Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Agencja Ubezpieczeń] Hughen Secure

Ziemniak0001

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.a0179b784cf3aa907021fa784e222a43.png 

Hughen Secure

Nie z zimnej kalkulacji, ale z osobistym doświadczeniem i gorzkiej instrukcji, która zawsze jest uruchamiana przez jej założyciela do życia i bezpieczeństwa.

Założycielem agencji jest Charles Hughen, który jest przedsiębiorcą, który był właścicielem Coffe Shop'a w centrum Davis. Była to pierwsza firma założona od podstaw  z miłości, pasji i chęci tworzenia miejsc, które wprowadziły spokój i swobodę. I choć przynosiło wielkie sukcesy, to lokal został zamknięty.

Pewnego razu skradziono mu samochód. Znaleziony przez policje policja kilka dni później, był zupełnie zdewastowany. Charles nie miał odpowiedniego ubezpieczenia, wszystko co jest kosztem finansowym, płacił z kieszeni. Ten odcinek jego historii życia przysunął mu pomysł. Dzięki temu zdarzeniu rodzi się myśl o stworzeniu nowego biznesu. W ten sposób Hughen Secure został utworzony jako agencja ubezpieczeniowa nowej generacji, w samym centrum Los Santos.

image.png.6b73d877439ba8143c0aca557a8058e6.png                                                                                                                   
                                                                     Typy Ubezpieczeń i ich ceny

1.Ubezpieczenia majątkowe - Tydzień (4000$) Miesiąc (8000$)

• Ubezpieczenia domów i mieszkań 

2.Ubezpieczenia komunikacyjne - Tydzień (6000$) Miesiąc (12000$)

• OC
  • AC
  • Assistance

3.Ubezpieczenia firmowe - Tydzień (6000$) Miesiąc(12000$)
  • Ubezpieczenie majątku firmy
  • Ubezpieczenie OC działalności gospodarczej
  • Ubezpieczenie OC zawodowe
  • Ubezpieczenie pracowników
  • Ubezpieczenie floty pojazdów

4.Ubezpieczenia odpowiedzialności cywilnej - Tydzień (5000$) Miesiąc (10000$)
  • OC w życiu prywatnym
  • OC najemcy
  • OC właściciela nieruchomości

Spoiler

Siema, piszę z biznesem Agencji Ubezpieczeniowej. Nie widziałem jeszcze takiej od mojego czasu gry więc postanowiłem, że napiszę aplikację o nią. Biznes prowadzić będę samemu, chyba, że znajdzie się ktoś po drodze biznesu. Tyle z mojej strony mam nadzieje, że się spodoba i życzę miłego dnia.

Spoiler

Nazwa biznesu/Projektu IC: Hughen Secure
    Postać lidera: Charles Hughen

UID postaci lidera z panelu gracza:55747
    Nick Discord: Ziemniak5.0
    Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://imgur.com/a/x0xrfyK
    Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Agencja Ubezpieczeniowa
    Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
    Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a

Edytowane przez Ziemniak0001
Był mały błąd + dodanie kwot

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin