Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[ZAKOŃCZONA] [LICYTACJA] Charytatywna licytacja – rysunek ze szkicownika Ezriego Clarka.

Djabeu

Rekomendowane odpowiedzi

**Gdy otworzysz stronę licytacji, na ekranie widoczna jest prosta, artystyczna strona z grafiką szkicu autorstwa Ezriego Clarka. Poniżej niego znajduje się informacja o licytacji charytatywnej – dochód wspiera właściciela Erebuni Ember i jego córkę.**

p2H2Clv.jpeg

Cześć, tu Ezri.
Jestem artystą, a jedną z rzeczy, które wierzę, że sztuka potrafi zrobić – to pomagać.
Dlatego wystawiam na aukcję oryginalny rysunek z mojego szkicownika, który trafi do osoby, która zaoferuje najwyższą kwotę w ramach tej wyjątkowej licytacji charytatywnej.

Całkowity dochód z licytacji przekażę Rozy – córce właściciela lokalu Erebuni Ember – Hookah & Bar, która walczy o to, by nie zgasło miejsce zbudowane przez jej tatę.
Roza ma 24 lata. Jej ojciec zmaga się z poważnymi problemami zdrowotnymi i zbliża się do operacji, która może umożliwić mu normalne funkcjonowanie. Jednocześnie, by jego bar mógł nadal działać, potrzebny jest remont i wsparcie w rozwoju lokalu.

Nie prosimy o wiele – każda, nawet najmniejsza cegiełka ma znaczenie.
A Ty możesz jednocześnie pomóc i zdobyć wyjątkowe dzieło sztuki.

Link do zbiórki i pełnej historii Rozy i jej taty można odszukać po kliknięciu na plakat promujący całą licytację.

- Cena wywoławcza: $20
- Wysyłka wliczona w cenę – krajowa i zagraniczna
- Licytacja trwa do: 12.07.2025

To niepowtarzalna okazja, by zdobyć coś wyjątkowego – i jednocześnie zrobić coś dobrego.

Sztuka potrafi wiele – ale razem możemy jeszcze więcej.

Z wdzięcznością,
Ezri Clark

Spoiler

Nazwa przedmiotu: - Rysunek wykonany przez Ezri Clark
Stan: - Oryginalny
Dodatkowe informacje: - Akcja charytatywna na zbiórkę na bar
Kontakt: - [email protected] ((PW)) lub na Lifeinvaderze

Cena wywoławcza: - $20
Cena Kup Teraz:  - X
Minimalne przebicie: - $20

Edytowane przez Djabeu
Vesa, Sava, Zazi i 2 innych lubią to

**Pod koniec samej akcji pojawiła się informacja co do zwycięzcy z podziękowaniami od samego założyciela licytacji.**

Hej, tu Ezri.

Chciałem Wam wszystkim ogromnie podziękować za to, że wzięliście udział w charytatywnej licytacji mojego rysunku.
Szczerze? Nie spodziewałem się aż takiego odzewu – Wasza hojność i zaangażowanie naprawdę mnie wzruszyły.

Ten szkic z mojego zeszytu został wylicytowany za 200 000 dolarów!
I co najważniejsze – cała kwota trafi do Rozy i jej taty, właściciela baru Erebuni Ember.
Wiem, jak bardzo tego teraz potrzebują i dzięki Wam – to wsparcie stanie się faktem.

Wielkie dzięki każdemu, kto dorzucił się do licytacji – Wasza pomoc była po prostu niesamowita. 🙏
Muszę też szczególnie wyróżnić Angelique, która wygrała aukcję – serio, Twoje serce jest większe niż ta kwota.
Dziękuję Ci za ten piękny gest.

Ten rysunek to, w gruncie rzeczy, tylko kartka papieru z moim bazgrołem...
Ale dla Was stał się czymś o wiele ważniejszym.
Stał się symbolem nadziei. 💜

Naprawdę, z całego serca – dziękuję.
Ezri Clark

MILXRD i Sava lubią to