Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Skarga/prezesXeytz] ToksycznyDemokrata

ToksycznyDemokrata

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Na początku chciałbym przeprosić za długi czas oczekiwania na rozpatrzenie skargi. Mieliśmy jednak kilka zmian wśród osób odpowiedzialnych za ten dział, a finalnie to ja zająłem się skargą.

Przeanalizowałem skargę, jednak większość załączonych screenów to fragmenty rozmów z discordów biznesowych lub waszych prywatnych konwersacji, które nie mogą być brane pod uwagę przy rozpatrywaniu skargi. To, co dzieje się na prywatnych discordach lub w prywatnych rozmowach, nie podlega pod regulamin serwera. Inaczej wyglądałaby sytuacja, gdyby miało to miejsce na serwerach oficjalnych lub zrzeszonych - ale tak nie było. Równie dobrze mogliście go wyrzucić z discordów i zablokować w prywatnych wiadomościach. Nikt Wam nie kazał pisać z tym graczem - to Wasze prywatne discordy, a my nie angażujemy się w Waszą działalność w internecie.

Kolejna kwestia: pojawia się kilka screenów dotyczących dziwnej gry ze strony oskarżonego, np. wyzywania czy rzucania niestosownych komentarzy. Nie jestem w stanie przeanalizować dwóch miesięcy gry tej osoby na podstawie niepełnych materiałów. Jeśli składasz skargę, zawrzyj istotne informacje oraz dowody dotyczące sytuacji w grze. Obecnie większość przedstawionych dowodów pochodzi wyłącznie z discorda, a nie z serwera.

Na ten moment skargę odrzucam. Jeśli chcecie, aby gracz został ukarany, proszę o stworzenie nowej skargi, zawierającej wyłącznie dowody z samego serwera, a nie opinie świadków i jakiś rozmów z discord. 

@ToksycznyDemokrata @prezesXeytz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin