Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Changelog #88 | Vibe Roleplay 3.0

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

jak dla mnie zautomatyzowanie tych kasyn to trochę zabicie gry dla niektórych graczy. np. dla organizacji przestępczych, które miały opcje  kręcić takie biznesy i przez nie można było połapać kontakty. dla mnie to mocna zmiana na minus, reszta jest spoko

Zazi i Sailaway lubią to

23 minuty temu, Barru napisał:

jak dla mnie zautomatyzowanie tych kasyn to trochę zabicie gry dla niektórych graczy. np. dla organizacji przestępczych, które miały opcje  kręcić takie biznesy i przez nie można było połapać kontakty. dla mnie to mocna zmiana na minus, reszta jest spoko

Mogłyby one działać jako zawartość ekskluzywna, typ działalności prowadzony przez osoby grające pod branżą rozrywkową czy jak słusznie zauważyłeś organizacje przestępcze właśnie tak żeby nie było młynu typowego dla kasyn bentrumów bo chyba tym się sugerowano. Automatyzacja na tym serwerze jest okropna, powodzenia w kasynie zombie.

Zabawkowicz lubi to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin