Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[13/06] Vienna Bohannon - Femme Fatale (Official Audio) (prod. Laila)

high fashion

Rekomendowane odpowiedzi

3NSY3dk.jpeg**na wszelkich platformach streamingowych ukazał się najnowszy singiel od Vienna Bohannon pt /Femme Fatale/. Na chwile obecną nie jest wiadome czy jest on zapowiedzią jej debiutanckiego albumu (ze względu na anulowanie hot VIENNA summer) czy jest po prostu osobnym tworem - Z pewnością jednak zapowiada nową ere w jej karierze, gdzie bardziej skupia się na autentyczności i ukazaniu siebie. Okładka przedstawia rozmazane, różowe usta, które idealnie rezonują z tematyką samego utworu. Kobieca dominacja to motyw przewodni i nie brakuje w nim nawiązań do kluczowych elementów tematyki /femme fatale/ takich jak papierosy (w tym nawiązania do Leopard Cigarettes z którymi piosenkarka współpracuje od niedawna @ALEKS00761), dominacja nad mężczyznami czy silna, kobieca energia. Wspomniany został nieaktualny już związek modelki Dolly Perri @Shellys z Randarious Royce @big gucci sosa, gdzie artystka stawia Perri w roli podstępnej femme fatale, która cały ten czas manipulowała swoim wybrankiem. Brzmienia mocno odbiegają od tego co zostało ukazane w ostatnim czasie, a porównując do /Summer/ to brzmi jakby było z innej planety. Agresywne dźwięki idealnie kontrastują z delikatną barwą głosu, a ta bawi się nią podczas śpiewania - Czasami wchodzi wyżej, czasami niżej, czasami śpiewa delikatnie, czasami mocno (nie ma z tym najmniejszego problemu głównie przez długi czas spędzony z trenerem wokalu, bo jak wiadomo od końca stycznia tego roku zaczęła skupiać się mocno na swoim śpiewie i umiejętnościach tanecznych). Śmiało można uznać to za wielki powrót po chwilowej absencji. Wszelkie profilowe społecznościowe zostały nacechowane tą tematyką, co również może dać do myślenia odnośnie przyszłych ruchów Bohannon. Za produkcją stanęła renomowana oraz znana na skalę międzynarodową producentką Laila Aguirre @STRXRD, wzbudzając niemałe zamieszanie medialne ze względu na przynależność do konkurencyjnej wytwórni Unsainted Records. Jakość jest na najwyższym poziomie, a wokal nie odbiega od standardów oferowanych dotychczas**

(napisy yt)

SOCIAL MEDIA:

TEKST:

Spoiler

Tak seksowna

Tlący się papieros, późna pora, uczucie roznosi się wśród dymu, yeah
Co jeszcze dla mnie zrobisz, uh
Co jeszcze dla mnie zrobisz
(Yeah, yeah, yeah)
Błyszczące usta, świeże paznokcie, nabierasz na mnie coraz większej ochoty, yeah
Co jeszcze dla mnie zrobisz, uh
Co jeszcze dla mnie zrobisz
(Yeah, yeah, yeah)

Możesz stracić to wszystko w mgnieniu oka
Twoje obawy są cholernie słuszne
Nie jestem tylko dla Ciebie, gdy ty należysz w całości do mnie

Rozrywam Cię kawałek po kawałku bezlitośnie
Jestem twoją panią, twoim stwórcą i zbawcą
Myślisz, że pomiędzy nami zrodziło się prawdziwe uczucie?
Wkrótce dowiesz się, że jestem tylko zimną femme fatale

Rozpaliłam Cię cholernie, Leopard Cigarettes
Owinęłam Cię wokół palca, skarbie, niczym Dolly
Z każdym dniem coraz bardziej podstępna, więc
Możesz przyjść i sprawdzić tą sukę, wyczekuje tego
Gdy mówisz do mnie, mówisz to, mówisz do mnie z cwaniackim uśmieszkiem
Chce widzieć cierpienie, cierpienie, cierpienie wymalowane na twojej twarzy, yeah
Oh, co jeszcze dla mnie zrobisz

Możesz stracić to wszystko w mgnieniu oka
Twoje obawy są cholernie słuszne
Nie jestem tylko dla Ciebie, gdy ty należysz w całości do mnie

ODGRYWKA:

Spoiler

PROMOCJA:

Spoiler

WYDATKI:

Spoiler

WKŁAD WŁASNY ($95 000):

• opłacenie producentki Laila - $35 000
  • reklamy daily globe - $60 000

CLICK

INFORMACJE: