Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

The Little Seoul Collective

Qumaty

Rekomendowane odpowiedzi

RFyBsOC.png

k5jUeMZ.png

cdklDho.png

PsGP3rd.png

TKZH9js.png

4lqAKmB.png

d3MQkB5.png

Spoiler

Wszystko co dobre szybko się kończy, przez 450h na tej postaci poznałem mase ludzi IC jak i OOC, serdeczne pozdro dla każdego z kim miałem okazje zagrać, komu zajebać fure i sprzedać broń. Jeszcze się zobaczymy na nowej postaci.

Edytowane przez Weron

• 3 tygodnie później...

Witam serdecznie. Z głębokim żalem zmuszony jestem zamknąć organizacje, w której osobiście bawiłem się najlepiej. Myślę, że wielu graczy od nas poprze moje zdanie, a klimat jaki udało nam się zgotować zapadnie w pamięć ludziom bawiącym się wspólnie z nami. Community jakie udało nam się zbudować, w sumie ze spontanicznego planu zagrania wspólnie w jednym składzie,  przeinaczyło się w kopalnie kontentu dla wielu graczy. Zrealizowaliśmy wszystkie nasze założenia i przełożyliśmy to na gre IC. Najbardziej cieszy mnie fakt iż udało nam się zachować realia do tematu który do łatwych nie należy. Z tego miejsca dziękuje opiekunom za zaufanie, zajebistej ekipie za OGROMNY wkład w organizacje, bez was nie zaszło to by tak daleko, a przede wszystkim graczom którzy przyłączyli się do wspólnej zabawy, PS. Może uda mi się wrzucić pierwszą sklejkę w następnej organizacji, wielkie pozdro Qumaty.

Edytowane przez Qumaty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin