Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[27.02] [Singiel] Suzanna Zabadevya - Always & Together [#WIMINEXTSTAR]

Zazi

Rekomendowane odpowiedzi

5ZuQ4LJ.jpeg

**Późną porą dwudziestego siódmego lutego do sieci i na profile na platformach streamingowych artystki trafia singiel - finałowy singiel Suzanny wydany we współpracy z radiostacją Daily Globe w ramach programu #WIMINEXTSRAR. Utwór to metalowa ballada będąca poniekąd pokoleniem jej singla z przesłuchań którym złożyła swoją wokalną kandydaturę, w ramach uczestnictwa w programie. Singiel to metalowa ballada opowiadająca o miłości dwójki osób, w przeciwieństwie do poprzedniego utworu - żywych i wciąż będących blisko siebie. W utworze jest wiele metafor, osoby będące bliskie otoczeniu Suzanny mogą zrozumieć do kogo artystka mogła poniekąd kierować swoje słowa. Miłość przedstawiana w tekście piosenki jest delikatna, krucha, chcąca być na wieki i na zawsze. Za całą produkcje odpowiada zespół zorganizowany przez Daily Globe. Charakterystycznym elementem Suzanny są folkowe nawiązania, tych w przeciwieństwie do brzmień - nie brakuje w tekście. Wydanie zachowane jest w języku angielskim, w takim też operuje Suzy. Wyjątkowo w porównaniu do pozostałych singli, ten nie jest pokryty dodatkową szatą graficzną (zapewne ze względu na ostatnie jej zmiany pod nadchodzącą EP'). ** 

(Problem z jakością? Ustaw na klipie największą.)

-> Tekst 

Spoiler

--- 1 ---

W cieniu jodeł
Wiatr prowadzi nas

Nasz świat taki kruchy.
Wciąż ocieramy swoje łzy.
Chociaż jesteśmy naprzeciw siebie  
- duchy lasu niech niosą pieśń.
Niechaj trwa ten jeden raz.
Niech zwierciadło pęknie w szkle,
wiatr wiedzie nas ku borom.
W cieniu jodeł ukryjmy się.

--- Chours ---

W cieniu jodeł!
Wiatr prowadzi nas!
Gwiazdy nocą tkają nam droge na niebie,
a Ty i ja - w cieniu jodeł ukryjemy się.
Zostań przy mnie.
Niechaj duchy, stare zaśpiewają nam tą pieśń.

--- 2 ---

Mówiłam że tęsknie.
Poszłam za Tobą, w mgłę gęstą.
Czy los pozwoli nam trwać?
Dusze splecione w tańcu, a nas otula mgła. 
Schowajmy się. Księżyc łzy z oczu zbiera.
Chociaż blisko  -  wołam wróć!

--- Chours ---

W cieniu jodeł!
Wiatr prowadzi nas!
Gwiazdy nocą tkają nam droge na niebie,
a Ty i ja - w cieniu jodeł ukryjemy się.
Zostań przy mnie.
Niechaj duchy, stare zaśpiewają nam tą pieśń.

--- Ending ---

Czas zastyga, na kochankach nagrobku.
A my razem dalej - chodź, schowajmy się!
Nasz świat taki kruchy. Złap moją dłoń!
Wciąż jesteś obok - i nawet czas, nie pokona nas.
W cieniu jodeł pochowają nas.

-> Wydatki

Spoiler

- W pełni pokryte przez Daily Globe

-> Rozgrywka i inne screeny

Spoiler

-> Reklama 

Spoiler

- Aktywne wydawanie utworów i utrzymywanie takiej samej aktywności na social mediach. 

Wyjątkowość twórczości; wbicie sie w mniejszość z zachowaniem ojczystego języka w swoich utworach podczas życia na obczyźnie. 

- Koncert podsumowujący twórczość, zapowiadający EP artystki. -> [22.02.2025] Folk - Metal Night! Suzy & Special guest. 

WIMI NEXT STAR. Sylwetki uczestników - SUZANNA ZABADEVYA - wywiad w całości poświęcony Suzy i jej osobie. twórczości na potrzeby programu. 

Częste pojawianie sie publicznie, w tym na imprezach w towarzystwie innych artystów z undergroundu. 

- Bycie uczestniczką programu WIMI NEXT STAR.

- Nagranie singla we współpracy z Daily Globe, sygnowanie awatara przy singlu logiem programu którego jest uczestniczką. 

- Post na stronie Wimi zapowiadający nagrania i prace nad singlem. 

- Kolejne posty, tym razem promujący utwór na stronie WIMI. 

- Koncert Suzanny który ma sie odbyć 01.03.2025 na Mission Demolition v2 wraz z innymi artystami. 

- Reklamowanie utworu w radiostacji [reklamy live + kolejne i kolejne....  ]. ogólnie reklamy są praktycznie codziennie staram sie je co kilka dni pobierać i wrzucać tu... 

- Nagłe odwołanie wystąpienia Suzy na Mission Demolition v2 z przyczyn losowych w życiu artystki, wstawiony post z krótkimi wyjaśnieniami. 

Post z plakatem, na stronie WIMI NEXT STAR zapowiadający finałowy koncert. 

Post na stronie WIMI NEXT STAR promujący/przypominający o finale konkursu z oznaczeniami finalistów. 

- Pojawienie sie przez moment tematu m. in. Suzy na live Pandory

Udostępnienie/nagranie dwóch z trzech coverów zagranych podczas Jewish Tavern - Acoustic Show

- Koncert w Jewish Tawern w m. in. klimacie folk z akustycznymi brzemiami z takimi artystami jak Nicholas Harmon, Jonas Wars.

-> Dla wyceniających

Spoiler

Imie i nazwisko: Suzanna Zabadevya & Daily Globe (jako WIMI NEXT STAR)
Numer konta: ----
Przynależność: Daily Globe (singiel z ramienia Wimi Next Star) 
Imię i nazwisko menadżera: Daily Globe (w przypadku tego singla) 
Numer konta menadżera: !! 4009096931 !! Numer konta DAILY GLOBE
Kontrakt zawarty z menadżerem: 70%

Edytowane przez Zazi
riri, Sheshu, Misty i 16 innych lubią to

**Styrany Stachu odpalił w domu na full w zapętleniu po czym zasnął, obudziły go syreny departamentu w tle muzyki proszący go o ściszenie bo jest cisza nocna, po przebudzeniu dał lajka i dodał do ulubionych**

Zazi lubi to

Znienawidzony przez społeczność od 2021 roku.