Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Becky Ravenscroft

gumiarz

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.a9546b8ab49199fd46b7a801077dfc65.pngBecky Ravenscroft to 26 letnia kobieta pochodząca z mniejszego miasteczka znajdującego się pod Los Santos. Za młodości Becky, dziewczyna była często odrzucana na bok przez różne grupki swoich rówieśników ze względu na nieco mroczniejszy styl oraz charakter kobiety, Becky od zawsze nie lubiła ukazywać swoich uczuć oraz nie okazywała empatii do ludzi, przez co większość osób traktowało ją jako dziwaka zamkniętego w sobie. Mimo braku znajomych młoda dziewczyna odnajdywała się w muzyce oraz świecie internetowym, mając tam swoje ciche grono ludzi z którymi mogła pogadać oraz się wyżalić. Becky studiując muzykologie, była dość zapatrzona tym kierunkiem gdyż uznała że to w niej można oddać się swoim emocją jak i fantazją, niestety kobieta nigdy nie ukończyła studiów przez decyzje jej ojca o przeprowadzeniu się do Los Santos - Kobieta z początku nie była zadowolona tą decyzją, lecz nie miała wiele do gadania. Zaczynając swoje nowe życie w mieście aniołów Becky pisała teksty do piosenek w których to opisała przygody i wspomnienia ze swojego młodocianego życia.

Jej rodzice wiedząc o zainteresowaniach swojej córki, na jej 24 urodziny wspólnie złożyli się na mały garaż w którym to przygotowali jej nowy ulubiony kącik do spełniania swojego Hobby, w jej garażu znajdowały się dwie elektryczne gitary oraz wzmacniacze, na których Becky potrafiła przegrać po pare godzin dziennie. Poznając nowe miasto i nowych ludzi, kobieta uznała że przeprowadzka wcale nie była taka zła, a wręcz tylko jej pomogła w odnalezieniu swojego prawdziwego ja. Teksty które były pisane przez kobiete po zamieszkaniu w nowym mieście, również odegrały większą role w jej życiu, Becky prowadząc dość aktywnie swojego Instagrama wiele razy wstawiała różne story na których to grała na gitarze, śpiewając napisane przez siebie linijki a także wstawiając różne fotografie które przedstawiały jej mroczniejszy styl. Kończąc dwadzieścia sześć lat, Becky uznała że czas zacząć robić to co kochała przez wszystkie lata, chcąc tworzyć muzykę na poważnie.

MEDIA
Lifeinvader

Spoiler

TWÓRCZOŚĆ/WZMIANKI

TWÓRCZOŚĆ
Let me be myself (Prod. Lilma)

Duality (Prod. Nayla)
7:30 (Prod. Nayla)

WZMIANKI
[04.01.2025] - Open MIC w Distortion

DANE

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Becky Ravenscroft
Numer konta postaci: 0297521747
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.): -
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz): -
Numer konta menadżera: -
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera): -

Edytowane przez Harlem
Zakrzok, brrr, yungg i 15 innych lubią to

• 3 tygodnie później...

PODSUMOWANIE GRUDZIEŃ - 04 STYCZEŃ
Grudzień dla Becky był miesiącem zapoznawczym w którym to poznała wiele ciekawych osób, a z większością się zaprzyjaźniła przykładem takich osób mogą być Jessica Montanez, Dominic Doyle (Trakuje się z nim jak rodzeństwo), Aron Kovacs, Nicholas Harmon, całą bande As They Dream, Luna Germain, Chandler Bealsy, Rayan Veil, DOOMFORGE  oraz wiele innych osób z którymi to Becky trzyma dobre relacje, oraz wspólny język. Dnia 20 Grudnia do sieci trafił jej pierwszy kawałek pod tytułem Let me be myself, który przyniósł kobiecie sporą ilość pozytywnych opinii oraz pochwał. Z kolejnymi dniami Becky zaczęła coraz to aktywniej prowadzić swój profil na LifeInvader, promując tam różne kawałki czy też zwyczajnie shitpostując pod postami innych. Zaraz z końcem Grudnia bo 30, na światło dzienne wyszedł kolejny kawałek Becky który tym razem nosił nazwe DUALITY, przy tekście do tego utworu pomagał jej wcześniej wspomniany "braciszek" Dominic Doyle, a jak później się okazało kawałek okazał się początkującym hitem, wraz z pozytywną ilością komentarzy oraz pochwał w strone Becky, 4 Stycznia przyszło jej zagrać swoje oba kawałki na Open Mic w lokalu Distortion, samo wydarzenie przyniosło ogrom ludzi, a podczas momentu Becky na scenie większość z tłumu ją mocno wspierała, śpiewając oraz podbijając jej wersy jak i samą kobiete na duchu, jednak podczas wydarzenia nie tylko towarzyszył jej śpiew, gdyż kobieta była gitarzystką podczas tury Dominic'a Doyle, od czasu do czasu robiąc Hype podczas jego kawałków. Dominic na czas wydarzenia podarował jej gitare którą otrzymał od Seth'a Dagaard'a, by kobieta miała przyjemność na niej zagrać. 

