Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[28/01/25][EA] Maxine Koci - my life need savin' (prod. Kayes)

sleepwalker

Rekomendowane odpowiedzi

276nyv0.png

**Wraz z wtorkowym wieczorem o godzinie 20:00, na oficjalnych platformach streamingowych pojawił się najnowszy utwór od Maxine Koci, pt. "my life need savin'". Piosenkarka wedle ostatnich zapowiedzi, nie określiła konkretnej daty nadchodzącego utworu, natomiast jego premiera przebiegła w bardzo niespodziewany sposób. "my life need savin'" jest kolejnym, promocyjnym singlem (zaraz po "X" oraz "DO IT BETTER"), który znajdzie się na drugim pełnowymiarowym albumie studyjnym wokalistki. Podczas ostatniego wywiadu w Starcast, Koci oficjalnie potwierdziła finalizację prac nad nadchodzącym krążkiem, mimo iż nie przestawiła szacowanej daty wydawnictwa. Podczas zapowiedzi nowego utworu, artystka wrzuciła na swoje sociale dość wyzywający cover singla, który może świadczyć o znacznej zmianie wizerunku scenicznego Maxine Koci. Słuchacze oraz fani spekulują nad tym, że piosenkarka ewidentnie chce odejść od wizerunku smutnej pop dziewczyny, która balansowała w swoich tekstach na płaszczyźnie emocji oraz złamanego serca. Sam utwór znacząco odbiega od typowych dla Maxine piosenek - "my life need savin'" to kwintesencja kobiecości, pragnienia oraz niecenzuralnych słów, które również padają w tekście piosenki. Nad produkcją nowego projektu, czuwała Aniyah Kayes Geovanney, która już wcześniej pracowała wraz z Maxine przy jej muzyce, zaś samym jego wydawcą jest oczywiście label Eternal Atake, do którego należy sama Koci.**

PlJywnn.png

Spoiler

Nazwa utworu: my life need savin'
Tekst: Maxine Koci
Produkcja: Kayes
Data wydania: 28/01/2025

[INTRO]

Chcę tylko Twoich rąk
Topisz mój ziąb
Chcę tylko Twoich rąk
Twoich rąk na mnie

[VERSE 1]

Nie muszę zaznać tych słodkich słów
Poczułam to, tak pełna domysłów (tak)
Nie musisz wiedzieć, gdzie zaczyna się mój kres
Pisany był nam prawdziwy sukces
Nie musisz znać tych wszystkich jebanych kłamstw 
Widzisz mnie jako jedyną ze sław (tak)
Skarbie, jestem tu na krótki moment, zniknę
Poświęcę Ci krótką chwilę

[PRE-CHORUS]

Teraz wierzę, że mogę znaczyć coś więcej
(Znaczyć coś więcej, nie, nie)
Nie potrzebuję rozmów
Już nic więcej nie mów

[CHORUS]

Pragnę tylko Twoich rąk na mnie
Każdej nocy, skarbie
Topisz ziąb (chcę tylko Twoich rąk)
Ułóż je odpowiednio, natychmiast
Chcę Twoich rąk na mnie
Moje życie wymaga ratunku
Lądujemy w łóżku (chcę tylko Twoich rąk)
Poddasz się temu uczuciu? yeah

[VERSE 2]

Poznałam wielu chłopców, było ich milion
Nie pamiętam ich pierdolonych imion (nie)
Postawiłam Cię na pierwszym miejscu (mm-mm)
Najdroższy, zagościłeś w moim sercu
Możemy to robić w moim domu, aż do upadłego
Zawstydzony? Wyglądasz na dojrzałego
Dam Ci nagrodę, jeśli się postarasz (ah)
Uwielbiam moment, gdy przepraszasz (przepraszasz)

[PRE-CHORUS]

Gdy już wiem, że mogę znaczyć coś więcej
(Znaczyć coś więcej, nie, nie)
Zostawiam ten pojebany czas
Widzę co czeka nas teraz

[CHORUS]

Każdej nocy, skarbie
Chcę Twoich rąk na mnie

[POST-CHORUS]

Zapada mrok, wydanie nocne
Wyglądam na Tobie zbyt dobrze
O tej porze, nie chcę żadnych słów
Ani jednego, ani trzech (tak)
Tylko Twoich rąk na mnie

[BRIDGE]

Chcę tylko Twoich rąk
Topisz mój ziąb
Chcę tylko Twoich rąk
Twoich rąk na mnie
(Chcę tylko Twoich) Chcę tylko Twoich rąk
(Topisz mój) Topisz mój ziąb
(Chcę tylko Twoich rąk) Chcę tylko Twoich rąk
(Ułóż je odpowiednio, natychmiast) Twoich rąk na mnie

[CHORUS]

Każdej nocy, skarbie
Chcę Twoich rąk na mnie

[POST-CHORUS]

Zapada mrok, wydanie nocne (tak)
Wyglądam na Tobie zbyt dobrze
O tej porze, nie chcę żadnych słów
Ani jednego, ani trzech 
Tylko Twoich rąk na mnie
Poddasz się temu uczuciu? yeah (zrób to)

Spoiler

Promocja:

• Uprzednie wydawnictwo, jakim był utwór "X"
  • Uprzednie wydawnictwo, jakim był utwór "DO IT BETTER"
  • Została ogłoszona jako jedna z gwiazd wieczoru, podczas wydarzenia "Moon Glow Up Anniversary"
  • Maxine wystąpiła podczas wydarzenia "Moon Glow Up Anniversary" - w tamtym czasie pierwszy raz zaśpiewała przedpremierowo numer "my life need savin'" oraz inne kawałki z nadchodzącego albumu.
  • Podczas ostatniego dnia trasy koncertowej Kayes (Heavy Heaven), również pojawiła się jako jeden z gości podczas koncertu w Los Santos - piosenkarka wykonała wspólny kawałek "Persuasive" oraz swój topowy hit "X" (powiązanie z nadchodzącym albumem, na którym znajdzie się "my life need savin'")
  • Większe zainteresowanie życiem prywatnym piosenkarki, kiedy z jej sociali całkowicie zniknęło zdjęcie z jej mężem.
  • Piosenkarka zapowiedziała singiel pt. 'my life need savin'", który jest promocyjnym następcą zaraz po singlach "X" oraz "DO IT BEETER". Podczas podcastu z Malią Yo Parris, Koci wspomniała, że nadchodzący singiel jest częścią czegoś większego, gdzie finalnie przyznała, że kończy prace nad nadchodzącym krążkiem na którym pojawi się nowy utwór. 
  • Nawiązała współpracę przy produkcji singla z Kayes.
  • Strona podcastu "Starcast" ogłosiła Koci kolejnym gościem Malii Yo Parris, podczas następnego epizodu.
  • Koci została zapowiedziana, jako gwiazda wieczoru podczas jednej z imprez w klubie Bahama Mamas. Koncert wokalistki przyciągnął ogromną publikę podczas owego wydarzenia, natomiast sama Koci zagrała wydane już single; "X" oraz "DO IT BETTER", gdzie również zaprezentowała nadchodzące utwory z nowego albumu, które nie zostały oficjalnie dopuszczone do streamingu. ("OK", "eternal fear", "break my heart", "my life need savin'" oraz "wanna understand")
  • Maxine wzięła udział w zapowiedzianym wcześniej podcaście "Starcast" - podczas wywiadu, piosenkarka odpowiedziała na mniej wygodne pytania, które zostały skierowane w jej kierunku, zabierając finalnie głos odnośnie sprawy związanej z pogrzebem Kelly'ego, afery między Koci oraz M. North, czy pamiętnym strzałem w policzek z dłoni Fehu Pandory Skarsgard. Podczas rozmowy z Malią, również pojawiły się informacje związane z nową muzyką Koci, gdzie finalnie piosenkarka potwierdziła prace nad nowym albumem.
  • Reklamy DG, promujące najnowszy singiel wokalistki (1,2,3)
  • Promocja singla na social mediach przez osoby takie jak; Kayes, Malia Yo Parris, Chase Love, Eternal Atake
  • Maxine wystąpiła podczas bankietu, zorganizowanego przez Le Foundation - wykonała dwa utwory z nadchodzącego albumu; "it's not fair" oraz "hurt me"
  • (OnSpot) Tymczasem na scenie Maxine Koci serwuje swoje „złote myśli” w stylu: „Gotowi podpalić ten klub?!” Świetnie, Maxine!
  • Rythm Radar uplasował numer "my life need savin'" na czwartym miejscu swojej listy.
  • Koci podjęła się współpracy z Ventre Technologies, promując ich słuchawki.
  • Na socialach Koci pojawiła się oficjalna informacja dotycząca nadchodzącego albumu piosenkarki - w poście załączono cover krążka.
  • Wokalistka między innymi zaprezentowała numer "my life need savin', podczas występu na Buisness EXPO 2025 - wykonała również dwa inne kawałki; "do it better" oraz "wanna understand"
  • SOON

Wydatki:

• Angaż studia Parris Eye przy aranżacji graficznej do okładki singla - 30.000$ (1)
  • Opłata za reklamy radiowe w DG, promujące nowy utwór - 60.000$ (3 dni (1))

SS'y z gry:

• Studio (1)
Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Maxine Koci
Link do profilu postaci: https://forum.v-rp.pl/topic/20490-maxine-koci/
Przynależność: Eternal Atake
Imię i nazwisko menadżera: Jaycee Sweaney
Kontrakt zawarty z menadżerem: 15%

Edytowane przez sleepwalker