Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes / Taxi] Fairy Wheels

Muffinka47

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.03b5741d6430f3b65a99f966b2d1e022.png
Fairy Wheels to niezwykłe przedsiębiorstwo taksówkarskie stworzone z pasji Aurie Lovelie i jej siostry. Łączymy elegancję, kobiecą siłę i najwyższą jakość usług, by każda podróż po Los Santos była wyjątkowa. 🚖

Nasze beżowe taksówki wyróżniają się na ulicach miasta, a sama firma dba o atmosferę luksusu i magii. W pracy stawiamy na profesjonalizm, premie dla najlepszych i kreatywne wydarzenia, które sprawiają, że Fairy Wheels to coś więcej niż zwykły transport.

Kontakt:
https://discord.gg/FHEFsseME8

Chętnie współpracujemy z innymi firmami i organizujemy nietuzinkowe przejazdy - od codziennych kursów po ekskluzywne usługi VIP. W Fairy Wheels każdy pasażer jest dla nas kimś wyjątkowym. 🧚‍♀️

OOC

Spoiler

Hejo. Zrobiło się wolne miejsce, więc postanowiłam spróbować swoich sił i wysyłam aplikacje. Wiem, że mam małe doświadczenie jeszcze jednak postaram się z pomocą moich przyjaciół rozbudować wspólnymi siłami biznes. Chciałabym stworzyć współpracę z restauracją, która w menu posiada azjatyckie dania i reklamować przy tym taxi. Dodatkowo jestem otwarta na nowych graczy, którzy nie są jeszcze doświadczeni i zaoferować swoją pomocną dłoń. Jest to moje malutkie marzenie, by poprowadzić własny biznesik. Dlatego liczę na danie mi szansy, którą dobrze wykorzystam. (dodałam emotki, aby ładniej wyglądało). Paaaaa 👋👋👋

Spoiler
Nazwa biznesu/Projektu IC: Fairy Wheels
Postać lidera: Aurie Lovelie
UID postaci lidera z panelu gracza: 58999
Nick Discord: flowerr._.r
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: Lokalizacja Biznesu
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Firma Taksówkarska
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): Biuro ID 51
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): -

Edytowane przez Muffinka47
Mr. Feniks i Queen lubią to

W dniu 22.03.2025 o 15:09, Muffinka47 napisał:

test111.png.9eaead6d30de5bc99eb317cd4f3ff81b.png

Fairy Wheels to niezwykłe przedsiębiorstwo taksówkarskie, które zrodziło się z pasji Aurie Lovelie i jej dwóch sióstr. Postanowiły one wspólnie urzeczywistnić swoje pragnienie posiadania własnej firmy, tworząc markę, która wyróżni się na tętniących życiem ulicach Los Santos. Ich pomysł opiera się na połączeniu luksusu, kobiecej siły i usług na najwyższym poziomie, zmieniając sposób, w jaki ludzie przemierzają miasto. 🧚‍♀️

Nasza baza znajduje się w oryginalnym budynku inspirowanym chińską estetyką, który harmonizuje baśniowy klimat z nutą wschodniego uroku. Wewnątrz jednak jest to zwykłe biuro, w którym odbywają się codzienne działania. 🏰💫 Nasze taksówki z kolei przyciągają wzrok wyjątkowym odcieniem fioletu, który idealnie współgra z naszą filozofią i podkreśla czar, jaki chcemy wnosić w codzienne podróże. 🚕💜

1.png.51ef443bb175dccdc59f20e78aa48972.png

W Fairy Wheels priorytetem jest elegancja i wysoka jakość. Każdy członek zespołu jest dokładnie szkolony, aby wpisywał się w wyrafinowany, a zarazem magiczny obraz firmy. Podczas wyjątkowych chwil, takich jak specjalne okazje czy celebrowanie naszych osiągnięć, ubieramy bajkowe kostiumy wróżek, które dodają uroku i podkreślają naszą wyjątkowość. Dodatkowo dla najlepszych pracowników tygodnia oferujemy premie, aby bardziej zmobilizować ich do pracy! 🧚‍♀️👗 Nasza oferta wykracza poza zwykły transport - tworzymy niezapomniane przeżycia, proponując nietuzinkowe kursy, luksusowe przejazdy i organizując wydarzenia, które ożywiają rytm Los Santos. W planach mamy m.in. ekskluzywne transporty dla VIP-ów, nocne eskapady, prywatne podróże dla prominentnych gości oraz imprezy tematyczne, które wniosą świeżość w miejską codzienność. 🚖

Co więcej, Fairy Wheels jest otwarte na różnorodne współprace z innymi firmami. Chętnie nawiązujemy relacje z lokalnymi i nie tylko markami, by wspólnie tworzyć nowe możliwości dla naszych pasażerów - od unikalnych ofert po projekty, które wzbogacają zarówno podróże, jak i życie w Los Santos. To dla nas sposób na wzmacnianie społeczności i rozwijanie kreatywnych inicjatyw. 🤝

W Fairy Wheels każdy pasażer jest dla nas kimś wyjątkowym - niezależnie od tego, czy jeździ z nami na co dzień, czy wybiera nas na specjalną okazję. Chcemy, by każdy czuł się otoczony luksusem, wygodą i odrobiną magii, która sprawia, że podróż staje się czymś więcej niż zwykłym przemieszczeniem. 🌺🌟

Dążymy do wykreowania marki z klasą, która nie tylko przyciąga talenty, ale i motywuje je do długiej współpracy. Stawiamy na profesjonalizm i atmosferę przypominającą elitarny klub, gdzie nasi kierowcy mogą szlifować swoje zdolności i przeżywać chwile, które zapadają w pamięć.

OOC

Pokaż ukrytą zawartość

Hejo. Zrobiło się wolne miejsce, więc postanowiłam spróbować swoich sił i wysyłam aplikacje. Wiem, że mam małe doświadczenie jeszcze jednak postaram się z pomocą moich przyjaciół rozbudować wspólnymi siłami biznes. Chciałabym stworzyć współpracę z restauracją, która w menu posiada azjatyckie dania i reklamować przy tym taxi. Dodatkowo jestem otwarta na nowych graczy, którzy nie są jeszcze doświadczeni i zaoferować swoją pomocną dłoń. Jest to moje malutkie marzenie, by poprowadzić własny biznesik. Dlatego liczę na danie mi szansy, którą dobrze wykorzystam. (dodałam emotki, aby ładniej wyglądało). Paaaaa 👋👋👋

Pokaż ukrytą zawartość
Nazwa biznesu/Projektu IC: Fairy Wheels
Postać lidera: Aurie Lovelie
UID postaci lidera z panelu gracza: 58999
Nick Discord: flowerr._.r
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: Lokalizacja Biznesu
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Firma Taksówkarska
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): Biuro ID 51
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): -

I90kb8a.png

Cześć, Twoja aplikacja została przyjęta!

Zapoznaj się z poniższymi instrukcjami, które pokażą Tobie jak postępować dalej.

• Pamiętaj, by dołączyć do oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA - Twoim obowiązkiem jest bycie na tym discordzie z odpowiednią rangą. Nie przynależenie do grupy może skutkować usunięciem biznesu!
  • Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi poprzez wejście do kanału ⁠kontakt oraz zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu kopiując w treść ticketa formatkę uzupełnioną zgodnie ze wzorem (UID postaci, typ biznesu, mapa).
  • Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu który prowadzisz. Po zgłoszeniu stworzenia skryptu na Discord udaj się w miejsce wskazane przez Ciebie w aplikacji i wpisz /biznes zakup.
  • Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie biznesowym.

Uwaga: Pamiętaj, by twój ticket na discordzie biznesowym z prośbą o założenie organizacji zawierał uzupełnioną formatkę:

Nazwa biznesu/Projektu IC:
Postać lidera: 
UID postaci lidera z panelu gracza: 
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: 
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): 
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a):
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): 

* https://forum.v-rp.pl/topic/6989-lista-id-interior%C3%B3w-serwerowych/#comment-47591
** Dotyczy spotu organizacji

Życzę udanej gry! W przypadku pytań, próśb i innych kwesti związanych z kontaktem zapraszam do stworzenia ticketa na discordzie!

• 1 miesiąc temu...

**Dnia 19 maja, koło godziny dziewiętnastej, pod centralą taksówek Fairy Wheels doszło do dewastacji pojazdów owej firmy, który wstrząsnął pracownikami firmy, jak i mieszkańcami okolicy. Kilka pojazdów należących do przewoźnika zostało oblane czarną farbą, a na ich karoserii pojawiły się niecenzuralne napisy oraz obraźliwe rysunki o treści homofobicznej, odnoszące się do charakterystycznego różowo-fioletowego koloru taksówek. Zdjęcia z tego incydentu szybko rozprzestrzeniły się w mediach społecznościowych, wywołując lawinę komentarzy. Trolle oraz przeciwnicy tej firmy błyskawicznie podchwycili temat, tworząc memy i kpiąc zarówno z sytuacji, jak i z samej firmy, która znalazła się w centrum uwagi. **

Juzi, bulkaa, miami i 1 inny lubią to

• 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin