Percy mówi: Hahaha pamietasz coś z tej nocy?
Daevion Epps mówi: Hahahahahahhaha stary... Nie gadaj, że zapomniałeś akcji ze stopami?
Mayhem Percy mówi: Hahaha jak tej modelce ktoś spuścił sie na nogi? akurat TO pamietam. Jak ona miala... jak miala ta laska?
* Mayhem Percy patrzy sie na kamere.
Daevion Epps mówi: Nancy, czarnuchu. Ta Nancy, która od TipToe wzięła w chuj forsy za fotkę, hahahaha...
* Daevion Epps zaczyna się śmiać.
Daevion Epps mówi: Ale pojebana była ta domówka, dawg...
Daevion Epps mówi: Prawie niczego nie pamiętam. Obudziłem się pod jakąś budką z okularami na Vespucci bez portfela, zresztą... Też mi pisałeś, że obudziłeś się w jakichś krzakach bez spodni.
Daevion Epps mówi: Pamiętam to trochę jak przez mgłę... Kojarzę tylko, że właśnie Kayla straciła przytomność i gdyby nie my, to laska by tam zeszła.
Daevion Epps mówi: Rozumiecie... Tylko nieliczni się zainteresowali jej stanem, nie? A cały przemysł, który tak zacięcie dba o swój PR... Bawili się w najlepsze i skakali na samochodach, gdy laska w sumie... Umierała.
* Daevion Epps przesunął językiem po górnych zębach, spojrzał w kamerę.
Daevion Epps mówi: Dobrze dziewczyno, że wyszłaś z tego i działasz ze swoją muzyką. Oby ci się powodziło, maleńka.
* Daevion Epps puścił oczko do kamery.
Mayhem Percy mówi: Czarnuchu mi na drugi dzień ludzie dziękowali, że się przejąłem laską a ja nie pamietam za wiele z tej nocy oprocz tego, że jakieś czubki rozniosły pół tej chaty w pył.
Daevion Epps mówi: To była pojebana noc, serio.
Mayhem Percy mówi: Nie chce wiedzieć ile tej suce która zorganizowała to gówno musieli dopierdolić kary za to AirBnb... jakby to była moja chata to byłbym wkurwiony.
Daevion Epps mówi: Na miejscu tej zdziry... Robiłbym loda każdemu komu popadnie, by móc to opłacić. Laski mają łatwiej pod tym względem, dawg.
Mayhem Percy mówi: Człowieku teraz suki juz nie musza dawać głowy, wystarczy pare chujowych fotek na niebieska platforme i czarnuchy same wysylaja ci forse..
Mayhem Percy mówi: Ale na jej miejscu? Chyba wpadłbym w tryb demona i stal pod wytwórniami z moją demówką aby tylko mnie wzieli na audiencje co by troche franklinów spadło do kieszeni za deala... bo inaczej tego nie widze.
Daevion Epps mówi: No ta Roxie teraz zostawiła małego Jaya, po tym jak się zaręczyli, hahahahaha... Niezły syf.
Mayhem Percy mówi: Czarnuchu ale jak już jesteśmy znowu przy temacie dealów i wytwórni, to wszystko między tobą a Farushem gra? Ostatnio mówił, że nie jest zły... chyba wybaczył ci te drzwi.
* Mayhem Percy patrzy na kamere i probuje sie powstrzymac od smiechu wspominajac o drzwiach.
* Daevion Epps mimowolnie zabrechtał.

Daevion Epps mówi: Widziałem jakieś shoty w sieci z tego jak to mówił. Wiesz... Czarnuchu...
Daevion Epps mówi: Powiedziałbym, że dalej czuję do tego czarnucha jakąś niechęć, ale... Koleś walczy ze swoimi demonami i zanim miał ten wypadek, widziałem go na parkingu jak wytoczył się ze swojej fury i wyglądał jak typowy crackhead.
Daevion Epps mówi: Patrz...
* Daevion Epps maca się po zaroście, jakby miał dużą brodę.
Daevion Epps mówi: Cały zarośnięty, wyglądał jak typowy żul. Po prostu. I zacznijmy od tego, że ten czarnuch nie jest dla mnie żadną konkurencją. Nie daje jebania o niego, serio.
Daevion Epps mówi: Więc raczej... (spojrzał w kamerę) Dopóki czubek nie zrobi krzywego ruchu w naszą stronę... Nie będę niepotrzebnie wrzucał jego ksywki na swój profil, chociaż... Kusi zrymowac Lilma z dziwką, czujesz mnie?
Daevion Epps mówi: Jak zaczynasz gadać o mojej relacji z czarnuchem... To lepiej powiedz jak sprawa stoi z Kiki, widziałeś jej album?
Mayhem Percy mówi: Widziałem czarnuchu, bo ja sprawdzam wszystko co wychodzi od ludzi w tym stanie nawet jak za nimi nie przepadam. Musze być na czasie, bo wtedy rymy piszą sie same.
Mayhem Percy mówi: Wiele czarnuchów tego nie rozumie, bo nie potrafi pisać.
* Daevion Epps przytakuje głową, bo ma takie same podejście.
Mayhem Percy mówi: Brzdękać melodie to dzieciaki w High School po dziesięciu lekcjach muzyki potrafia.
Mayhem Percy mówi: Czarnuchu co mam ci dużo powiedzieć? Dla mnie? Gówno straszne, ja nie przepadam za fałszywym flexem i udawaniem, że ma się w chuj forsy kiedy tak naprawde jesteś pusty..
Mayhem Percy mówi: Teksty o lodzie i drogich zegarkach? Mehhh... czarnuchu, każdy to potrafi.
Daevion Epps mówi: No wiesz czarnuchu... Trzymała się z Pressey i chwilę później zrobiła nowego BBLa. Nie mówię, że dziwka jest w chuj bogata, ale wie jak się zakręcić, by mieć nowe zabawki, czujesz mnie?
Mayhem Percy mówi: Suka potrafi śpiewać, powinna śpiewać, bo jakby się postarała to by pewnie lepiej to robiła niż ta popularna suka Maxine Koci co zamykają ją w szafie i wypuszczają dwa razy do miesiąca na miasto.
Mayhem Percy mówi: A z drugiej reki, nie jest nam po drodze i raczej już nigdy nie bedzie nam po drodze i ona dobrze wie dlaczego..
Mayhem Percy mówi: Prawda jest taka, że czarnuch był najweselsza rzecza jaka widziała w swoim życiu bo teraz musi prosić znajomych by ktoś im zrobił fotke i wyslał do Celebrity Preview... pierdole to.
Daevion Epps mówi: Czarnuchu, prosta piłka. Powiedz na głos, że dziwka razem ze swoją grubą przyjaciółką próbowały wpierdolić cię w potężne gówno.
Daevion Epps mówi: Ten syf i tak nie przeszedł... Ale jak pchamy dalej muzykę z zachodniego wybrzeża to tak samo przestrzegajmy dużych czarnuchów przed takimi dziwkami, czujesz mnie?
Mayhem Percy mówi: Bro, nie wiem w co mnie próbowali wpierdolić ale widziałem jakieś głupoty o domniemanym gwalcie czy innym gownie... jak widzicie, jestem na wolności... nie byłem na żadnym przesluchaniu, to wszystko nieprawda.
Mayhem Percy mówi: Czarnuch od tego czasu zagrał mase koncertów, a mała suka? Nie widzialem jej nigdy na scenie... tak sie robi muzyke w tym stanie? Puszczasz gówno na streamingi i prosisz znajomych o udostepnienie?
Mayhem Percy mówi: Chuj z tym... czlowieku, ty lepiej powiedz coś o swoich problemach i dlaczego czarnucha zawinęli jak terroryste na Davis gdy wracał ze swojego ulubionego klubu po tamtej stronie miasta...
* Daevion Epps przetarł dłonią swoją twarz i spojrzał krótko w kamere.
Daevion Epps mówi: I tak właśnie jest, dawg... Kiedy ktoś puści krzywą plotkę na twój temat to... Łączą to z całym kolektywem, nieważne, czy ktoś naprawdę popełnił przestępstwo.
Daevion Epps mówi: Chuj w to, czarnuchu... Nie musiałem mieć nawet dobrego prawnika, świnie nic na mnie nie mają i nigdy nie będą mieć. A dlaczego? Bo jestem niewinnym czarnuchem, który jedynie z czym zawinił to z tym, że nie zgadza się z obecnym systemem.
Daevion Epps mówi: Czarnuch jest wolny, nic mu nie przybili właściwie.
* Daevion Epps odpowiada trochę wymijająco, nie chcąc rozwijać się nad zarzutami.
Daevion Epps mówi: I chuj w to... Dostałem masę DMów po tym zatrzymaniu. Jedna zdzira wysłała mi zdjęcie z cycków z napisem FREE YO DADDY, hahahaha... Kocham nasze fanki, pojebane suki.
Mayhem Percy mówi: Mi jakiś czarnuch z tego całego zajścia wysłal mi fotke w DMy.. wygladam na niej zajebiście i zamierzam ją wstawić na konkurs mojej ulubionej influencerki Lary Kozlovy, że właśnie w taki sposób spedzam wolny czas...
Daevion Epps mówi: Dwieście punktów jest do zgarnięcia, pojebana kwota. Ale... Ten konkurs czasem nie jest do dzisiaj?
Mayhem Percy mówi: Lara jak to słuchasz... ale wątpie, bo ty jesteś zwariowaną suką i wolisz pewnie biegać po bieżni i jeść zielone smoothie dbajac o cere... ale jak to robisz... dwieście tysiecy jest moje ide po to jak po swoje...
* Daevion Epps spojrzał na date w laptopie.
Mayhem Percy mówi: Czarnuchu zaraz to wstawiam w takim razie... kurwa daj chwile.
* Mayhem Percy wyciagnal telefon.
Daevion Epps mówi: Hahahhahahaha.
* Daevion Epps zaczyna się śmiać.
Mayhem Percy mówi: Lara widzisz to? Dwieście tysiecy... jak to nie jest najlepsze zdjecie jakie widzialas pod tym hasztagiem... to kurwa nie wiem już co jest najlepszym zdjeciem.
Daevion Epps mówi: Eeeeey...
* Daevion Epps klika coś na laptopie.
Daevion Epps mówi: O kurwa, hahahaha. Kayes mnie właśnie odblokowała, co za zdzira.
Mayhem Percy mówi: Hahaha... miala cie zablokowanego?
Mayhem Percy mówi: Co jej zrobiłeś... ja pierdole..
Daevion Epps mówi: Nie wiem, dawg... Musiałem napisać jej coś pojebanego, czekaj...
* Daevion Epps wchodzi w wiadomości z Aniyah Geovanney.
Daevion Epps mówi: Ah-aaaa... Hahahahhaa, napisałem jej, że ma kompleks Epps.
Daevion Epps mówi: Ale to jakieś większe gówno... Z tego co widzę...
* Daevion Epps scrolluje wiadomości.
71cLALM.pngMayhem Percy mówi: Jakie wieksze gówno czlowieku? Wyslales jej kutasa?
Mayhem Percy mówi: Slyszycie to? Czarnuch...
Mayhem Percy mówi: Ja pierdole..
Mayhem Percy mówi: Serio?
Daevion Epps mówi: Broooski...
Daevion Epps mówi: To gówno z Kayes toczy się odkąd zaczęła robić muzę na poważnie.
Mayhem Percy mówi: Wy to macie jakąś pojebana relacje love-hate, nie czuje was.
Mayhem Percy mówi: Czarnuchu przelizalibyście się na scenie West Coast Classics i byłoby wszystko prosto, a wy? No robicie-...
Daevion Epps mówi: Przecież... Małą dziwkę pamiętam jeszcze jak mieszkała na Davis i płakała mi w ramię, że jakieś dzieciaki z okolicy najebali graffiti na jej drzwi.
Daevion Epps mówi: Naawh, czarnuchu. Słuchałem ostatniego podcastu z nią i dziwka nawinęła tam coś w stylu...
Mayhem Percy mówi: No co nawinela... powiedz, bo nie sluchalem..
Mayhem Percy mówi: Wprowadz czarnuchow co to sluchaja..
* Daevion Epps imituje głos Kayes jak tylko może, podnosząc tonacje swojego głosu i brzmi jak debil.
Daevion Epps mówi: Wszystko zawdzięczam sobie... Pracowałam ciężko... Nikt mi nie pomógł... Poprzednia wytwórnia, ojej... Oni mnie dojrzeli przez moją ciężką pracę, bo ja jestem pracowitą czarnulą... Teraz mam marmurowe podłogi i wyjebane mam na czarnuchów... Sexy cipka to ja...
Mayhem Percy mówi: Eternal Atake jak wykorzystacie to na intro jej nowej piosenki to was zajebiemy... to oficjalny komunikat... to oficjalne..
* Mayhem Percy grozi palcem do kamery.
* Daevion Epps cały czas imituje jej głos.

Daevion Epps mówi: Ty, normalnie się teraz wkurwiłem.
* Daevion Epps odwrócił się w stronę kamery, pokazując do niej palcem.
Daevion Epps mówi: Dobrze wiemy dziwko, że sama nie zaczęłaś stawiać poważnych kroków w tym syfie. To dzięki tej całej imprezie na jachcie ta śmieszna wytwórnia cię znalazła, rozumiesz?
Mayhem Percy mówi: Shhhhh... powiedz im.
Daevion Epps mówi: Podpisałaś kontrakt i zmieniłaś się, zdziro. Jak graliśmy razem na jachcie i mieliśmy szansę pokazać się ważniakom z tego psiego miasta... Byłaś normalną dupą, a ten kontrakt cię zmienił jak ostatnią dziwkę.
Daevion Epps mówi: Kurwa... Wchodzę do klubu na Davis i koleś jak słyszy twoją ksywkę to zaczyna mi przewijać, że pamięta cię jak jeszcze mieszkałaś w tej okolicy i... Ja pieeeeerdole.
* Daevion Epps napił się redbulla i poprawił się na fotelu, chwilę myśli.
Daevion Epps mówi: Libiduo nie daje o ciebie jebania, czarnuchu.
Mayhem Percy mówi: Czarnuchu.. suka jest naprawde osluchana z muzyka z tego kraju, potrafilismy ze soba wymieniac sie linijkami innych czarnuchow i leciec pod to jakiś dziki freestyle..
Daevion Epps mówi: I przepuszcza każde gówno spod swojej wytwórni, niesamowite.
* Daevion Epps pociągnął charakterystycznie nosem.
Mayhem Percy mówi: Czarnuchu to też jest dobry temat, bo ja dobrze wiem, że Kayes lubi zachodni klimat i klimat muzyki wlasnie w tym stylu, ale woli puszczać czarnuchów pod swoim szyldem...
Mayhem Percy mówi: Którzy nie maja z tym nic wspolnego i brzmią jak banda ciot.
Mayhem Percy mówi: Zaprosiła mnie na swoja płyte... później mnie Bailee zapytała czy chce z nią wjechać na sesje zdjeciowa... wszystko by sie kleiło w całość jakby mi ktoś za to zapłacił.
Mayhem Percy mówi: Dzwonisz do czarnuchów a tutaj numer się urywa i nikt z czarnuchem rozmawiać nie chce.
Mayhem Percy mówi: Czarnuch potrzebuje szybkiego zastrzyku gotówy a tutaj pamięć już o czarnuchu znikła i lepiej sobie porobić z niego jaja...
Daevion Epps mówi: Sh... Dalej ci żadna nie zapłaciła?
Mayhem Percy mówi: Czarnuchu a jak myślisz? Dalej nikt od czarnucha nie odbiera.
Daevion Epps mówi: Drogie Los Santos... I tak właśnie celebrytki stają się sławne. Zapytacie dlaczego... A no słuchaj... Biorą dobrego czarnucha do siebie na album, kręcą dobre liczby na jego talencie i nie rzucają żadną forsą. Tak właśnie wyglądają wasi idole.
Mayhem Percy mówi: Właśnie tak... czarnuchu, bo to tak nie powinno działać...
Daevion Epps mówi: Dziwka właśnie gra koncert w innym mieście i masa nastolatków buja się do twojej nawijki. Hahahaha, czarnuchu... To jest szalone.
Mayhem Percy mówi: Nagrałem dla ciebie numer? Czarnuchu wjeżdzasz do mnie przy nastepnej okazji i bez pytania ladujesz mi forse do reki i dziekujesz za udzial na projekcie...
Mayhem Percy mówi: Co to za zwyczaj, że mam sie prosic o forse czarnuchu.
Daevion Epps mówi: Przez to przypomina mi się sytuacja z Millerem, jak to jego menadżer dopiero po zadymie wyskoczył z forsy.
Mayhem Percy mówi: Jakbym chciał to bym zrzucił im ten jebany album, bo istnieje taka możliwość.
Mayhem Percy mówi: I tak samo sie teraz pewnie skończy.. nie popuszcze jak nie dostane forsy za to co im dalem od siebie.
* Mayhem Percy patrzy do kamery.
Mayhem Percy mówi: I nawijam prawde, bo czarnuch miał duże problemy z forsa i jest pamietliwy.
Mayhem Percy mówi: Pieprzyć już to gówno.. wiadomość na pewno zostanie przekazana, licze na swój kawałek ciasta z tego gówna i zapominamy o sprawie.
Mayhem Percy mówi: Ale są lepsze wieści od czarnuchów z Libiduo, teraz w najblizszy poniedzialek bedziemy grać w naszym ulubionym klubie na Davis który rozumie klimat z San Andreas.
Mayhem Percy mówi: Powiedz im Dee, powiedz.
Daevion Epps mówi: No, słuchajcie. W poniedziałek gramy w West Coast Classics i kurwa... Czuję w chuj to miejsce. Weź ze sobą seksowną laskę, matkę, babcię...
Daevion Epps mówi: Nie gralibyśmy tam koncertu, gdyby nie ten duży czarnuch, Gibby. Nie zapomniałbym też o Yonah... Ten skurwiel swoją miłością do muzy z zachodniego wybrzeża nas tam wkręcił. Czarnuchu... Szacunek.
Mayhem Percy mówi: Shout out dla mojego czarnucha Yonaha... czarnuch wie o co chodzi w tej dziwce.
Daevion Epps mówi: Naprawdziwszy czarnuch.
Daevion Epps mówi: Jak czujesz nasz klimat i tamtego miejsca... To wiesz, gdzie się będziesz bawił w poniedziałek.
* Mayhem Percy pokazuje palcem w strone kamery.
Mayhem Percy mówi: Musisz tam być skurwielu, nie ma żadnych wymówek.
Daevion Epps mówi: W niedzielę też gramy na imprezie na jachcie, czarnuchu. Shout out dla chłopaków z Cash Rules Game, wiem Junior, że tego słuchasz.
Daevion Epps mówi: Widzimy się na koncertach i pchajmy razem muzę prosto z San Andreas.
Daevion Epps mówi: I skurwiele... Słuchajcie tego gówna do końca, bo City Boys pokaże wam prawdziwą nawijkę prosto z tego studia.
* Daevion Epps wykonuje gest palcami, jakby dzwonił.
Daevion Epps mówi: Marquis North, ciebie też to czeka jak tutaj wpadniesz.
Mayhem Percy mówi: Właśnie tak.. jak wjeżdzasz do tego studia? To musisz coś nawinąć od siebie.
Mayhem Percy mówi: Nie ma, że nie lubisz nawijać.
Mayhem Percy mówi: Jak nie nawijasz to nie masz wstepu i takie jest slowo w tym studio.
Daevion Epps mówi: A o tym przekonacie się w naszym kolejnym podcaście jak menager Chase Love rzuca freestyle na tym kanale!
* Daevion Epps pstryknął palcami.
Daevion Epps mówi: Dawaj May, pokażesz im.
* Daevion Epps wstał i zakończył nagrywanie.

Promocja:

Spoiler

Promocja:
- Billboard przed wytwórnią Eternal Atake w stronę Kayes, co może poruszyć słuchaczy z jednej i z drugiej strony
- Billboard z udziałem znanego lokalnie komika i trolla internetowego, Pitt Squeak
- Celebrity Preview: Daevion Epps usłyszał zarzut próby morderstwa - głośnie zatrzymanie kolektywu
- Główna część w programie na stand upie odnośnie rzekomego prowadzenia strony przez Daevion Epps, zanim to ogłosili i nawiązywanie do afer z gwałtem
- Współpraca z Shirin Lundin, która wykonała sesje na billboardy
- Ogłoszenie występu LIBIDUO na jacht party przez Cash Rules Game
- Kontrowersyjny freestyle i tematy w podcaście, co może zachęcić fanów i program może stać się viralem
- Plakaty na mieście odnośnie koncertu w West Coast Classic

Bierna:
- tajemniczy post z jinglem na City Boys
- halloweenowa tier lista, tier lista kobiet, facetów
- memowanie z sceny muzycznej Los Santos
- hejt ze strony Out of context LS RAP i memowanie z nazwy City Boys na Sissy Boys

- nabijanie wyświetleń i rozgłosu stronie przez Maggie Byrde i różnych użytkowników
- Daevion Epps wrzuca tajemnicze zdjęcie z sesji
- tiktok na koncie Mayhem Percy

Gra i wydatki:

Spoiler

Gra:
- Nagranie Jingla

Spoiler

wiadomo, każdy skrin od dołu

o2oiY5j.png

CEoOIBZ.png

PPculiE.png

ADupH9N.png

f5J9SD2.png

dLvd1NZ.png

p9HukXo.png

3PZjlzW.png

- sesja zdjęciowa pod billboard z Shirin i Pitt

Spoiler

ZLMRmdK.png

p9MtQHS.png

25RGs1h.png

rT34xGX.png

PVAlK2a.png

zkOmOU4.png

LGuEFY2.png

- podcast i freestyle

Spoiler

e3v8z1e.png

e3v8z1e.png

MvqqmEy.png

zET8JGW.png

Cqqraoy.png

2MnM4LF.png

PzOpi5s.png

CxZuyoh.png

Wydatki:
- 12,5k za billboard
- 10k za billboard
- 3k za opłacenie fotografa na billboard
- 5k za opłacenie grafika
- 10k za opłacenie Pitt Squeak, by był na billboardzie
Suma: 40,5k
https://imgur.com/a/HtIcYjN

Informacje:

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Daevion Epps, Mayhem Percy
Numer konta postaci: 2385763031, 7231261604
Profil: 

Edytowane przez 1999 Wildfire

**Aniyah Geovanney najbardziej rozśmieszyło jak wspomniał o tym, że Dolly Perri wyjebała Rondo Royce z domu. W sumie to spodziewała się czegoś pikantniejszego w swoją stronę by powrzucać wersy głównie na D. Epps i wrzucić na leaksy, ale zwyczajnie się zawiodła.**

**finest obejrzał i w sumie to stwierdził, że wiele nieprawdy jest w nawijce o jego partnerce, bo nigdy nie robiła BBL i doskonale wie, że dupsko ma takie, że ohohoho, ale w sumie się nie wypowiedział jakoś obszernie bo ma wyjebane i se kręci studio session z ziomeczkami pod ich albumy i swój**

**Maggie sprawdziła podcast gdyż został jej on podesłany podczas sesji RPG w Dungeons and Dragons. Przesłuchała sam wstęp w którym została wspomniana i klasycznie się zaśmiała. Doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że cały fanpage to jeden wielki troll, tak samo zresztą jak jej posty. Wyłączyła film i wróciła do samej gry gdy przyszła jej  tura w potyczce, jak i smsowaniem z kolejną laską. Napisała również wiadomość do swojego znajomego dziennikarza.**

Edytowane przez Centrolewus
Pluto i 1999 Wildfire lubią to

ouch-ezgif.com-resize.gif.d8959fe700b1dea5d69d8d5427fe0ee5.gif

**marquis north po odsluchaniu podcastu zmienił zdanie o mayhem percy i teraz uważa go po prostu za debila, zamiast za mega debila - uśmiechnął sie na konkretne słowa o kayes i merr, widząc w nich sporo wspólnego z własnymi opiniami - zostawił jeszcze komentarz sugerujący, że nie miałby problemu z wpadnięciem na kolejny epizod**