Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Doomforge - something is cooking over here

marcinekk

Rekomendowane odpowiedzi

**Po południu, dwudziestego siódmego stycznia na V-Tube wleciał filmik na kanał Doomforge. Widać, że został on nagrany totalnie na spontanie. Na klipie widać Morvena Dreadspire, Raven Morgan i Rayana Veil. Osoby na nagraniu gadają w losowy, spontaniczny sposób z małym shit-talkiem na początku; ale z jasnym przekazem dla widzów w dalszej treści nagrania.**

ccAG1Fs.png

* Morven Dreadspire uruchomił nagranie, zaczął nagrywać początkowo wnętrze studia nagrywkowego, potem zmienił kamerę z tylnej na przednią.

Raven Morgan mówi: No i co nagrywasz nas? Może zacznij nagrywać coś ciekawego? Na przykład wystrój naszej wytwórni?

Morven Dreadspire mówi: Będę. Żebyś wiedziała, że będę. Tour de Blood Moon też będzie.

Raven Morgan mówi: Kibel pokaż, osobiście go dekorowałam, wiesz ile było pierdolenia się z tym cholerstwem? Bluszczem? jak zwał tak zwał.

* Morven Dreadspire machnął ręką, zaczął mówić swoje.

Morven Dreadspire mówi: Siema małe deceptikony, właśnie skończyliśmy tutaj robić coś, co niedługo zobaczycie w sieci. Uważajcie, bo będzie niezła jazda. Powiem tak - zobaczycie to niemal wszędzie. Na mieście, w necie, ba. Ona nawet to tak ogarnęła, że będzie w radiu o tym gadane.

Raven Morgan mówi: Oooh, rozumiem! To filmik w tym stylu, okej. Rayan? dlaczego nic nie mówisz? Przestań być statystą. Wiem, że jesteś bębniarzem, ale mógłbyś coś powiedzieć jak nagrywa, yeah?

Morven Dreadspire mówi: No właśnie Rayan, nie bądź chujem. Tylko tak stoisz i się uśmiechasz jak debil.

Rayan Veil mówi: Ale co, bo się zamyśliłem?

Morven Dreaspire mówi: Już nie ważne. Ty, Raven, weź nawiń to nowe, co?

Raven Morgan mówi: Nowe co? Uhm... nowy album?! Yeah, obserwujcie social-media w tygodniu, aby zorientować się co i jak. Doomforge nie śpi, jesteśmy pracowici i nadal działamy, aby dostarczyć wam porządnych brzmień. Lifeinvader, coś na mieście... obserwujcie tak czy siak!

* Raven Morgan spojrzała na Rayan Veil.

Raven Morgan mówi: Jebani bębniarze, zawsze odklejeni.

Rayan Veil mówi: Spierdalaj.

Morven Dreadspire mówi: Sam spierdalaj.

Raven Morgan mówi: Cmoknij mnie w tyłeczek.

Rayan Veil mówi: Opierdol mi strune.

Raven Morgan mówi: Stopuj to nagrywanie bo zaraz dojdzie do bójki!

Morven Dreadspire mówi: Dobra, chuj, kurwa.

* Morven Dreadspire zatrzymał nagranie.