Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[12.09] [UNSAINTED RECORDS] Jaden Morrow - COVERED INK (Prod. Laila Aguirre) (🎥SAINTVEIL)

gumiarz

Rekomendowane odpowiedzi

PROSZE O WYCENE PO 20.09.2025!!!
**Dnia 12.09.2025 w dniu rozpoczynającym Weekend do sieci trafił promowany już od dłuższego czasu kawałek COVERED INK autorstwa Jadena Morrowa. Utwór ten został parokrotnie zagrany podczas różnych koncertów muzyka, jak i dostępny był jego krótki snippet podczas wydarzenia VOCS 2025, jeśli osoby pojawiające się na stoisku Unsainted zakupiły specjalny brelok do telefonu z chipem przenoszącym do video. Co ciekawe, po raz pierwszy w karierze Jadena, numerowi towarzyszył również teledysk który został przygotowany dzięki współpracy z SAINTVEIL (@Barru) oraz modelką Selah Valdes (@Vigdis). Kolejną rzeczą dotyczącą utworu jest to że został on wydany spod szyldu UNSAINTED RECORDS, wytwórni gdzie Jaden miał przyjemność dołączyć w ostatnich tygodniach, oraz coraz to bardziej poszerzać swoje możliwości. Sam teledysk daje pewne odczucie /walki/ z samym sobą pod kątem schizofrenii, a dokładniej pojawiającą się kobietą w głowie Jadena w którą wczuła się Selah. Sam tytuł nawiązuje do tatuaży artysty, które to zakrywają praktycznie jego całe ciało.**

Spoiler

Wytłumacz mi jak to działało
Czasem się gubię bo naprawdę wiele rzeczy się podziało
Styl życia który mam chce bym oprzytomniał
I nie będę tego w żaden sposób nikomu dedykował

Bo to co robię nie jest do podziwiania
I pije by zapomnieć o tym
Widziałem parę możliwych opcji
Ta jedna wystarczy mi w zupełności
I słyszałem kilka razy
Że nie jestem tym za kogo się podaje
Bo urodziłem się by iść po swoje
Staram się robić wszystko by nie wpaść w paranoje

Więc
Weź, weź, weź mnie stąd
Póki jeszcze nie powiedziałem czegoś
Przez co ktoś by mnie przeklinał
Weź, weź, weź mnie stąd
Ludzie łatwo potrafią zmienić strony
Zadowolony jestem bo wciąż się swojej trzymam

(Hej) Czasem się czuje jakbym miał piętnaście lat (jakbym miał piętnaście lat, jakbym miał piętnaście lat)
Yeah, wydaje mi się że złamałem jakiś schemat (Złamałem jakiś schemat) 
Damn, okay
Czy to powinno wywołać w mojej głowie dylemat, mm
Zakładam krzyż na swoją szyje, ale nie jest on dla wyglądu

Więc
Weź, weź, weź mnie stąd (weź mnie stąd)

Tatuaże na ciele, kiedyś coś znaczyły
Zakryłem je po to, by zyskać nowy sens
Czy tak ciężko, jest mieć swoje zdanie
Nawet jakby było, to ostatnie wyznanie

