Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[22.11] lilma - Oh sh*t @prod.lilma

niedostepny.

Rekomendowane odpowiedzi

OnAArE9.png

**Pięć godzin po publikacji podcastu City Boys by LIBIDUO + MyWay Freestyle @1999 Wildfire @Pluto na oficjalnym kanale producenckim @prod.lilma pojawił się utwór pt. "Oh sh*t" który wg. fanów powstał po słowach Daevion Epps alias Yodaddy "Cały zarośnięty, wyglądał jak typowy żul. Po prostu. I zacznijmy od tego, że ten czarnuch nie jest dla mnie żadną konkurencją. Nie daje jebania o niego, serio." Nowo wstawiony kawałek to słyszalny freestyle w wykonaniu Farush Bojaxhiu alias lilma w którym odpowiada mniej więcej na wyżej wymienione słowa wersetami. Niektóre linijki można zrozumieć jak strzały w kierunku LIBIDUO, lecz ksywa ani jednego ani drugiego nie znalazła się na beacie. Jest to również coś na co fanbase serbskiego artysty długo czekał, gdyż jest to pierwszy kawałek od jego próby samobójczej która się nie udała. Jakość jak zawsze studyjna, a za wszystko odpowiada lilma. ** 

HVmQ1Vc.png

Spoiler

OnAArE9.png

TRACK NAME:  Oh sh*t
ARTIST: lilma
WRITTEN BY: lilma
PRODUCED BY. lilma
MIX/MASTERING BY. lilma
Release date:  22.11.2024

[Chorus: lilma]
Oh, shit, oh, shit, oh, shit, oh
Jestem uczciwy, nie jak inni

[Verse 1: lilma]
patrzą na błędy, a nie wiedzą jakie życie jest
kawałek uśmiechu nie oznacza że jest okey
może mnie nie ma, a słyszę że o mnie gadacie
nie ukryjecie że lilma w sobie ma temperament
jestem konkretny, samodzielny i sobie poradzę
mieszałem henny z dragami wyszedłem z tego gówna
zabieraj swoje głupoty nie rozpowszechniaj gówna
Zmieniam type beaty bo widzę jak lecą tamte cipki
Nie są wysoko, a kreują się na wysoki poziom
Wszedłem po schodach na górę zobaczyła mnie Kayes
Teraz trasy koncerty powoli zapełniam grafik
Czarnuch gada o suce co rzuciła we mnie stanik

[Chorus: lilma]

ROZGRYWKA/WYDATKI

Spoiler

Screeny z produkcji utworu 
https://imgur.com/a/hXn9ZNx

Wydatki
- $5,000 opłata na własną rękę wszystkich streamingów na których pojawił się krótki utwór. (dam link jak się wyspie bo już padnięty jestem)

PROMOCJA

Spoiler

Ostatnie wydarzenia wokół postaci które mogły ściągnąć więcej wyświetleń pod tym utworem; 

INFORMACJE

Spoiler

bez wyceny

Edytowane przez Tito Toscani

**Maggie sprawdziła utwór producenta, gdyż tak jak podcast Libiduo - został jej podesłany. Przesłuchała całość i zostawiła komentarz pod utworem. Łapkę w górę również zostawiła.**

Impotentduo 🤣

**Dominic Doyle sprawdził kawałek producenta z którym miał okazję pracować i zostawił po sobie łapkę w górę oraz komentarz.**

Dałbym 7/10 przez brak super rymów, ale za wjazd na Libiduo to daję 9/10. 😳

ouch-ezgif.com-resize.gif.d8959fe700b1dea5d69d8d5427fe0ee5.gif

**Marquis North sprawdził kawałek, zastanawia sie co w głowie ma producent-raper, skoro świeżo po /próbie samobójczej/ daje sobie wejść na głowe i zamiast skupić się na swoim zdrowiu, idzie do kabiny i nagrywa odpowiedź na zaczepkę duetu, który jest z tego znany. Pozostawił po sobie kciuk w dół, bo nigdy nie uważał Lilma za kogoś godnego uwagi.**

**City Boy Dee z LIBIDUO sprawdził numer, zdając sobie sprawę, że wstawienie numeru zostało sprowokowane przez jego gadkę w podcaście. Podrapał się po głowie i sprawdza jeszcze raz podcast, słuchając tego co nawinął o Farushu, bo nie pamięta. Myśli sobie, że był tylko szczery i nie zwrócił uwagi, że brzmi to ofensywnie. Odpowiedziałby, ale woli to wszystko podsumować w jednym z kawałku na albumie niż dedykować cały numer producentowi jak wcześniej, zostawił nawet like bo zrobiło mu się szkoda chłopaka. **

**Mayhem Percy wrzuca komentarz ktory kiedys latal po lifeinvaderze**

yo... wlasnie odsluchalem twoj utwor sprawdzic zeby sprawdzic co ty tam mowisz i nagle przyszedl moj pies do pokoju... ten skurwiel zaczal srac na moj dywan wiec udawalem ze tego nie widze ale gdy spojrzalem przez ulamek sekundy doszedlem do faktu ze i tak nie widzialem wiekszego gowna od tego ktore wrzuciles durny czarnuchu.