Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[04.03][Kick Stream] fakelilma1 @music @musicproduction & JUST CHATTING

niedostepny.

Rekomendowane odpowiedzi

2gVk7iP.png

W godzinach wieczornych, na granicy nocy producent lilma odpalił livestream na platformie Kick ze swojego studia. Na ekranie pojawił się w luźnym, domowym wydaniu wraz ze szklanką szkockiej i paczką papierosów w tle a całość miała totalnie swobodny vibe. Nic na siłę, nic wymuszonego tak jakby wszedł na Discorda pogadać z ziomkami. Chwilę po starcie transmisji czat zaczął wypełniać się pytaniami i wiadomościami od widzów. Lawina komentarzy momentalnie zalała ekran, a artysta przewijając je wzrokiem uśmiechnął się do siebie. Widać było, że cieszy go taka interakcja, na luzie i bez presji, po prostu rozmowa z ludźmi, którzy szczerze interesują się jego twórczością. Starając się nikogo nie pominąć, odpowiadał na większość pytań, dorzucał swoje przemyślenia i co jakiś czas rzucał pozdrowieniami do tych, którzy pisali swoje nicki na czacie. 

xle3xGL.pngFarush Bojaxhiu w międzyczasie puścił na monitorach studyjnych przedsmak jego nowej paczki z beatami. 

W pewnym momencie jeden z moderatorów czatu pomógł producentowi przypinając na chwile pytanie od użytkownika TylerWavyy, a jego treść brzmiała następująco: Jak się przygotowywałeś na celebrity awards? Miałeś przemowę w głowie, czy wszystko na spontanie?

Farush Bojaxhiu mówi (mikrofon):  Przemowę? Nah... to nie w moim stylu *siorbnął alkoholu ze szkła* chociaż przed kategorią producenta roku pomyślałem sobie hej... a co jeśli wyjdę i nie będę wiedział co powiedzieć i wyjdę na kretyna? No ale że kretynem jestem od urodzenia to stwierdziłem, że idę na żywioł... to co powiedziałem wymyśliłem po odebraniu statuetki i chyba wyszło dobrze.

Moderacja odpięła komentarz użytkownika TylerWavyy i zaraz przypięła nowy od LunaBae7 o treści: Co czułeś kiedy wyczytali twoje imię?

Farush Bojaxhiu mówi (mikrofon): Stresu może nie czułem... czułem trochę strach, że gdzieś się wyjebie i mnie sfotografują *podeśmiał się* a tak to dumę bo tamten rok był cholernie ciężki... multum pracy i wiele nieprzespanych nocy ale się opłaciło i mam te statuetkę u siebie na półce.

Moderacja odpięła komentarz c LunaBae7 i zaraz przypięła nowy od GandolfiniLover o treści: Myślałeś, że masz realne szanse na wygraną, czy byłeś totalnie zaskoczony?

Farush Bojaxhiu mówi (mikrofon): Byłem świadomy, że to jest bardzo możliwe bo jednak zasłużyłem na to *przysunął pod nos popielniczkę a następnie rozpalił papierosa*  wystarczy spojrzeć na to ile albumów wyprodukowałem na przestrzeni kilku miesięcy a co dopiero całego roku. 

Producent dał znać moderatorom, że sam chce teraz wybrać pytanie spośród czatu. Przybliżył się do ekranu z papierosem a następnie przeczytał pytanie od użytkownika st90 o treści: Jak wygląda twój typowy dzień? 

Farush Bojaxhiu mówi (mikrofon): Mój dzień...? *strącił część popiołu do popielniczki* Ostatnio miałem wrażenie, że każdy jest taki sam, dosłownie. Wstawałem rano, brałem prysznic i pędziłem od razu na Eternal do studia by porobić poprawki do albumu Maxine i pokończyć miks wokali do swojego albumu... teraz jest luźniej ale zaczynam się nudzić.

Farush Bojaxhiu odbił od biurka i podszedł do drzwi by odebrać McDonalda którego zamówił przed odpaleniem livestream.

Moderacja w międzyczasie przypięła komentarz od użytkownika kuba10 o treści: Zrobisz naleśniki? 

Farush Bojaxhiu mówi (mikrofon): Teraz jestem na śmieciowej diecie...  *wcina nugets i zapija cola* a poza tym ostatnio musiałem wyrzucić patelnie po zrobieniu dwóch naleśników.

d9cRqh6.png

Moderacja odpięła komentarz kuba10 i przypięła kolejny od użytkownika AMacho99 o treści: Kiedy zdałeś sobie sprawę, że to idzie w dobrą stronę? 

Farush Bojaxhiu mówi (mikrofon):  Huh... *przełknął gryza burgera* na koncercie w Ethereal Grounds Arena, tym ostatnim z Heavy Heaven World Tour...  kiedy spojrzałem na moją drużynę z Eternal Atake bo zdałem sobie sprawę, że jestem w miejscu o którym śniłem a ludzie którzy obok mnie stoją grają ze mną do jednej bramki. Shout out dla całej wytwórni.

Moderacja odpięła komentarz AMacho99 i przypięła kolejny od użytkownika CaliSunset o treści: Jak reagujesz na hejt? Starasz się go ignorować, czy zdarza ci się odpowiedzieć?

Farush Bojaxhiu mówi (mikrofon): Staram się mieć to gdzieś ale jestem tylko człowiekiem i parę słów za dużo potrafi przebić nawet najgrubszą skórę. Najważniejsze by ignorować słowa randomów z neta którzy na co dzień męczą się w życiu a odreagowują na zdrowiu psychicznym innych osób. Czy mi się zdarzy odpowiedzieć? Chyba nie muszę gadać za co dostałem bana na lifeinvader... 

Moderacja odpięła komentarz CaliSunset i przypięła kolejny od użytkownika SerumvstGod o treści: Czy sława zmieniła twoje relacje z przyjaciółmi? 

Farush Bojaxhiu mówi (mikrofon): Trochę tak, bo życie się zmienia i priorytety też. Ale ci prawdziwi zostali i to jest najważniejsze. 

Moderacja odpięła komentarz SerumvstGod i przypięła kolejny od użytkownika ObiLanceworth o treści: Masz jeszcze czas na normalne życie, czy ciągle coś się dzieje wokół ciebie?

Farush Bojaxhiu mówi (mikrofon):  Co to jest normalne życie? *wsunął resztki do papierowej torby z McDonald śmiejąc się pod nosem* Jeśli przez normalne życie rozumiesz oglądanie rodziny soprano do 3 w nocy i zamawianie pizzy na imię Steve, to tak, mam.

Farush Bojaxhiu położył torbę od śmieciowego żarcia gdzieś w niewidocznym dla kamery miejscu, wraca do czytania czatu.

Farush Bojaxhiu mówi (mikrofon): Ciągle o mnie, a wy? Kogo w ogóle byście chcieli na przyszłym krążku producenckim? Tak... zapowiadam będzie trzeci  *przysunął pod nos popielniczkę a następnie rozpalił papierosa* im asshole to tylko przystawka... a ja wiem, że potrzebujecie solidnego mięsa.

Farush Bojaxhiu mówi (mikrofon): Apropo im asshole... zaraz wam puszcze snippet kawałka Maxine i Mikayla, streamujcie to... i bądźcie gotowi to wrzucać na social media bo czuje, że to będzie pieprzony viral...  *w międzyczasie na drugim monitorze odpala projekt Maxine Koci & BbyKayla - just lay back * 

W pewnym momencie lilma odsunął się lekko od biurka, przeciągając się leniwie, jakby chciał zbudować napięcie. Na czacie zaczęły pojawiać się emoji, widzowie wyczuli, że zaraz usłyszą snippet kawałka dwóch rozpoznawalnych Kobiet. Po chwili wstał, poprawił koszulkę a potem teatralnym ruchem pochylił się nad biurkiem i z namaszczeniem kliknął spację. Cisza trwała zaledwie ułamek sekundy, zanim głośniki wypełniły pierwsze nuty niepublikowanego jeszcze kawałka Maxine Koci & BbyKayla – Just Lay Back. 

bez wyceny, dla zajawki i z nudów

**JM znany dalej jako KUBA10 spamuje pod live tym samym pytaniem dotyczącym naleśników - wysłał mu nawet dwa tipy.**

**KUBA10 ($10) przesłał forsę z tekstem:**

- Robisz te naleśniki, jestem głodny.

- Weźmiesz mnie na płytę?? Proszę jestem fanem.

11 minut temu, El Fenomeno napisał:

**JM znany dalej jako KUBA10 spamuje pod live tym samym pytaniem dotyczącym naleśników - wysłał mu nawet dwa tipy.**

- Robisz te naleśniki, jestem głodny.

- Weźmiesz mnie na płytę?? Proszę jestem fanem.

**lilma odpowiedzial kuba10 ze nastepny live bedzie z kuchni i bedzie robil specjalnie dla niego nalesniki a na dodatek nagraja o nich piosenke**

El Fenomeno lubi to