Hej
Yeah

PROMOCJA

Spoiler

- Wydanie kawałka spod szyldu UnSainted Records po raz pierwszy w karierze
Wejście pod UnSainted
Daily Music Review #2: Jaden Morrow — „Empty Words”
Wspomnienie w Celebrity Preview
Zajęcie pierwszego miejsca w wyścigach skuterowych organizowanych przez The Roof (Beach)
- Wyprzedanie całego albumu START WITH STYLE
Pojawił się na scenie w Dead in Vinewood, podczas koncertu Mikayla Lykes, odbierając nagrode za zajęcie 3 miejsca w jej konkursie o "kreatywnego dickpicka"
Zagranie koncertu podczas Festiwalu Lotniczego AeroSummer
Sprzedawanie breloków ze snippetem COVERED INK podczas VOCS 2025 na stoisku Unsainted
Plakaty w okolicach Vespucci, dające znać o zbliżającym się evencie Jadena Morrowa oraz Setha Dagaarda
BillBoardy w mieście dotyczące eventów Jadena Morrowa i Setha Dagaarda - (od jutra na serwerze. Pare z nich dopiero od 16.09 bo zajęty kalendarz był)
- Posty na Lifeinvader dotyczące kawałka (1234567 + Pare słów o evencie z Sethem i podziękowania za składanie życzeń urodzinowych8)
Post Setha Dagaarda który daje jasno do zrozumienia że poza samymi eventami pojawi się jeszcze "coś" dające znać o tym kto się pojawi podczas ich wspólnych wydarzeń
- Współpraca z SaintVeil
- Współpraca z Selah Valdes
- Nagranie pierwszego teledysku w swojej karierze
- Reklamy w Daily Globe, dające znać o wspólnym evencie Jadena i Setha Dowód
- Zagranie podczas drugiej edycji OPEN MIC w Dead in Vinewood 
Podczas spontanicznej imprezy z okazji urodzin Jadena która była otwarta dla każdego, ten zagrał wraz z Seth Dagaard pare swoich kawałków (osoby dochodziły, ale mam ss tylko z początku)
- Można było go dostrzec podczas eventu dotyczącego WTC, przykładowo na transmisji Daily Globe która to pokazywała wspinające się osoby po schodach Klik
Współpraca ze studiem Kami no Yokai Ink które to pojawi się na evencie Jadena i Setha
- Aktywne prowadzenie profilu w ostatnich tygodniach na Lifeinvader
Post informujący o wypuszczeniu COVERED INK
Udostępnienie posta z informacją o wypuszczeniu kawałka przez Selah
Post od Green Eco Food informujący o podjętej współpracy z Jadenem i Sethem, podczas ich wspólnego eventu
Post na Lifeinvader od Setha Dagaarda, dający dokładniejsze informacje o całości eventu BMX DERBY
Film promocyjny dotyczący eventów
Post od celebrytki światowej Fehu Pandora Skarsgard mówiący o wydarzeniu Jadena i Setha
Reklamy Daily Globe dotyczące COVERED INK x3 dni Dowód / Kolejny /
Podjęcie współpracy z Moka Cafe. Ich post informujący o tym że pojawią się na wydarzeniu Jadena i Setha
Przelot samolotu po mieście z banerem reklamowym dotyczącym eventu Jadena i Setha (15.09) - Part 1
Pierwszy dzień z dwóch wydarzenia Jadena i Setha - TURNIEJ BMX (UNSAINTED BMX DERBY). - Zebranie ogromnej ilości osób podczas całego eventu (potem dam ss bo nie działa imgur)
Post od SaintVeil
Drugi dzień - JUST A LITTLE INK CONCERT JADEN MORROW X SETH DAGAARD (Nie działa mi imgur)
Podczas eventów pojawily się dodatkowe dwie współprace z DEAD IN VINEWOOD ORAZ WEST COAST LO-LOS
Fotorelacja z UNSAINTED BMX DERBY i JUST A LITTLE INK CONCERT
Fotorelacja od strony MokaCafe
Wspólny kawałek z Sethem Dagaardem

PROMOCJA U SELAH
- Aktywne prowadzenie profilu w social mediach
- Modelka pozuje z produktem od SAKURA
- Zdjęcie w sukience od Saintveil™ w biżuterii od FonescaJewellery.
- Dołączenie do agencji Koslovsky Co. Modeling Agency.
- Zatańczyła na scenie u boku piosenkarki Suzy.
- Afera w socialach po poście makijażystki Yemaya Harms - jeden z obserwujących wytknął modelce ustawiony związek, gdy ta rzekomo szuka partera.
- Umieszczenie zdjęcia na profilu nawiązującego do sesji.
- Oficjalny udostępniony post przez agencję do której należy modelka.
- Kolejny post informujący o sesji.
[09.09] Street Vogue - Selah Valdes

WYDATKI

ODGRYWKI

Spoiler

DANE IC

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Jaden Morrow 
Link do profilu postaci: Jaden Morrow
Przynależność (do projektu, np. wytwórni): UnSainted Records
Nr Konta do wpłaty: 6504940650

Edytowane przez Harlem

**Nadia obadała, lubi**

gumiarz lubi to

The statement "nothing disappears without a trace" is a philosophical idea, suggesting that everything has a cause and an effect, and therefore leaves some kind of mark or influence, even if not immediately obvious. It highlights the interconnectedness of events and how even seemingly insignificant actions can have lasting consequences