Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

pozdrowienia oficjalne

bestia ze stargardu

Rekomendowane odpowiedzi

to sa pozdrowienia oficjalne dla @fiflakmurzyn1312. @Minionek bob 123 @Staris @bieluu @dior @dzvkss i @doozan tez pozdrowcie kogos dobra

Edytowane przez niezlykolopl

jak afera to nie kurwa koperkowa

1 godzinę temu, fiflakmurzyn1312. napisał:

pozdro kurwa mać @dixoniak7 @arizzona slumpgawd@moex @haha10 @bomba ciebie nie moge znalezc i chuj @kudlatysosa

pozdro wariat pozdro shoutout to my homissss!!!! @Adik_ @dixoniak7 @Karola1203 @supersaiyanslime @katae @lonlimane + inni o i jeszcze @4B3L @ciamek tez

Edytowane przez arizzona slumpgawd

32 minuty temu, arizzona slumpgawd napisał:

pozdro wariat pozdro shoutout to my homissss!!!! @Adik_ @dixoniak7 @Karola1203 @supersaiyanslime @katae @lonlimane + inni o i jeszcze @4B3L @ciamek tez

pozdro dla mamy taty i policjanta 

"nie patrz na ciuchy, zajrzyj ludziom do duszy"

12 godzin temu, niezlykolopl napisał:

to sa pozdrowienia oficjalne dla @fiflakmurzyn1312. @Minionek bob 123 @Staris @bieluu @dior @dzvkss tez pozdrowcie kogos dobra

DZIĘKI ZA POZDRO ALE JA KURW NIE BĘDĘ NIKOGO POZDRAWIAĆ, ALBO CHUJ POZDRAWIAM @nygus 

nygus lubi to

5 minut temu, Staris napisał:

DZIĘKI ZA POZDRO ALE JA KURW NIE BĘDĘ NIKOGO POZDRAWIAĆ, ALBO CHUJ POZDRAWIAM @nygus 

mordko to pozdro dla cb kurde bele ja pozdrawiam @mighty @KinolMordo @SamNieWiem @valued i calom reszte

KinolMordo lubi to

wyłącza wkurwiony budzik, budzik już nie jest wkurwiony

14 godzin temu, niezlykolopl napisał:

to sa pozdrowienia oficjalne dla @fiflakmurzyn1312. @Minionek bob 123 @Staris @bieluu @dior @dzvkss tez pozdrowcie kogos dobra

pozdrawiam adam i ralfika i schaba pierdolonego z gangsterskim klimatem i szare miasto Radom i czyli ralfika @Videl

14 godzin temu, niezlykolopl napisał:

to sa pozdrowienia oficjalne dla @fiflakmurzyn1312. @Minionek bob 123 @Staris @bieluu @dior @dzvkss i @doozan tez pozdrowcie kogos dobra

pozdrawiam siore @Sava, laske z ktora zdradzam zone czyli @ixenea @Zgrywu ktory przelewa mi codziennie blika na fajki i @kacper co hejtuje moj obiad

Sava, kacper i ixenea lubią to

73diari.png

9 godzin temu, doozan napisał:

pozdrawiam siore @Sava, laske z ktora zdradzam zone czyli @ixenea @Zgrywu ktory przelewa mi codziennie blika na fajki i @kacper co hejtuje moj obiad

ślę serdeczne oficjalne pozdrowienia dla @_wiktor @kage- @Baltek i @Centrolewus (dla @samernie bo sie trch cykam) 

Baltek i kage- lubią to

spacer.png       

20 godzin temu, nygus napisał:

mordko to pozdro dla cb kurde bele ja pozdrawiam @mighty @KinolMordo @SamNieWiem @valued i calom reszte

a ja pozdrawiam Boa i lilóhe hmm i @percsenjoyer @ATARO0 @krzysztofpowazka I adiego ale jak on ma hmm I jeszcze szablozebnik w czapce @katownikk

alfabet z princepolo