Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Imani "ICY HEART" Devereaux

Atari2137

Rekomendowane odpowiedzi

tamXJIv.png
Imani Devereaux urodziła się i wychowała w Vice City, gdzie nocne życie było jej naturalnym środowiskiem. Jej małoletnie życie kręciło się wokół lokalnych klubów, do których dostawała się dzięki swojemu urokowi. Miała ucho do melodii, ale przede wszystkim miała głos – namiętny, nasycony emocjami, hipnotyzujący.

Znała ona paru mniej czy bardziej znanych piosenkarzy z jej otoczenia, w jej wieku, lub minimalnie starszych od niej. Brała z nich w pewnym sensie przykład, a przynajmniej starała się to robić, pomagała im w nagrywkach, sama czasem przewijając “jedno czy dwa” słowa do mikrofonu, miała ona w sobie wielki niewykorzystany potencjał, którego nie była w stanie odkryć, do pewnego momentu.

Ontario - a dokładniej Sakina Gwon. Ich znajomość zaczęła się od wspólnych imprez. Sakina po bliższym poznaniu się z kobietą często zaciągała Imani do swoich przyjaciół, którzy zajmowali się produkcją i mixem różnych piosenek, ponownie mniej czy bardziej znanych piosenkarek i piosenkarzy, robiła im głównie za intro, do czasu..
Gdy po raz pierwszy wylądowała w Ontario, zafascynowało ją, jak bardzo klimat różnił się od jej rodzimego miasta. To właśnie tam, między jednym a drugim klubem, zaczęła eksperymentować z nowym brzmieniem.

Imani nie wiedziała, dokąd ją to zaprowadzi, lecz pewnego razu postanowiła wylecieć do innego stanu, dokładniej San Andreas, do miasta pod nazwą Los Santos. Po niedługim czasie po przylocie skontaktowała się ona ze swoją przyjaciółką Sakiną, która już „od wejścia” zapoznała ją z kilkoma osobami, typu jej znajomi, którzy są dla niej jak rodzina.
Pierwsze dni po jej przylocie do miasta były dla niej niełatwe, jedyne znajomości jakie miała, to znajomości z dawnych lat, Los Santos było dla niej nowe, nieznane dotąd, lecz była nim zafascynowana, jak wszystko szybko się w nim dzieje, a najszybciej w nim “latały” plotki.

Jej pseudonim artystyczny wziął się od słowa lód, a określenia lodowate, dodała do tego słowo heart, czyli serce. Oznaczać to może, że w pewnym sensie Imani posiada lodowate serce, lecz z drugiej strony jest ono ciepłe i otwarte.

WZMIANKI/MEDIA:

LifeInvader -Imani Devereaux

GOTOWE PROJEKTY:
     -    Icy Heart - No More Love (Official Audio)

Spoiler
OOC:
cześc, mam w planach zagrać spoko gierke na mojej postaci, mianowicie zagrać raperkę ze smaczkiem, plany na grę mam niezłe - sam jestem świeży
jeśli chodzi o grę w branży, mam paru znajomych co siedzą w tym dłuższy czas, myślę ze zawsze mi coś podpowiedzią, ale tak jak pisałem, plany na
grę są naprawdę świetne, myślę ze rozkręciło by to grę nie jednej osobie. Posyłam buźiaczki! 💗

Imię i nazwisko postaci: Imani Devereaux
Numer konta postaci: 1851128123
Przynależność: N/A
Imię i nazwisko menadżera: - N/A
Numer konta menadżera: - N/A
Kontrakt zawarty z menadżerem: - N/A

Edytowane przez Atari2137

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin