Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/gastronomia] Dunes-o's Beach Pub

michal543

Rekomendowane odpowiedzi

ZdLlO3C.png

DUNES-O'S BEACH PUB

Lokal został założony w roku 2013, zaś w 2023 przejęto go przez martwą już parę - Demi Fletcher, razem z Sixtenem Leytonem. Dunes wyróżniało się swoim klimatem, odstającym od innych lokali charakterem, oraz oczywiście wystrojem wnętrza, który nastawiony był na ciemniejszy nastrój. Do środka nie dochodziło żadne światło słoneczne, a wisienką na torcie tegoż lokalu była wszechobecna mieszanka ciężkiego rocka i metalu, oraz silna woń papierosowego dymu.

BEhloQf.png

Dunes swoim całokształtem przyciągał klientów wszelakiej maści - od wylizanych lalusiów którzy przeważnie jednak omijają takie miejsca, po szemranych gnojków, szukających tam cichego kąta, w którym mogliby spokojnie poobgadywać wszelakie sprawy. Obsługa Dunes składa się z doprecyzowanej ekipy, która kładzie wielki nacisk na.. Po prostu naturalność. Tutejsi właściciele omijają szerokim łukiem potencjalnych pracowników, którzy byliby jedynie zapchajdziurą postawioną za ladą.

W karcie nie znajdziesz niczego wykwintnego - właściciele od zawsze stawiali na tanie, szybkie w przyrządzeniu, i co najważniejsze - tłuste jedzenie. Jednak główną rolę odgrywa tu alkohol - tani, z niższej półki, w oczywiście dużych ilościach. Bo właśnie po to znaczna większość tam przychodziła - upić się do nieprzytomności, zagryźć to czymś ciężkostrawnym i cieszyć się resztą wieczoru, ponieważ dopiero po zmroku lokal zaczyna tętnić życiem.

OOC:

Hej. Po dwóch latach stwierdziłem, że dobrym pomysłem byłaby reaktywacja świetnie prosperującego lokalu, szczególnie, gdy w aktualnym momencie aktywność w niektórych biznesach jest po prostu kiepska. Przez kilka miesięcy działania pubu udało nam się zebrać liczną, fajną społeczność i wielu stałych gości, którzy chętnie do nas wpadali zawsze, gdy byliśmy otwarci. Planuję działać tak, jak działaliśmy w tamtym okresie - nastawiam się na aktywną, miłą gierkę z każdym, kto do nas wpadnie. Mam chęci, żeby to poprowadzić, mam doświadczenie i coś, co jednak przyciągało lud do naszych lokali. Nie mam zamiaru przyjmować byle kogo do biznesu - nie nastawiam się na grę w oparciu o stan e-konta, stawiam konkretny nacisk na fajny, unikalny klimat i po prostu przyjemną rozgrywkę.

(grafika zapożyczona za zgodą autora @wroniec)

CFIqpFo.jpg

Go75Wor.png

Nazwa biznesu/Projektu IC: Dunes-o's Beach Pub
Postać lidera: Tahir Karasu
UID postaci lidera z panelu gracza: 39208
Nick Discord: Kpr. Grzegorz Duszyński
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://imgur.com/a/bYbOnVa
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Gastro
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a):

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin