Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Mods Changelog #11

street law

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, 9axml napisał:

ubrania dla premium gold czy dla normalnych użytkowników?

Dla normalnych uzytkownikow.

9axml lubi to

Ogień nie pyta, czy masz gorszy dzień. Wypadek nie czeka, aż się wyśpisz. A ludzie… czasem krzyczą z paniki, czasem płaczą z wdzięczności. I trzeba umieć to unieść – nie tylko w rękach, ale i w głowie.

Każda sekunda się liczy!

18 minut temu, realny napisał:

kolejny raz, ktory pokazuje jak bardzo moderzy maja w dupie graczy. Wysylalem pare dobrych patreonow na tickecie, na co powiedzieli ze beda dodane przy najblizszej aktualizacji. A tutaj co? Brak ani jednego, ale zapomnialem ze lepiej dodac miliard ciuchow dla anime dziewczynek i mechanikow jezdzacych w super autach. Zawiodlem sie, szczerze

Pomylka z mojej strony, dogadamy na DM tak jak napisalem w nastepnej wiadomosci.

Ogień nie pyta, czy masz gorszy dzień. Wypadek nie czeka, aż się wyśpisz. A ludzie… czasem krzyczą z paniki, czasem płaczą z wdzięczności. I trzeba umieć to unieść – nie tylko w rękach, ale i w głowie.

Każda sekunda się liczy!

31 minut temu, realny napisał:

Nie wiem czy mowisz o tym samym co ja, bo ja mialem na mysli ciuchy a nie pojazdy

Ok, rzeczywiscie. Jestem troche zajebany po calym dniu, odezwe sie do Ciebie na DM bo nie pamietam tych ticketow

Każda sekunda się liczy!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin