Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[ZAGRAM] Przyszywana córka/osierocona córka przyjaciół rodziny.

naughty

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.
Tak jak w temacie - zagram przyszywaną córkę/osieroconą córkę przyjaciół rodziny. Wiekowo - okolice po siedemnastych urodzinach. Szczegółowy plan na postać jako-taki jest i udostępnię go osobom, które chętnie będą chciały się zapoznać. Ogólnie, postać będzie dzieliła nieco cięższy charakter z traumą/depresją na początek po śmierci rodziców. Biała amerykanka; punkówa/rockmanka, drobne uzależnienia, pakowanie się w kłopoty, generalnie typowo zbuntowana nastolatka. Przyszłościowo plan jest wejście w branżę rozrywkową jako wokalistka, ale jak się potoczy gra? Zobaczymy. Długa droga przed tym!

Szukam graczy o dość barwnych miejscach, historiach. Czy to strefa cywilna, strefa przestępcza, strefa publiczna, czy każda inna. Jestem chętny zagrać z każdym, kto reprezentuje fajny poziom RP i równie co ja - będzie nakręcał grę. Dodam jeszcze, że najchętniej zagrałbym w "normalnej" rodzinie - facet, baba. Aczkolwiek jeśli nadarzy się sytuacja rodziny "jednopłciowej" z fajnym background - jestem również chętny przedyskutować co i jak. Nie widzę też problemu grania w niepełnej rodzinie.

Od siebie mogę zaoferować dość dobry, choć połasiłbym się o nawet wysoki poziom rozgrywki RP. Nieszablonowa rozgrywka. Ciekawe interakcje. W przyszłości również zaoferuję benefity, które sam będę otrzymywał z racji rozwoju postaci.

Kontakt poprzez discord - najlepiej, bo najszybciej tam odczytam.

Besos 💋

Edytowane przez naughty
Qaczi. lubi to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin