Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[09.01][EA] lilma - 2025 🆓style

niedostepny.

Rekomendowane odpowiedzi

lPhio1w.png

Po ostatnich wydarzeniach gdzie lilma został zbanowany na platformie lifeinvader stwierdził że musi odpocząć od zgiełku show-biznesie. Wrócił po dokładnie dwóch tygodniach absolutnej ciszy w social mediach z utworem "2025 freestyle". Co ciekawe pół roku wcześniej lilma wrzucił "2024 freestyle" lecz dzisiaj nie ma możliwości go odsłuchać z niewiadomych przyczyn. Nowość od lilma to czysty strzelający w branże freestyle, gdzie szpilki są powbijane w przeróżne, nie do końca też sprecyzowane sektory. Dzięki wytwórni Eternal Atake utwór trafił na wszystkie platformy streamingowe w ekspresowym tempie.

Spoiler

TRACK NAME:  lilma - 2025 🆓style 
WRITTEN BY: lilma
PRODUCED BY: lilma
DIRECTED BY: lilma
MIX/MASTERING BY: lilma
Release date:  08.01.2025

---
to pojebana gra weź sobie zerknij na te gwiazdy
jak wejdziesz suko głębiej zobaczysz głupie standardy 
pieniądze to nie wszystko zobaczysz lęki i jazdy
a te fałszywe modelki kryją blizny i upadki

jestem prawdziwy chociaż zarobiłem tyle
twój ulubiony idol to sprzedaje się co chwilę
jebali wszyscy wokół a ja dalej wytrzymuje
jak słowa to są pięści to rękawice mam w górze 
nie musisz się zamartwiać jestem gotowy na burzę
zbudowany z doświadczeń już niczego nie odpuszczę
ciągle kłamiecie albo zamieniacie prawdę
słuchacze nie kumają i tak będzie już na zawsze

jak będzie problem to odczekasz dwa tygodnie
nagrasz smutny kawałek i zarobisz na tym forse
ludzie to kupią gdy ubrane w proste wersy
bo prawda was zaboli a potem zmiecie ze sceny
pragniecie cloutu ale nie widzicie ceny
robicie gówno muzę no bo brakuje wam weny
stwarzacie nowe błędy i powtarzacie schematy
kurwa ile tak można wokół same dylematy

biały chłopiec sprawił że uwagę ma na sobie
nagle problem do mnie macie ja się w ogóle nie boje
w komentarzu piszę ćpun, w komentarzu piszę czubek
oni patrzą na mnie z góry, bo dostali parę złudzeń
interesuje cię lilma a nic nie wiesz o mym życiu
oceny rzucasz z boku, jakbyś widział mnie w odbiciu
nie znasz mojej drogi, więc nie gadaj o wysiłku
nie powiedziała prawdy z tobą nie osiągnie szczytu 
z tobą nie chce rodziny, chce mój podpis do zeszytu
bo twoja marna muza w branży nie ma już popytu
minęło te pięć minut, chowaj wersy w notatniku
bo się mocno przeliczysz jak dożyjesz nam wyniku

czekaj cipo, chcesz towaru co kopie jak messi
nie możesz konkurować ona ściąga mi bokserki
jęczy tak głośno serio jakby nagrywała dźwięki
nie będzie dla niej stopu to nie czas na głupie przerwy
 ja zrywam ją z mieszkania a ty porywasz dealera
pragniesz towaru co da ci siłe do przemyślenia
 ale prawda w głowie to nie kwestia zapomnienia
nie masz o czym nawijać, tworzysz kolejne złudzenia
i tak od piątku do piątku brakuje ci natchnienia
siedzisz przed mikrofonem męczy cię proces tworzenia
ja stawiam wszystko na fun, nie ładne obrobienie
bo jeśli jestem prawdziwy to lepsze osiągnięcie 

Spoiler

Ostatnie wydarzenia wokół postaci (grudzień): 

• Grudzień dla artysty był intensywny, ciężki ale za to owocny - bowiem rok 2024 zakończył hucznie zapowiadanym LP o nazwie "ONLY FEAR GOD" który w szybkim tempie wyprzedał się z sklepowych półek. Na drugim legalnym krążku przecięły się takie persony jak Mikayla BbyKayla Lykes, Keilna Merr, Quincy Quilly Rawley, Treyvon FIN the FINEST Finley czy Nancy Johnes. Zamysł krążka był prosty, nagranie numerów które będą różniły się od siebie stylistyką w skutku czego pochłonięcia słuchacza nie będzie sprawiało najmniejszego problemu. Słuchając poszczególnych utworów możemy jasno zrozumieć że biały jak koks serb chce zabrać słuchacza po przewózce swojego życia, w którym ostatnio podjął się nieudanej próby samobójczej jak i zatracił się przez narkotyki przez co zdecydował się o zrezygnowaniu ze spotkań dla osób z problemami.
  • Oprócz puszczenia w świat LP jego ksywa została wymieniona w projekcie "NOMAD" gdzie zajął się miksem i masteringiem wokali samego CHA$E a także MOB PRINCE, BABY RAY & Kodak Black.
  • Nie obyłoby się również bez afer w branży muzycznej. Pierwszą aferą była współpraca z raperem JR. z którym niegdyś prowadził zacięty beef w social mediach. Wielu słuchaczom nie spodobał się fakt że JR. mimo wypowiedzianych przez siebie słów w kierunku serbskiego artysty położył wersy na jego kawałku. Druga afera to oczywiście kłótnia z M.N & M.P na lifeinvader, która wynikła z kontrowersji którą narobił sobie lilma przez spontanicznie wydany kawałek, gdzie użył nacechowanego rasowo słowa "czarnuch" będąc kompletnie biały. North wprost nazwał Farusha rasistą, oznaczając również ironicznie profil wytwórni, pod którą podpisany jest artysta. Całość skończyła się tymczasowym zablokowaniem konta Lilma i Mayhem Percy - którzy wdali się w głębszą dyskusję, a raczej konkretne wyzwiska. 
  • Na kanale wytwórni muzycznej Eternal Atake opublikował krótki materiał, który po obejrzeniu możemy odebrać jako tzw. promo video, materiał promujący przyszły projekt serbskiego artysty pod pseudonimem lilma. Początek zaczyna się od kłopotliwej ucieczki, z początku nieznajomego mężczyzn - lecz w późniejszym etapie możemy jasno zrozumieć, że jest to lilma, ponieważ tatuaże posiadane przez faceta są takie same. Chwile później mamy urywek z koncertu, gdzie producent/raper hypuje swoją publicznosc do skandowania swojej ksywy, później mamy kolejne urywki z koncertów a na sam koniec widzimy przez parę sekund jego przyszłego projektu pt. ASSHOLE, które będzie producenckim LP.

Promocja wokół numeru 2025 freestyle:

Edytowane przez Tito Toscani

2 godziny temu, 1999 Wildfire napisał:

**puścił numer w obecności P.P, siedzi przy laptopie i tak jak ma zwyczaju grubo rozkminia wersy. nie zostawił żadnego komentarza i reakcji** @diducha

**P.P stwierdziła, że gdyby D.Epps jej nie powiedział, czyj to jest kawałek, to by dalej myślała, że to jakiś czarnuch**

fdsf(2).png.cb0cb1863a9205508b59e205d01da5eb.png

• 2 tygodnie później...