Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[20.08] Instagram Live - BbyKayla

NaZeL

Rekomendowane odpowiedzi

spacer.png**20 sierpnia okolo godziny 18:00 na profilu instagram artystki BbyKayla odbyl sie pierwszy w karierze dziewczyny livestream. Mikayla podczas transmisji odpowiadala na rozne pytania od swoich fanow oraz oprowadzala ich po swoim hotelowym pokoju w Nowym Jorku. Z ciekawszych rzeczy to w tle mozna uslyszec numery artystki, ale nie wszystkie zostaly jeszcze wydane. Zapewne sa to piosenki, ktore pojawia sie na nastepnym projekcie kobiety.**

**Mikayla Lykes odpalila livestream na Instagram, wyszczerzyla sie od razu do kamery. Pomachala krotko do wszystkich obecnych osob na transmisji.**

Mikayla Lykes mowi: Siema, w sumie to nawet nie wiem, co sie powinno robic na takich live, bo odpalilam go pierwszy raz, ale chyba warto sprobowac? Do koncertu w Nowym Jorku zostalo jeszcze troche czasu, wiec musze jakos zabic nude. 

**Szelesci przez chwile opakowaniem zelkow, odstawila na szafke. Zajada sie przez chwile w ciszy, skupia sie na czytaniu komentarzy.**

Mikayla Lykes mowi: Mozecie pytac o jakies ciekawe rzeczy, postaram sie odpowiedziec na wszystko. Uznajmy, ze dzis robimy male Q&A, tylko prosze nie przesadzac za bardzo z pytaniami. Niech beda w granicach normalnosci, chyba nie musze tego tlumaczyc. Od siebie moge powiedziec, ze jeszcze w tym miesiacu bedziecie mogli uslyszec ode mnie pare nowosci. Pod koniec Sierpnia powinna pojawic sie EP'ka, beda na niej dwie goscinki, to tyle na ten moment. Nie moge wam tez powiedziec od razu wszystkiego, pozniej bedzie zerowy element zaskoczenia.

**Przechadza sie po pokoju hotelowym, przeszla do lazienki i przejrzala sie krotko w lustrze. Wrocila do glownego pokoju, usiadla na lozku.**

Mikayla Lykes mowi: Mam nadzieje, ze jestescie tez gotowi na zakonczenie trasy w LS. Widzimy sie za dziesiec dni, postramy sie przygotowac dla was jak zwykle jakies dobre show. Jak nie macie jeszcze biletow to prosze natychmiastowo to zmienic, chociaz nie wiem czy bedziecie w stanie jeszcze jakies dostac. 

**Przeczytala komentarz od Epps, podesmiala sie po tym. Pokrecila glowa na boki, pokazala srodkowy palec do kamery. **

Mikayla Lykes mowi: Boze, moglbys wpasc juz na cos nowego, Epps. Teksty z pokazywaniem dupy staja sie powoli nudne, musisz myslec nad kolejnymi. I nie wypisuj mi tutaj takich rzeczy, bo przejde sie do Ciebie i zrobie jakis smieszny zart, rzuce w Ciebie jajkiem czy cos.

Jak ktos chce to mozecie pisac komentarze, w sumie po to jest ten caly livestream

Nie wyceniac!!!!

**Spojrzala na wiadomosc od Big Dodo 500, zmruzyla oczy podczas czytania. Poprawila wlosy, wyprostowala sie ponownie.**

Mikayla Lykes mowi: Nie mam pojecia jaki jest zart o zabie, ale mozesz mi napisac. Moze w koncu bede miala jakis zabawny przy ktorym nie tylko ja bede sie smiala. Moje poczucie humoru nie jest chyba najlepsze, skoro glownie mnie bawia moje zarty. @172vmo

**Wrocila do przegladania kolejnych wiadomosci na czacie, odrzuca co chwile polaczenia od Daevion Epps. Zmienila kamerke na przednia slyszac, ze co jakis czas ktos puka do drzwi. Wyszla z lozka i ruszyla w ich strone, otworzyla po chwili, zeby sprawdzic kto jest takim dowcipnisiem. Po wszystkim wrocila rozbawiona do lozka, pokrecila glowa na boki. **

Mikayla Lykes mowi: Epps, dupku. Pukanie do drzwi nie sprawi, ze magicznie odbiore od Ciebie telefon. Jak chcesz pogadac i masz cos waznego do powiedzenia to prosze wejsc, a nie robic takie glupie zarty. Nastepnym razem przygotuje na Ciebie jakas pulapke, zobaczymy czy wtedy bedzie tak zabawnie. Jest jeszcze druga opcja, ale to bardziej brutalna i potrzebowalabym Carmen do tego. Ona jest ta swirnieta latynoska, ktora goni ludzi z roznymi rzeczami, wiec pewnie bylaby w stanie pomoc. Musi jej sie nudzic, bo wysyla mi caly czas brzoskwinki na czacie. 

**Przeglada co jakis czas czat w poszukiwaniu ciekawszych wiadomosci. Zatrzymala wzrok na wyzwaniu z fuck, marry, kill. Zarechotala widzac jakie osoby zostaly wymienione w zestawieniu.**

Mikayla Lykes mowi: Boze jedyny, serio mam to zrobic? Niech bedzie, ale od razu mowie, ze kazdy z nich ma specjalne miejsce w moim sercu i osoba na kill nie musi sie martwic. Na marry bedzie Vienna, to moja siostra, wiec nie moge jej wrzucic na cos innego. Podejrzewam, ze predzej czy pozniej ktoras z nas chcialaby sie pozbyc drugiej, ale to zawsze dodatkowe emocje. Fuck YoDaddy, sama w sumie nie wiem dlaczego, mam z nim po prostu lepszy kontakt niz z MyWay. Przykro mi Percy, ale za chwile bede musiala przyjsc do Twojego pokoju i Cie zabic, to nic personalnego. @attention @1999 Wildfire @Pluto

**Przejechala pazurem po gardle podczas mowienia o zabiciu Percy, rozesmiala sie. Zabrala sie za czytanie kolejnych wiadomosci, popala podczas tego jednorazowke o smaku Coli. skupila sie na komentarzu od bKutthroatfromdahk60d**

Mikayla Lykes mowi: Moge byc wedlug Ciebie dziwka, ale jakos nie za bardzo mi to przeszkadza. Czekam na kolejny koncert w innym miescie, a nie siedze u kogos na live, zeby pisac jakies gowno w sieci, wiec chyba jestem na lepszej pozycji. Po streamie pewnie polozysz sie grzecznie do lozeczka i pomyslisz, ze chcialbys zamienic ze mna chociaz jedno slowo, a pozniej bedziesz podwalal do fotek.  Chcesz to moge Ci podrzucic jakas pamiatke lub dac troche sera, moze znajdziesz jakies ciekawsze zajecie dla siebie. Buziaczki, kochany. @mrywa4hunnid

**odpowiedział na zaczepkę:**

kobieto, po pierwsze to zarabiam wiecej od ciebie a czas wolny spedzam na sluchaniu takiego pierdolenia jakie ty wlasnie na swoich streamach pierdolisz. Po drugie od razu zakladasz ze jestem zboczencem i ze podwalam do fot jakis dziwek ktore ukazuja ciasto i melony na mediach spolecznosciowych, ale musze cie zmartwic, nie kreci mnie taka hoe jak ty i nigdy nie bedzie krecic choc wiem ze chcialabys, zebym byl w twoim typie i wiem ze bys chciala wskoczyc na tego dick. Nie widze dalszego sensu w wyzywaniu ciebie bo i tak znajdziesz wymowke.

**Usmiechnela sie widzac wiadomosc od Vienna, przeslala jej buziaka do kamery. Poprawila sie na lozku, przewinela palcem czat w dol. **

Mikayla Lykes mowi: Jeszcze troche i wroce, nie martw sie! Jak wroce to od razu musimy wyjsc na jakiegos drinka i ploteczki, musisz mi powiedziec wszystkie nowinki, ktore mnie ominely przez czas tej trasy.  Mozesz juz powoli przygotowac jakas liste z kazda informacja, ktora na mnie czeka. Znajac Ciebie to moge spodziewac sie doslownie wszystkiego, wiec troche nawet sie boje wszystkich nowosci. @attention

**Przerzucila wzrok na kolejna wiadomosc, upila pare lykow wody gazowanej. **

Ja tez sie stesknilam, dlatego musisz tez pojsc na drinka, chociaz tego boje sie bardziej niz wyjscia z Vienna. Ty masz jakies chore moce i przyciagasz cholernie dziwne rzeczy do nas, pozniej trzeba ogladac jak ludzie tancza na stolach w Dead in Vinewood. Trzeba Cie wyslac do czarownicy, zeby sciagnela z Ciebie klatwe i wtedy mozemy wychodzic nawet codziennie na drinka. @Harlem