Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Warsztat] 77 Garage

DamiZ777

Rekomendowane odpowiedzi

ZTABQWi.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bwTHwXr.png

77 Garage to warsztat, który powstał z czystej zajawki do japońskich fur i całego klimatu związanego z JDM. Wszystko zaczęło się od dwóch braci, którzy od lat dłubali przy swoich autach – swapowali, tuningowali, ogarniali projekty po garażach, aż w końcu stwierdzili, że czas wejść na poważnie. Tak powstało 77 Garage – miejsce skupione tylko i wyłącznie na japońskich sportowych samochodach.

Na początku robiliśmy dla znajomych, lokalnie. Ale z czasem zaczęło nas odwiedzać coraz więcej ludzi z całego stanu. Coraz więcej projektów, coraz większe zainteresowanie i tak narodziła się marka 77 Garage. Sama nazwa? Prosta sprawa – 77 to dla nas symboliczna liczba, nawiązująca do japońskiej motoryzacji, a dokładniej do modeli Karin i Annis, które pokochała cała ekipa.

Ale 77 Garage to nie tylko miejsce, gdzie naprawisz auto. To warsztat, gdzie żyje prawdziwa kultura JDM. Nieważne, czy wpadniesz z Karin Sultanem, Annisem Remusem czy świeżym Annisem Elegy RH8 – zawsze znajdzie się dla Ciebie miejsce. Robimy wszystko – od zwykłego przeglądu, przez detailing, aż po kompleksowy tuning mechaniczny i wizualny. Chcemy nie tylko budować auta, ale przede wszystkim rozwijać społeczność ludzi, którzy jarają się Japonią tak samo jak my.

Nasza historia jest dość prosta, ale dla nas mega ważna. Zaczęło się, jak to często bywa – dwóch braci, jedna wspólna zajawka: auta z Japonii. Od zawsze kręciły nas silniki VTEC, 2JZ, czy RB26, a japońskie projekty pochłaniały każdą wolną chwilę. Swapy, customowe bodykity, nocne przejażdżki po mieście – to była codzienność. Początkowo działaliśmy po garażach, robiąc projekty „po znajomości”, ale w końcu stwierdziliśmy: dlaczego nie zrobić czegoś większego? Czegoś swojego? I tak powstało 77 Garage.

Nie chcieliśmy kolejnego nudnego warsztatu, gdzie robisz wszystko – od Emperora Habanero po Vapid Dominatora. My skupiliśmy się wyłącznie na JDM. Nasz warsztat to miejsce dla ludzi, którzy kochają japońską motoryzację.

8mzpEm6.png

SmaYTjo.jpeg

Spoiler
  1. Nazwa biznesu/Projektu IC: 77'Garage
    Postać lidera: UID postaci lidera z panelu gracza: Dannell Scott 6256
    Nick Discord: _parku
    Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: 
    Typ projektu (Biznes/Projekt IC): Biznes
    Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Warsztat
    Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
    Link do tematu organizacji (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
    Startowy skład - 3 osoby (Link do konta forum + nazwa postaci)*:
    1. Dannel Scott https://forum.v-rp.pl/profile/2842-czarna-zjawa

Spoiler

OOC: 
Siemaneczko jako że doszły nas słuchy iż w najbliższym czasie ma się zwolnić miejsce na warsztat a ja jako osoba czekam już na to około półtora roku, więc wkońcu postanowiłem wrzucić apke.
Co do samego warsztatu będzie on odbiegał dość mocno od typowych warsztatów, nie będzie zwykłym warsztatem do statsowania, tak wiem każdy tak piszę ale mnie możecie znać z prowadzenia warsztatów i organizowania chociażby zlotów czy wystaw samochodowych na skale Santos. Samym faktem warsztatu jest miejsce pod późniejszą gierkę projektu który mam w planach ale nie chcę zdradzać gdyż sukces lubi ciszę. Napewno się nie zawiedziecie. 

Na ten moment nie ma miejsca na nowy warsztat, sloty są zapełnione, a jeżeli w przyszłości będziesz próbował napisać aplikację na warsztat to polecam obserwować temat dotyczący zapotrzebowania na dany biznes oraz popracować nad wyglądem aplikacji, bo taka forma gdzie jest więcej grafik niż merytorycznego tekstu mnie nie przekonuje. Odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin