Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[22.12] ♱Midnight Mayhem♱ - SAD LOVE SONG (Official Video)

yungg

Rekomendowane odpowiedzi

NkSOndV.png

"Sad Love Song" to emocjonalny utwór zespołu Midnight Mayhem, który łączy energię rocka z dramatyzmem tekstu opowiadającego o złamanym sercu i trudnych relacjach. Wokalista Olivier Hussler swoim intensywnym wykonaniem przywołuje mieszankę gniewu, smutku i determinacji, charakterystyczną dla utworów, które poruszają temat buntu wobec miłości i jej zdrad. Jego mocny wokal idealnie współgra z dynamicznymi riffami Franky’ego Silvermista oraz potężnym rytmem wybijanym przez Brantleya Kirby’ego.

Piosenka zaczyna się od mocnego wejścia gitary, które natychmiast wprowadza słuchacza w intensywny klimat utworu. Zwrotki, w których dominują surowe, bezpośrednie słowa, prowadzą do chwytliwego refrenu, który brzmi jak hymn ludzi zranionych, ale wciąż walczących o siebie. Energia i siła kompozycji podkreślają emocjonalny ładunek tekstu, a solówka Franky’ego Silvermista w mostku to kluczowy moment utworu, dodający mu dramatyzmu i pasji.

W teledysku do "Sad Love Song" wykorzystano sceny z największego koncertu zespołu, który odbył się w znanym lokalu Dead in Vinewood. Kamera pokazuje dynamiczne ujęcia zespołu grającego na żywo, przeplatając je z emocjonalnymi reakcjami publiczności. Fani śpiewają razem z zespołem, bawiąc się w najlepsze, tworząc atmosferę intensywnego połączenia z muzyką i przesłaniem utworu.

"Sad Love Song" to utwór, który odzwierciedla nie tylko ból i rozczarowanie, ale także siłę w przezwyciężaniu emocjonalnych trudności. Dzięki pełnemu pasji wykonaniu i dynamicznemu brzmieniu, staje się zarówno osobistym wyznaniem, jak i uniwersalnym manifestem.

((TEKST DODANY, MIŁEGO OGLĄDNIA))

biFh3tb.png

Spoiler

[Verse 1]
Już nie wiem sam, ile spaliłem serc
Siedze tu i cały czas walcze ze złem
A każdy błąd, taki jak Ty
Przerósł mnie i do dziś mam złe sny

[Pre-Chorus]
Nie chcę Cię widzieć już 
Wystawię środkowy palec a nie bukiet róż
Sama dobrze wiesz 
Skończył się twój czas

[Chorus]
Powiedz ile już złamałaś serc
I czy złamiesz moje też
To właśnie ten smutny love song
Nie chce czekać już
Wysyp na moje rany sól

[Verse 2]
Zakochałem się bo, ciągle byłaś tu
Teraz piję co każdy wieczór już 
Dostałem nadzieję ale już nie tłumacz się 
Bo dzisiaj będę pił do dna

[Pre-Chorus]
Nie chcę Cię widzieć już 
Sama dobrze wiesz 
Skończył się twój czas

[Chorus]
I czy złamiesz moje też
Nie chce czekać już
Wysyp na moje rany sól

[Bridge]
Uciekam przed nimi bo to ten sezon
Niszczą mnie a później nic nie wiedzą
(Uciekam przed nimi bo to ten sezon)
(Niszczą mnie a później nic nie wiedzą)

[Guitar Solo]

[Pre-Chorus]
Nie chcę Cię widzieć już 
Sama dobrze wiesz 
Skończył się twój czas

[Chorus]
I czy złamiesz moje też
Nie chce czekać już
Wysyp na moje rany sól

I czy złamiesz moje też
Nie chce czekać już
Wysyp na moje rany sól

PROMOTION

Spoiler

♱ Ostatnie wydania/wydarzenia zespołu:

[17.11.2024] ♱Midnight Mayhem♱ - Don't Tell Me (Official Video)
[17.11] Drugi solowy koncert ♱Midnight Mayhem♱ w lokalu Dead In Vinewood

♱ Posty promujące utwór

♱ https://li.v-rp.pl/post/123441_mae-ymi-krokami-rџ-јrџ-ђ.html
♱ https://li.v-rp.pl/post/124191_nas-nie-rozdziel-e-nigdy-tak-dla-sprostowaniayoyashj-a-tak-z-innej-beczki-prezen.html
♱ https://li.v-rp.pl/post/124243_wystawimy-srodkowy-palec-a-nie-bukiet-roz-smutne-love-songi-nie-musza-byc-smutne.html
♱ https://li.v-rp.pl/post/124353_zegar-tyka-yoyasa-yoyasj-niedziela-godz-20-00.html

♱ Wykupione Billboardy w mieście:

♱ NR 185, NR 76, NR 55, NR 111 (wydatki)

♱ Zamieszanie wśród członków zespołu oraz krótki statement Midnight Mayhem

♱ [16.12.][OnSpot] Czy to koniec jednego z bardziej aktywnych zespołów na scenie Los Santos?
♱ STATEMENT; https://li.v-rp.pl/post/124191_nas-nie-rozdziel-e-nigdy-tak-dla-sprostowaniayoyashj-a-tak-z-innej-beczki-prezen.html

♱ Utwór był grany na takich wydarzeniach jak

[02.11.2024] Zespół otworzył koncert na wyspie Paradise a później występował na niej z taką personą jak Seth Ronnie Dagaard oraz artystą z undergroundu Dominic’em Doyle.
[17.11] Drugi solowy koncert ♱Midnight Mayhem♱ w lokalu Dead In Vinewood

♱ Występ wokalisty Midnight Mayhem na sporym świątecznym wydarzeniu od wytwórni Unsainted podczas koncertu Seth Ronnie Dagaard oraz pierwszy wydany solowy kawałek, co mogło zainteresować ludzi by sprawdzić skąd tak naprawdę wywodzi się Olivier i tak mogli trafić na kawałki zespołu Midnight Mayhem.

[16.12] Olivier Hussler - RESET (Prod. Seth Ronnie Dagaard)

[18.12] Seth RONNIE Dagaard - Hatred x Olivier Hussler [UNSAINTED RECORDS]
[18.12] Wystąpił na scenie razem z Seth Ronnie Dagaard, otworzyli koncert wykonując wspólny utwór, do którego miał okazję się dograć a przez resztę koncertu wspierał Dagaarda na scenie.

WYDATKI

Spoiler

RU1Fajb.png

aHXVpP5.png
+ BILLBOARD NR 55 - $15000 (Łatwo zweryfikujecie bo Xoomix o niego robił ticket, bo miałem limit i akurat 55 już jest w gierce)

oWLwhU4.png

SSY Z GRY

DANE

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Franky Silvermist, Olivier Hussler, Brantley Kirby
Numer konta postaci: 
Olivier Hussler - 0174559027
Franky Silvermist
Brantley Kirby 
Przynależność: X