Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Rekomendowane odpowiedzi

V5WxDSr.jpegNajstarszy zawód świata, wystarczy użyć tych słów, żeby każdy mieszkaniec tej planety, odrazu skumał o czym rozmawiamy.

Prostytucja to dosyć zawiły proceder przestępczy, z którym rządy świata nie mogą sobie poradzić od dawna. Co raczej nikogo nie dziwi, na każdą zmianę prawa czy działania służb, pionierzy branży towarzyskiej momentalnie znajdują alternatywy, rozwiązania. Byle czerpać z nierządu, który jest zyskiem pewnym, bo o ile MDMA może wypaść z mody, tak seks się chyba nigdy nie znudzi. Dziewczyny wychowane w gorszych dzielnicach, w odmętach patologii, zazwyczaj mają spaczoną wizję świata, a swoje ciało traktują jak narzędzie pracy, a nie 'świątynie'. Otoczone dilerami narkotyków, często same są zresztą uzależnione. Większość z tych dziewczyn nie jest niewolniczkami. Seks niewolnice w tych czasach to raczej rzadkość, szczególnie w tych stronach świata. Te dziewczyny robią to z własnej, nieprzymuszonej woli. W ten sposób żyją, otoczone przestępcami, zawsze przy kasie na towar czy inne zachcianki.

Prostytucja ma wiele pułapów, od tej ulicznej, nabrudniejszej, którą zresztą najciężej kontrolować 'organizatorom imprezy', a która najbardziej razi w oczy mieszkańców miasta czy służby... Po tą levele wyżej. Burdele, domówki, kluby ze striptizem, które oferują 'dodatkowe usługi'.. Opcji jest masa. Każdy znajdzie coś dla siebie. 

Jedno jest pewne. Tego nie da się zatrzymać. Mimo, że prostytucja rozwinęła się o wiele nowych gałęzi, jak e-prostytucja itd. To ta klasyczna (uliczna) prosperuje od lat bez zmian. A ktoś, zawsze czerpie z tego zyski.

pZPIx4G.jpeg

Ping Cage, przy Alta Street, to motel od dawna znany z tanich dziwek i obecności lokalnych dilerów narkotyków, którzy 'pracują' w tej okolicy. Ten motel zawsze jest pod kontrolą jakiejś okolicznej grupy przestępczej, która czerpie zyski z nierządu. To stało się tak normalne, że cała okolica dawno się z tym pogodziła.

Dziwki tu pracują na ulicy, często w towarzystwie dilerów lub klientów. Dziewczyny w tej okolicy to nie są jakieś górnolotne eskortki, a raczej tanie kurwy, na które pozwolić sobie może każdy. Stać na nie tak samo pracownika fizycznego jak i emeryta.  To miejsce, gdzie tanio pobzykasz, ale możesz się nabawić chorób wenerycznych albo zgubić portfel. Lokalne dziwki są powiązane z lokalnymi oprychami, dilerami narkotyków i innego typu szemranym towarzystwem. Pełno tu krętactwa, oszustw, jak to w odmętach patologii. Słyszy się różne plotki. Jedni odradzają, drudzy polecają..

Jedno jest pewne. To miejsce jest, było i będzie. Zależy tylko pod czyją kontrolą. Tanie dziwki, brudne dragi, pokoje w motelu wynajmowane na godziny.. To jest właśnie Pink Cage.                                                                                                                                                                                                                                

(Tu będą dodawane kolejny 'spoty')

Spoiler

Krótko przedstawiłem projekt, bo nie ma sensu się rozpisywać. Przecież każdy wie o co chodzi. Mam zamiar prowadzić projekt długofalowy w tle mojej postaci, nie będzie to projekt w którym będę się spuszczał nad organizowaniem graczy prostytutek i tak dalej. Jeśli będą, to super, jak nie, to będziemy kombinować. Bardziej zależy mi na graniu tej branży w pełnym tego słowa znaczeniu, sam fakt czy załatwię graczowi simkę co mu zrobi loda na /me jest dla mnie najmniej istotny.

Będziemy organizować spoty, czerpać fabularnie z prostytucji na Hollywood. Od tej ulicznej, tutaj zacznę od Pink Cage, po tą bardziej wyszukaną, bo zamierzamy zorganizować domówki, gdzie będzie można się umawiać na grę. Tam już postaramy się to zorganizować jakoś konkretnie. 😉 Pojawią się pewnie inne alternatywy, salony masażu, strip cluby. Mam też w planach taką domówkę elite, ale to na bardzo późnym etapie projektu. Ogólnie mam masę pomysłów z tym związanych. 

Mam sporo pomysłów na ten projekt, aczkolwiek chciałbym w nim zarabiać bardziej pasywnie, jeśli możemy się tak dogadać. Wtedy ewentualnie pajdy ingame, latały by między graczami w projekcie, prostytutkami itd. A ja zgarniałbym co jakiś czas dochód za granie całej tej otoczki i tak dalej. Bo naprawdę wierzę, że da się takie rzeczy grać przyjemnie, bardziej 'klimatycznie', niżeli docelowo biegać z dziwką u boku i organizować eseksy.

Całość rozgrywki będę dokumentował sklejkami. Projekt ma charakter długofalowy i jest nastawiony na interakcje z LEA oraz innymi grupami przestępczymi itd.

Edytowane przez Never Hurts

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin