Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[V-TUBE] AURA - PLAY LIKE THAT

Misty

Rekomendowane odpowiedzi

**3 października 2025 r., w godzinach popołudniowych, na kanale V-Tube Glitter Dolls, pojawił się udostępniony z kanału AURA link, prowadzący do całkowicie innego kanału - dokładnie do kanału AURA, ex-member tej grupy, której plany solowej kariery legły w gruzach, przez wydarzenia w życiu prywatnym. O dziewczynie słuch zaginął, szczególnie po samobójstwie jej narzeczonego Aron Kovacs @_wiktor. Od tamtej pory, nigdzie nie udzielała się w social mediach, pozostawiając po sobie kompletną pustkę. Udostępniony na kanał AURA filmik nosi tytuł AURA - PLAY LIKE THAT. Jest to visualiser piosenki, którą AURA chwaliła się wcześniej na np. swojej transmisji LIVE, co zostawiło po sobie ślad w internecie w postaci powtórek LIVE, gdzie ów snippet był udostępniany. W opisie filmiku znajduje się spis osób, zaangażowanych przy piosence, tekst piosenki, jak i wiadomość od samej AURA.**

ta piosenka jest zbyt dobra, by siedziała tylko u mnie na dysku LOL!!! pracowałam nad tym, by ten kawałek w końcu ujrzał światło dzienne, ale przez wydarzenia, które w międzyczasie miały miejsce, wszystko stanęło w miejscu, ja stanęłam w miejscu, w głowie trochę się podziało i tworzenie muzycznych dzieł po prostu zeszło naturalnie na bok. każdy z nas ma priorytety, które decydują o wszystkim, niektóre z nich potrafią wywrócić świat do góry nogami i tak stało się u mnie. ten kawałek napisałam w momencie życia, gdy wszystko szło /brokatowo/ i byłam wręcz przekonana, że będę brnęła w to choćby nie wiem co. przez tekst chciałam wyrazić chęć niezależności względem problemów, stawiając na rozrywkę w życiu jak z jakiegoś show! niektóre z nich da się bardzo łatwo uciąć, trzeba umieć takie sytuacje odróżniać, bo stres nikomu nie służy. korzystając z okazji chciałabym podziękować każdemu, kto przy mnie był, okazał mi chociaż trochę wsparcia podczas mojej przygody, w studio, czy poza nim. powoli staję na nogi po wszystkim i wróciłam do tańca jako hobby, jak robiłam to przedtem. uwielbiam to robić i szczerze czuję, że spełnia mnie to i pozwala mi być myślami chociażby chwilę gdzieś indziej, gdzie nie leżą same problemy

love yall, AURA

Track title: PLAY LIKE THAT
Artist
: AURA
Lyrics by: AURA
Producer: Jester Fallon
Released
: 03/10/2025

LYRICS

Spoiler

[Verse 1]

Nawet przez chwilę nie umiałam znieść tej ciszy

Którą zasiałeś w głąb mojej duszy

(Idę, idę, idę w dal, idę, idę, idę w dal)

Może coś w trakcie mnie tak ruszyło

Że czułam wstręt (wstręt), się zdarza

W palcach mi świat uciekał, szybko ucięłam to

Czy Ty sam tego nie rozumiesz..

[Chorus]

ODPUŚĆ TO

ODPUŚĆ TO (TO)

ODPUŚĆ TO (TO)

ODPUŚĆ TO (To, idź mi stąd)

ODPUŚĆ TO

[Post-Chorus]

Jestem wolna będę bawić się tak (Odpuść to)

Jestem wolna, baby (Odpuść to)

[Verse 2]

Nie będę ofiarą Twoich katuszy

Nie zastanawiam się co gra Ci w duszy

Raz zdarzyło się to, nie pozwolę Ci bo

Mam swój prime nie zmarnuję go, już teraz robię show

Lecą dni, kocham tego życia styl (Życia styl)

Nie przeszkodzisz dziś, pozazdrościć możesz mi (Możesz mi)

[Chorus]

ODPUŚĆ TO (TO, TO)

ODPUŚĆ TO (TO)

ODPUŚĆ TO (TO)

ODPUŚĆ TO

[Post-Chorus]

[Outro]

Yeah, mm, yeah, come on (Odpuść to)

Yeah, mm, yeah, come on

Yeah, mm, yeah, come on

Yeah, mm, yeah, come on (No chodź)

Yeah, mm, yeah, come on (Odpuść to, odpuść to)

Yeah, mm, yeah, come on

.・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。.  ・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. 

7 minut temu, Misty napisał:

**3 października 2025 r., w godzinach popołudniowych, na kanale V-Tube Glitter Dolls, pojawił się udostępniony z kanału AURA link, prowadzący do całkowicie innego kanału - dokładnie do kanału AURA, ex-member tej grupy, której plany solowej kariery legły w gruzach, przez wydarzenia w życiu prywatnym. O dziewczynie słuch zaginął, szczególnie po samobójstwie jej narzeczonego Aron Kovacs @_wiktor. Od tamtej pory, nigdzie nie udzielała się w social mediach, pozostawiając po sobie kompletną pustkę. Udostępniony na kanał AURA filmik nosi tytuł AURA - PLAY LIKE THAT. Jest to visualiser piosenki, którą AURA chwaliła się wcześniej na np. swojej transmisji LIVE, co zostawiło po sobie ślad w internecie w postaci powtórek LIVE, gdzie ów snippet był udostępniany. W opisie filmiku znajduje się spis osób, zaangażowanych przy piosence, tekst piosenki, jak i wiadomość od samej AURA.**

ta piosenka jest zbyt dobra, by siedziała tylko u mnie na dysku LOL!!! pracowałam nad tym, by ten kawałek w końcu ujrzał światło dzienne, ale przez wydarzenia, które w międzyczasie miały miejsce, wszystko stanęło w miejscu, ja stanęłam w miejscu, w głowie trochę się podziało i tworzenie muzycznych dzieł po prostu zeszło naturalnie na bok. każdy z nas ma priorytety, które decydują o wszystkim, niektóre z nich potrafią wywrócić świat do góry nogami i tak stało się u mnie. ten kawałek napisałam w momencie życia, gdy wszystko szło /brokatowo/ i byłam wręcz przekonana, że będę brnęła w to choćby nie wiem co. przez tekst chciałam wyrazić chęć niezależności względem problemów, stawiając na rozrywkę w życiu jak z jakiegoś show! niektóre z nich da się bardzo łatwo uciąć, trzeba umieć takie sytuacje odróżniać, bo stres nikomu nie służy. korzystając z okazji chciałabym podziękować każdemu, kto przy mnie był, okazał mi chociaż trochę wsparcia podczas mojej przygody, w studio, czy poza nim. powoli staję na nogi po wszystkim i wróciłam do tańca jako hobby, jak robiłam to przedtem. uwielbiam to robić i szczerze czuję, że spełnia mnie to i pozwala mi być myślami chociażby chwilę gdzieś indziej, gdzie nie leżą same problemy

love yall, AURA

Track title: PLAY LIKE THAT
Artist
: AURA
Lyrics by: AURA
Producer: Jester Fallon
Released
: 03/10/2025

LYRICS

Pokaż ukrytą zawartość

[Verse 1]

Nawet przez chwilę nie umiałam znieść tej ciszy

Którą zasiałeś w głąb mojej duszy

Może coś w trakcie mnie tak ruszyło

Że czułam wstręt (wstręt), się zdarza

W palcach mi świat uciekał, szybko ucięłam to

Czy Ty sam tego nie rozumiesz..

[Chorus]

ODPUŚĆ TO

ODPUŚĆ TO (TO)

ODPUŚĆ TO (TO)

ODPUŚĆ TO

[Post-Chorus]

[Verse 2]

Nie będę ofiarą Twoich katuszy

Nie zastanawiam się co gra Ci w duszy

Raz zdarzyło się to, nie pozwolę Ci bo

Mam swój prime nie zmarnuję go, już teraz robię show

Lecą dni, kocham tego życia styl (Życia styl)

Nie przeszkodzisz dziś, pozazdrościć możesz mi (Możesz mi)

[Chorus]

ODPUŚĆ TO (TO, TO)

ODPUŚĆ TO (TO)

ODPUŚĆ TO (TO)

ODPUŚĆ TO

[Post-Chorus]

[Outro]

Yeah, mm, yeah, come on

Yeah, mm, yeah, come on

Yeah, mm, yeah, come on (No chodź)

Yeah, mm, yeah, come on

**Pod filmikiem, jest włączona możliwość komentowania**

.・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。.  ・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。.