image.png.651a81130d72be61369be01cd2275a36.pngbecky.png.bac9cdf3770c7f750570934e8addc828.png

Edytowane przez Harlem
styfix, Apogeum, Zakrzok i 7 innych lubią to

(coś w stylu podsumowania tylko napisanego w formie IC)

DALLE2025-01-0621_55.21-Atornpieceofpaperthatlookslikeitwasrippedfromanolddiarywithvisiblehandwrittentextinaneatbutslightlyrushedstylepossiblyin.webp.ff21bc37f459a748302eb068788ec208.webpWYRWANA KARTKA Z PAMIĘTNIKA BECKY
Szczerze? Ostatnio spotkała mnie fala przyjemnych rzeczy, wciąż nie jestem w stanie uwierzyć że potrafią istnieć tak wspaniali ludzie jak moje towarzystwo... Dominic, mimo jego dziwnego zachowania oraz cięższego charakteru? Jest naprawdę człowiekiem któremu ufam w stu procentach, nigdy nie myślałam że poznam w życiu moją bratnią dusze, a szczególnie że będzie to on. Za to jego druga połówka? Luna, ile ja bym mogła o niej pisać, z początku myślałam że może być o mnie zazdrosna z racji na dobry kontakt z Dominic'iem, ale po czasie jaki z nią spędziłam? To były tylko złudne myśli, dawno mi na nikim nie zależało jak na tej dwójce.

Moja muzyczna kariera powoli się rozwija, póki co wydałam dwa kawałki, i jak mam być szczera? Był to najlepszy krok jaki mogłam zrobić, poznałam dzięki temu wielu wspaniałych ludzi.. I jakbym miała znów obierać ścieżkę życia? Wybrałabym tą samą, mimo że nie zawsze jest mi łatwo wymyśleć kolejne wersy w tekstach, to kocham robić to co robię. 

Open Mic na którym brałam udział, dawno się tak dobrze nie bawiłam, i nie czułam takiego wsparcia od ludzi jak w tamtych chwilach gdy mogłam wyśpiewać napisane przez siebie teksty. Dzień po tym? Byłam na koncercie Lovers'ów, wydaje mi się że był to najlepszy koncert w moim życiu.. Chłopaki robią świetną muzykę, i uwielbiam ich co do jednego. Ich główny wokalista... Nicholas, mimo tego że podrywa każdą kobiete którą spotka na swojej drodze? Jest świetnym człowiekiem godnym zaufania. A Aron? Ostatnio miałam szanse usłyszeć go jak śpiewał przed mikrofonem wyłaniając się wreszcie zza perkusji, i szczerze? on ma naprawdę świetny głos.

Ludzie których poznałam przez ostatni miesiąc? Wydaje mi się że w końcu odnalazłam swoje towarzystwo które mnie rozumie i wspiera na każdym kroku, za nic bym ich nie wymieniła, kocham ich, wszystkich. 

Zapomniałabym o jeszcze dwóch zespołach i dwójce moich przyjaciół, których równie uwielbiam. DOOMFORGE, As They Dream, Jessica i Chandler, potrafią wprowadzić mnie w świetny nastrój, mimo tego że nie wszystkich z nich widuje często? Dziękuje za to że zapełniają jakąś część mojego życia.

Edytowane przez Harlem

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin