Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Zagram] postać epizodyczną/członka projektu

Moldas

Rekomendowane odpowiedzi

Siema!

Po kilkuletniej nieobecności w RP chciałbym wrócić aby sobie coś pograć. Ze względu na wiek, zawód, obowiązki czy chociażby strefę czasową nie jestem w stanie grać normalnie codziennie od 19 do 24 i być nierozłącznym elementem czegoś ambitnego bo niestety nie mam na to możliwości. Jednak nie chciałbym sobie całkowicie odmawiać przyjemności z gry. Też byłem po drugiej stronie gdzie brakowało mi kogoś do pogrania postaci pobocznej w jakimś projekcie bo ludzie nie chcieli tego grać albo taka rola wykluczałaby ich z pełnego udziału w codziennej rozgrywce. 

W przeszłości grałem głównie w sektorze organizacji przestępczych- kluby motocyklowe, gangi latynoskie, chińskie triady, yakuzy. A w dalekiej przeszłości również ruskie bratvy, włosko amerykański mob i zapewne wiele więcej. Dla przykładu mogę zagrać jakiegoś starszego członka, który nie bierze już czynnego udziału w codziennym procederze przestępczym ale służy radą kiedy sytuacja tego wymaga czy bierze udział w większych eventach. Uważam, że kiedy jeszcze byłem aktywniejszy miałem całkiem niezłe pojęcie o tych wszystkich tematach i całkiem fajne pomysły więc mogę służyć również pomocą merytoryczną i organizacyjną. Mogę również pograć jakiegoś specjalistę np. od podpaleń, wybuchów, księgowego czy wiele wiele więcej. Oczywiście nie zamykam się jedynie na organizacje przestępcze. Jeżeli ktoś ma jakiś inny pomysł to piszcie śmiało. Z przyjemnością pogram też w polityce, branży rozrywkowej ale równie dobrze mogę być nadwornym kucharzem, gościem który miesza beton w betorniarce czy cieciem w budce przy wjeździe na Twoją posesje jeżeli jest w tym jakaś rzeczywista rozgrywka. 

Nie ma dla mnie problemu założyć nową postać chodź mam też kilka istniejących, którym ewentualnie mógłbym kontynuować stare wątki lub dopasować je do czegoś nowego jeżeli byście je widzieli w jakimś swoim projekcie czy planie na grę: 

• Raymond Lara- ex og member setu sureno 13- świetna postać aby kontynuować wątek surenos, ewentualnie biker gang przyjmujący latynosów ale w LS chyba raczej o to nie trudno
  • Reginald Ito- fixer, doradca i prawa ręka szefa yakuzy Aarona Hakori; raczej postać za kulisami niż w świetle reflektorów i tak chciałbym aby pozostało
  • Tyee Deere- 59 letni rdzenny amerykanin z plemienia Tongva z okolic Paleto Bay. Uczciwy obywatel próbujący zwalczać plagę patologii szerzącej się posrod mlodziezy w rezerwatach. Przewodnik po okolicznych górach i lasach. 

Pozdrawiam i piszcie śmiało. 

discord: Moldas#0432

Edytowane przez Moldas
Sava, Bosman i dzonny lubią to