Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Sextortion Softline ❤️

Rekomendowane odpowiedzi

KONPqo5.png

W czasach gdzie ludzie szukają miłości w sieci a samotność robi większy burdel w głowie niż dolar, emocje stają się towarem i to cholernie dobrze płatnym. Los Santos to miasto szybkich pieniędzy i popękanych serc. Tu każdy chce kogoś poznać, a jeszcze bardziej wyżalić i zanurzyć w czymś co choć przez chwilę wygląda jak bliskość. Wystarczy kilka dobrze ustawionych zdjęć, fejkowy profil, emoji w opisie i głębszych zdań o „zrozumieniu”, żeby faceci zaczęli klikać jak szczury podczas eksperymentu. A potem to już tylko spirala tych samych wydarzeń, fotki za przelew, głosowe wiadomości, „myślę o tobie” o 3:21 nad ranem. A jak się zakochają? Jeszcze lepiej. Bo wtedy przestają widzieć różnicę między wirtualnym ciałem a prawdziwym banknotem. Płacą, proszą, błagają i wtedy pojawia się propozycja numer dwa, „albo płacisz więcej, albo ktoś inny mnie dostanie”.  Biznes jak każdy inny. Emocjonalna inwestycja, szybki zwrot, zero sentymentów. Miłość? Może i ślepa. Ale w Los Santos… zawsze kosztuje.

Spoiler

Czesc, krotko zwiezle i na temat. Odgrywam mlodzieniaszka, freelancera ktory chce zarobic na sprosnych zdjeciach. Chce podejsc do tego ze smakiem, porozgrywac kilka fajniejszych watkow ktore bede mogl poprowadzic z prawdziwymi graczami oraz event team. Schemat nie bedzie opieral sie tylko na wyjebie za zdjecie, chce wrzucic to na glebsze wody majac na mysli jakies szantaze, znalezienie goscia ktory randkuje z fejkowa laska a w rzeczywistosci cos znaczy i na dodatek jest zonaty. Cel prosty, szybko zarobic a jak bedzie okazja to jak najwiecej. Moj temat zostawiam ponizej;

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin