Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

smuggler

Rekomendowane odpowiedzi

GTHSDfN.pngZ roku na rok amerykańskie społeczeństwo jest coraz bardziej wyniszczane z powodu narkotyków, które stale zalewają społeczeństwo coraz to większą ilością używek. Pomimo starań, w zwalczaniu narkotykowego biznesu przez organizacje rządowe rodzajów używek oraz sposobów na sprowadzanie ich do kraju jest tak wiele, że wszelakie środki przeznaczone do walki z nimi są nieskuteczne. Różne ilości, w różne sposoby codziennie przekraczają granicę państwa, poczynając od takich metod, jak szmuglowanie dragów wewnątrz pojazdu bądź nawet w ciele przemytnika, a kończąc na dostawach kontenerów, w porcie, których jest tak wiele, że niemożliwe jest sprawdzenie ich wszystkich pod kątem zawartości. Taka niemoc wraz z beznadziejnością służb skutkuję raz po raz większą pewnością siebie i zachłannością karteli i przemytników, którzy kontynuują swój narkotyczny proceder.

Mnóstwo narkotyków oznacza mnóstwo pieniędzy, co kusi niejednokrotnie przeróżne osoby do wzięcia udziału, w tym ryzykownym przedsięwzięciu. Handlarze, producenci i przemytnicy omamieni wizją łatwego pieniądza biorą udział, w grze, która mimo szybkiej forsy może jeszcze szybciej sprowadzić ich na samo dno. Nie inaczej jest, w tym przypadku z członkiem lokalnego oddziału Hellbound Angels (dawniej Red Bastards), który za sprawą klubowych koneksji bierze czynny udział, w szmuglowaniu narkotyków po zachodnim wybrzeżu Stanów Zjednoczonych. Ściślej mowa tutaj o kapitanie drogi z lokalnego oddziału - Gareth /trooper/ Payne, który jeszcze przed oficjalnym przyłączeniem RBMC do HAMC brał udział, w szmuglerce. Mimo tego, że klub nadal angażuje się, w przemyt dragów, to Payne działa również na własną rękę z pobudek czysto finansowych, choć i tak często korzysta z pomocy członków klubu.

OOC: Elo. Tak, jak z tekstu wynika chciałbym podjąć się próby wcielenia się, w lokalnego drug mula, który przez pośredników bądź klub będzie parał się przemycaniem narkotyków od kogo trzeba tam, gdzie trzeba. Podkreśliłem, że chcę podjąć się próby z tego względu, że jeszcze nie odgrywałem własnego projektu zarobkowego i podchodzę do tego pierwszy raz, jednocześnie chcę to rozgrywać tak, żeby projekt wyglądał, jak najlepiej i trzymał wysoki poziom, aby końcowo zrobić dobre wrażenie i udowodnić, że wiem co gram i zaakceptowanie tego tematu nie było błędem.

.rudnik, degus, Bogdan. i 1 inny lubią to

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin