Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[09.03] JR. - ACTIN' UP (prod by YVVVES, BLAKE WOLCOWITZ) (DIR by JR.🎬)

302

Rekomendowane odpowiedzi

LsRFrnJ.png**Na wszystkich platformach streamingowych rapera pojawił się nowy singiel zatytułowany ACTIN UP wyprodukowany we współpracy z Yvvves oraz Blake Wolcowitz, dwójką utalentowanych producentów, singiel to kolejny mocny akcent od młodocianego artysty. Wraz z premierą singla na platformie YouTube pojawił się także pełnoprawny teledysk do utworu. To prawdopodobnie próba udowodnienia swoim słuchaczom, że ten konsekwentnie trzyma się własnej wizji, nie oglądając się na narracje w mediach, to numer, w którym Junior otwarcie mówi o presji i oczekiwaniach, jakie narzuca mu przemysł muzyczny, swego rodzaju też przyznaje się, że przez ostatni czas zmaga się z utratą własnego ja, lecz - jest to jakby statement, że ponownie przejmuje kontrole nad własnym życiem. Mocne wersy, introspekcja i charakterystyczne brzmienie rapera zaczerpnięte z FUCK MUSIC INDUSTRY, to z pewnością jeden z jego bardziej osobistych twórczości w karierze. Raper jasno podkreśla, iż nie ogląda się za siebie, zostawiając w tyle tych, którzy to wątpili w jego sukces. Zaledwie kilka dni przed premierą singla, media obiegła informacja o tragicznej śmierci TipToe. Słowa o zostawianiu wszystkich w tyle i robieniu kroku do przodu, mogą być zwykłą metaforą sukcesu - ale w kontekście ostatnich wydarzeń, brzmią jakby inaczej. Leopold konsekwentnie milczy na temat śmierci TipToe, co jedynie podgrzewa spekulacje. Nie ma żadnych oświadczeń, kondolencji, żadnej reakcji - powierzchownie to tylko nowy singiel, który wybrzmiewa tak, jak zostanie zinterpretowany przez słuchaczy. Aby to wszystko zrozumieć, trzeba cofnąć się do tragedii sprzed kilku tygodni, gdzie Baby Sha jako osoba w bliskim otoczeniu Quinn Jr. został zamordowany pod klubem Hornbills, Shawnee Sullivan (Baby Sha) miał aktywną wołowinę z TipToe w internecie - dziś, Baby Sha nie żyje, TipToe nie żyje, a JR. milczy. - jednocześnie publikując singiel, który bardziej niż w jego zwyczaju brzmi jak coś więcej niż tylko muzyka. Brak oficjalnego komentarza od JR. na paśmie ostatnich wydarzeń nasuwa samo pytanie, czy ACTIN' UP to triumf nad przeszłością, ostrzeżenie, czy po prostu przypadkowy zbieg okoliczności?**

WYDATKI
- PRODUKCJA
- OPŁATA EKIPY KRĘCĄCEJ KLIP

PROMOCJA IC
- CELEBRITY PREVIEW: Bójka pod Heart Attack
- CELEBRITY PREVIEW: Quinn znów naraża czyjeś życie!?
- CELEBRITY PREVIEW: Artyści pogrążeni w żałobie
 - WHAT IN MUSIC INDUSTRY: Czy determinacja wystarczy, aby odnieść sukces? Swerrvo pokazuje, że to możliwe
- Venture NEWS : Krwawa rzeczywistość Chamberlain Hills – czy władze miasta przymykają oko na dramat mieszkańców?
- Wyreżyserowanie i pojawienie się na klipie TRASH CODE u Chase Love
- Siódme miejsce na RHYTM RADAR.
- CELEBRITY PREVIEW: Strzelanina w studiu CASHRULESGAME!
- WHAT IN MUSIC INDUSTRY: Czy Leopold Quinn Jr. wzniesie się na szczyt sceny rapowej?

GRA IC
- KLIP
- STUDIO SESSION

TwNVqK9.png

Spoiler

[Verse 1]
Mam już dość tych wszystkich gadek, rzucają imiona
Nie chcę tu ginąć, chcę zostawić po sobie coś więcej niż słowa
Muszę żyć dla siebie, nie dla nich
Mówią, że JR. już nie jest tym, kim był
Z czasem sam stałem się częścią tego, czego nie chciałem
Gonimy marzenia, nic nie widziałem
Zrozumiałem to dopiero gdy upadłem na dno
Czasem czuję, że zniknąłem, gdy straciłem cel
Teraz przez to zamieniam się w cień, zależało mi na RR
Zatraciłem siebie w marzeniach, jakbym zrobił to przez sen
Zarzucam Perc 10, czuję się jak Ben-Ten
W Purple Brand mieszam mój Purple Drank

[Chorus]
Zostawiam ich w tyle, robię krok do przodu
Wiedzieli, że będę tutaj, nie potrafią dotrzymać mi kroku
Mówią, że się zmieniłem, ale to oni się boją
Nie podpisałem nic, a wciąż robię swoje, yeah
Kiedy patrzą na mnie, chcą widzieć upadek
Wciąż rosnę w siłę, nie chcę ich życia
Zakłamanego bycia, gdzie wszystko to czapka
Kiedy patrzą na mnie, chcą widzieć upadek

[Bridge]
Dla tego, co jest (yeah)
Dla tego, co było (mhm)
Dla tego, co jest (nie wiem już)
Dla tego, co czuję (muszę iść)
Dla tego, co jest (yeah)
Dla tego, co było
Dlatego

[Chorus]
Zostawiam ich w tyle, robię krok do przodu (ah)
Wiedzieli, że będę tutaj, nie potrafią dotrzymać mi kroku (ah-ah)
Mówią, że się zmieniłem, ale to oni się boją (ah)
Nie podpisałem nic, a wciąż robię swoje, yeah (yeah)
Kiedy patrzą na mnie, chcą widzieć upadek (ah)
Zakłamanego bycia, gdzie każdy ich ruch (yeah, yeah)
Kiedy patrzą na mnie, chcą widzieć upadek (yeah, yeah)

[Outro]
Yeah, yeah
(JR., mhm)
Okej

Edytowane przez 302