Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] ShootZone AirSoft

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.b270c3fe07061095d09118df095dd308.png

image.png.67085dabcf2d140735369ec419e5714a.png

image.png.653d58d039ca7a8e24c9f1d666312a89.png

image.png.e28971575dde49b7fb115a4e3a5f3fa0.png

image.png.ce54612f38b178f56e6e94b5ce4acc23.png

Spoiler

Hejka, tak jak widać, zamiast zwykłego tekstu po prostu dałem infografiki – gdyby było potrzebne, mogę to zmienić na zwykły tekst

Co do projektu, będę robił to z dwiema lub trzema osobami, które będą mi przy tym pomagać, chcę też dotrzeć do strefy LEA, która będzie mogła u nas grać

Mam pełny zamysł oraz stworzony plan, jak wyglądałyby interiory, jak będzie to rozegrane itd., będzie kilkanaście stref zgodnie z informacjami z infografiki, będą też organizowane cykliczne szkolenia co kilka tygodni, dodatkowo upewniałem się, że nie dokonam nijaczenia, i pisałem z dwiema osobami z Administracji, które potwierdziły, że to nie będzie nijaczenie

Promocja projektu tez zaczyna się od mojej gierki IC, kilka osób jest samych chętnych na to, w dodatku zniżki itd

Nazwa biznesu/Projektu IC: ShootZone
Postać lidera:   Cristina Bartling
UID postaci lidera z panelu gracza:  54335
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://gta-5-map.com?x=-134.44912874758342&y=61.18566293444056&zoom=6

image.png.af8d7dc285e2120c49cbe6380405b17b.png

iIxZEAT.png 
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...):  Airsoft
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a):  n/a

Edytowane przez Antix

Spróbujmy, ustalimy detale w ticket na cywilnej. Akceptuje

Zgłoś się na oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA 

Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi poprzez wejście do kanału ⁠kontakt. Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu, który prowadzisz. W swoim tickecie zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu, kopiując w treść ticketa formatkę uzupełnioną zgodnie ze wzorem (UID postaci, typ biznesu, mapa)

Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie biznesowym.

Pamiętaj, że twoim obowiązkiem jest aktualizować temat przynajmniej raz na 30 dni!

Dyziak, NegativE, Olczek i 2 innych lubią to

Raised on pop punk and bubblegum

**ShootZone opublikowało nowy post, w którym ogłasza nadchodzące otwarcie oraz informuje o uruchomieniu aplikacji, która będzie dostępna wkrótce**

NAFORUM.png.9d75a4afcdb354b916eeaa344ada7397.pngNAFORUM2.png.7d85d4accf23df1f4d1ec40adc028989.pngNAFORUM3.png.842451955cc36081907f337cdd151487.png

NAFORUM4.png.615b237102ace1276acbe3090c35428b.png

*Ostrzeżenie: Wszystkie pokazane na zdjęciu repliki broni to tylko zabawki używane w grach ASG. Nie propagujemy przemocy ani stosowania prawdziwej broni. Airsoft to forma rozrywki, która odbywa się w kontrolowanych warunkach, z pełnym poszanowaniem bezpieczeństwa. Naszym celem jest tylko zabawa i rywalizacja w bezpiecznym środowisku. Pamiętaj, że w airsofcie chodzi o wspólną zabawę, a nie rzeczywistą przemoc.

Z radością ogłaszamy że Shootzone wkrótce otworzy swoje drzwi 🎉

Zaczynamy już tworzyć zapowiedzi i przygotowania do wielkiego otwarcia Wkrótce znajdziecie wszystkie szczegóły na forum i w naszych oficjalnych komunikatach To nowe miejsce które łączy emocje ASG i świetną zabawę – będziecie mogli wziąć udział w różnych wyzwaniach i wydarzeniach które przygotowujemy

Dodatkowo mamy dla Was coś ekstra – aplikację 📱 Tak dobrze przeczytaliście Aplikacja już jest w drodze i wkrótce będzie dostępna żebyście mogli łatwiej śledzić wszystkie informacje zapisywać się na wydarzenia i być na bieżąco ze wszystkimi nowinkami

Jesteśmy podekscytowani i gotowi by przyjąć nowych graczy Mamy nadzieję że dołączycie do nas bo to dopiero początek

Bądźcie czujni i śledźcie nasz profil – otwarcie już wkrótce

Zaproszenie na naszą aplikacje: LINK <---

**ShootZone coraz bardziej się stara aby przykuć uwagę powstającym lokalem. Niektórzy mogą zobaczyć, że są ogłoszenia na testy, które obejmują strzelanie z najnowszych replik broni, dając możliwość strzelanki drużynowej, za udzieloną opinię na temat lokalu**image.png.77b02ac953b4c17b8e70ebb029f9acc1.png

• 2 tygodnie później...

** Cristina Bartling oficjalnie zmieniła nazwę na shootzone airsoft aby jednoznacznie zaznaczyć specjalizację firmy w rozgrywkach asg decyzja była wynikiem rosnącego zainteresowania graczy oraz potrzeby wyraźniejszego określenia profilu działalności nowa nazwa pojawiła się na materiałach promocyjnych plakatach oraz w mediach społecznościowych, a sama Bartling  korzystając z okazji rebrandingu rozpoczęła promocję lokalu oferując 50% zniżki dla lea oraz osób wymienionych w oficjalnej grafice promocyjnej informacja pojawiła się na stronie oraz w mediach społecznościowych przyciągając uwagę nowych graczy**

image.png.8585faa16ffa8b6c9f664663d2de9284.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin