Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

jestem wierny głosom

Rekomendowane odpowiedzi

UQhfOqT.jpeg

Nekolaus to postać wyjęta z koszmarów, karykatura człowieczeństwa, w której wszystko, co złe, zostało wyolbrzymione do granic absurdu. Zaburzenia psychiczne, zmniejszona zdolność empatii, powierzchownosć reakcji emocjonalnych. Ilosć traumatycnzych przezyć z jego dzieciństwa czy też odchyły dziedziczne strasznie oddziałują na jego charakter. Prawdziwy psychopata - Jak można sądzic po kontakcie z taką osobą jak Nekolaus. Facet mieszka w staroświeckiej wiosce, uzywa "starożytnej" technologi i jest swojako zacofany. Po prostu nie jest przystosowany do życia w społeczeństwie. Sam nie posiada żadnych wartości moralnych, jest w stanie wyrządzic krzywdę nawet najbliższym sobie osobom. Ma też skołonności do nagłych ataków agresji i w takim stanie może zmasakrować każdego, kto stanie mu na drodze. Zanim trafił do sanatorium ofiary typował na bazie swoich niepohamowanych żądzy, aby uciszć swoją potrzebe zabijania ludzi i przemocy. Jego ofiarami byli głownie turyści lub miejscowi, leśniczy czy pracownicy tartaku. Zawsze atakuje samotników. Ma mściwą osobowość, nigdy nie wybacza dawnych urazów i złej woli. Zawsze za wszelką cenę dąży do realizacji swoich pragnień i dewiacji. Nie ma potrzeb seksualnych - tylko brutalne obyczaje które musi ugaszać. Przeżywszy całe życie w strasznych warunach, zahartował swoją duszę, zrujnowane zostały jego wszystkie cechy moralne i etyczne. Niezdolny do miłości, do prawdziwego uczucia. Jeśli zajrzysz do jego domu, zobaczysz totalny nieład i syf. Facet nigdy nie sprząta swojego domu - brak ogrzewania i innych udogodnień dodatkowo utrudnia mu życie, zwłaszcza w zime. Dach przecieka, a podłoga jest dziurawa. Nie jest jednak wyjątkowo skrupulatny. Czystość przejawia wyłącznie do swojej broni, zawsze dba o swoje narzędzia zbrodni. Okazuje swojaką sympatię do tego rodzaju rzeczy. Facet w ogóle nie dba o siebie, nie znane jest mu pojęcie higieny. Jego zapach jest nieprzyjemny, ale od dawna przyzwyczaił się do takiego stanu ciała. Nie ukrywa swojego okropnego wyglądu, wręcz przeciwnie, uważa, że odróznia go on od nędarzy, którzy podlegają prawom społeczeństwa. 

Osiedliłem się w Sandy Shores, pięknym miejscu, gdzie nikt mnie nie dotknie. Teraz nie boję się konsekwencji moich czynów, wszystko jest Jego wolą. Nigdy nie wątpiłem, nigdy nie żałowałem, nigdy nie smuciłem się. Krwawa Bestia często przemawia do mnie. Moja lojalność wobec niego jest nieograniczona, niosę wolę Alhazmoda na ten świat i będę ją niósł, dopóki nie spłonie w popiele ognia i nie zawali się. A wtedy będę mógł dotrzeć do Da'ar Turg, w wiecznej szczęśliwości wraz z Bogami.  Nieszczęśni ludzie padną na twarz, usłyszą ryk diabła i będą wisieć na krwawych krzyżach, podczas gdy demoniczne pomioty nieubłaganie będą gryźć i rozcinać ich ciała. Wszyscy pokłonią się Krwawej Bestii lub zginą. Niszcz, niszcz, pal i niszcz. Krew daje siłę, daje zbawienie. Jednak nikt żyjący dzisiaj nie jest w stanie tego zrozumieć.