Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Socal White Supremacy Activity

Rekomendowane odpowiedzi

PFwWNEC.gif

Wszystkie gangi popierające biały wóz w systemie penitentarnym Kalifornii mają swoje unikalne sposoby na zarabianie forsy w sposób taki, żeby zniwelować prawdopodobieństwo przypału, narażenia swoich ziomali i zagrożeniu całej dużej operacji syndykatu w którym parasol składa się z przynajmniej kilkunastu albo kilkudziesięciu różnych gangów, mniejszych - większych, ulicznych - więziennych. Spośród nich wyróżniamy takie perły jak Aryan Brotherhood, Nazi Lowriders, Public Enemy Number 1 ale nie wdając się w głębsze dyskusje na ten temat, odpuśćmy sobie badanie pisma świętego i skupmy się na celu tego projektu zarobkowego.

Celem projektu zarobkowego jest przedstawienie własnej interpretacji popełniania przestępstw związanych z wszelkiego rodzaju wyzyskiwaniem, oszukiwaniem, podrabianiem, podszywaniem i kradzieżą dóbr urzędowych, państwowych i indywidualnych zgodnie z zebranym materiałem opartym na artykułach, opublikowanych w sieci materiałów dotyczących przestępczej działalności osób i grup powiązanych z białą supremacją w Kalifornii. Ponad to w projekcie znajdować się będą też osobne wątki produkcji, handlu i przemycania narkotyków i broni w niekonwencjonalny dla serwera ale typowy dla dzisiejszych standardów sposób stosowany przez prawdziwe jednostki zamieszkujące zachodnie wybrzeże. Projekt ma być podstawką do rozgrywania wątków które ciężko będzie przeprowadzić w cywilizowany sposób dla serwera. Wiem to z doświadczenia bo jestem jego wieloletnim graczem a tło fabularne jest dla mnie najważniejsze w takich kwestiach. Do projektu zostaną wykorzystane różne postacie poboczne, wykonane przeze mnie - do interakcji z serwerem, graczami sektora cywilnego, porządkowego i przestępczego oraz w małym stopniu z własną organizacją przestępczą. To projekt dla ludzi, nie dla mnie samego.

Edytowane przez Newport Beach
vulciaqq, skante, Nóż i 11 innych lubią to

uK9pbVZ.jpeg

ndLj4Hu.jpeg

zPVbLnZ.jpeg

Spoiler

kBkns9A.jpeg

- w klasyczny sposób (sposób polski) buchnałem laptopa z pracy w której sie wsm zatrudniłem na zmywak. Z tego laptopa będą wychodziły fałszywki dowodów na zlecenie.

Edytowane przez Newport Beach

W dniu 10.12.2024 o 00:47, Newport Beach napisał:

uK9pbVZ.jpeg

ndLj4Hu.jpeg

zPVbLnZ.jpeg

Pokaż ukrytą zawartość

kBkns9A.jpeg

- w klasyczny sposób (sposób polski) buchnałem laptopa z pracy w której sie wsm zatrudniłem na zmywak. Z tego laptopa będą wychodziły fałszywki dowodów na zlecenie.

GwWH4dl.png

- czesc 2 tworzenie falszywych ID

kasiasty, 5element i Rjeck lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin