Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[31.10.2025] Neri 𝄖 hiss me harder ✞ (Official Music Video) prod. Laila Aguirre

Ramorkaa

Rekomendowane odpowiedzi

spacer.png**31 października w dzień Halloween, o zachodzie słońca na wszystkich streamingach Neriny Aguirre pojawił się nowy, singiel. „hiss me harder” to utwór o kobiecej przemianie i odzyskaniu własnej mocy po okresie ukrywania się w cieniu. Nerina pokazuje w nim, że siła nie zawsze rodzi się z doskonałości, a czasem wyrasta z bólu, chaosu i furii. W piosence mówi głosem kobiety, która zrozumiała, że nie musi już grać roli delikatnej i cichej, może być ostra jak szkło, prawdziwa jak grzech i piękna nawet w swojej destrukcji. Tekst to metaforyczna opowieść o walce z samą sobą, o nocnych demonach, które szepczą pod skórą, i o wężu symbolizującym odrodzenie. Nerina konfrontuje się ze strachem, a zamiast go unikać po prostu całuje go, przyjmuje go jako część siebie. „Całuję strach” staje się więc nie tylko refrenem, ale aktem odwagi, dowodem, że potrafi spojrzeć w oczy temu, co ją raniło, i uczynić z tego źródło siły. To piosenka o autodestrukcji przerodzonej w kontrolę, o przejęciu władzy nad własnym losem, nawet jeśli oznacza to bycie „królową chaosu”. Muzyka idealnie współgra z tym przesłaniem – ciężki, pulsujący rytm i mroczna, zmysłowa melodia budują napięcie i wprowadzają w stan transu. Beat stworzony przez Lailę Aguirre wypełnia przestrzeń dusznym, tajemniczym brzmieniem, które nie pozwala oderwać się od utworu. W każdym dźwięku czuć zderzenie mroku z uwodzeniem, jakby taniec Neriny był rytuałem oczyszczenia. Klip rozpoczyna się ujęciem Neriny tańczącej na dachu w złotym świetle zachodzącego słońca. W chwili, gdy w refrenie pada „mwah”, posyła w stronę kamery prowokujący pocałunek, gest przejęcia kontroli i pewności siebie. Potem światło gaśnie, a obraz zanurza się w ciemności. Nerina pojawia się w zielonej poświacie, tańczy, siedzi, a następnie pokazuje się w zakrwawionej wersji to wizualne odbicie jej wewnętrznej przemiany. Przebijające się animacje nadają teledyskowi surrealistyczny wymiar. Z mroku wyłania się królewski, elegancko wyposażony budynek, jakby pałac odbudowywał się na nowo z popiołów. Wśród płomieni i dymu pojawia się motyw węży, raz pojedynczych, pełzających, a raz całych gromad wijących się w rytm muzyki. Symbolika węża jest tu kluczowa: to metafora przemiany, mocy, pokusy i życia, które potrafi przetrwać każdy ogień. Wąż to również alter ego Neriny – jej mroczna natura, niebezpieczna, ale hipnotyzująca, świadoma swojej siły. Ogień i węże splatają się w symboliczny taniec odrodzenia. To moment, w którym Nerina wchodzi w nową erę, już nie ukrywa się „incognito”, lecz przyjmuje swoją tożsamość w pełnym blasku, nawet jeśli to blask płonącego świata. Okładka singla domyka całość przekazu. Widzimy Nerinę w metalicznym „kagańcu”, który symbolicznie odcina ją od przeszłości i milczenia. Długie warkocze, ciemny makijaż i krwiste litery „HISS ME HARDER” tworzą obraz niebezpiecznej, ale wolnej kobiety. To wizualny manifest siły, buntu i narodzin nowej wersji Neriny Aguirre – niepokornej, szczerej i pełnej jadu, który smakuje jak wolność. Premierze towarzyszyła intensywna kampania promocyjna. Nerina aktywnie udziela się w social mediach, publikując kadry z klipu, symboliczne grifiki i tajemnicze wpisy, które przyciągają uwagę. Na mieście pojawiły się również billboardy zapowiadające premierę, przedstawiające charakterystyczny motyw węża i tajemniczy tytuł "hiss me harder". Z okazji Halloween artystka zorganizowała również konkurs makijażowy, zachęcając obserwatorów do stworzenia własnych, mrocznych interpretacji hasła #hissmehalloween. To wydarzenie nie tylko zintegrowało społeczność obserwującą Nerinę, ale też pokazało, że nowy rozdział w karierze Neriny to nie tylko muzyka - to cała estetyka, pełna odwagi, symbolizmu i ognia, który już się nie cofnie.**

spacer.png

spacer.png

Spoiler

Track Name: hiss me harder
Album Name: -
Lyric: Nerina "Neri" Aguirre
Music: Laila Aguirre
Mix/Mastering: Laila Aguirre
Released date: 31/10/2025

[Chorus]
Wchodzę jak królowa I'm a bitch
Nie jestem już, incognito
W oczach błyska furia
Całuję strach (Mwah), incognito
W oczach błyska furia

[Verse 1]
Nie wiesz, co się dzieje, gdy zamykam w nocy oczy
W głowie krążą duchy, moje serce ledwo krew toczy
Wszyscy chcą tej magii, ale toną przy samym progu
Wąż pod moją skórą, szeptem pcha mnie do tronu

[Pre-Chorus]
Ostra jak szkło, brudna jak prawda
Zgrywam spokój, choć się rozpadam
Niech spłynie makijaż, niech spłonie świat
Ściskam swój gorset, kurwa, w ten piątkowy trans (Yeah)

[Chorus]
W oczach błyska furia
W oczach błyska furia

[Post-Chorus]
La-la, la-la-la-la
La-la, la-la-la-la-la
La-la, la-la-la-la

[Verse 2]
Mam truciznę w słowach, a sumienie w popiele
Święci mnie nie chcieli, więc rozmawiam dziś z piekłem
Znajdziesz mnie w cieniu, wśród odbić i szkła
Z krwią na ustach śpiewam, że to właśnie ja

[Pre-Chorus]
Ostra jak szkło, brudna jak prawda
Zgrywam spokój, choć się rozpadam
Niech spłynie makijaż, niech spłonie świat
Ściskam swój gorset, kurwa, w ten piątkowy trans

[Chorus]
W oczach błyska furia
W oczach błyska furia

[Post-Chorus]
La-la, la-la-la-la
La-la, la-la-la-la-la
La-la, la-la-la-la

[Outro]
La-la, la-la-la-la
La-la, la-la-la-la-la (Mwah)
La-la, la-la-la-la
Całuję strach, incognito

Promocja, wydatki & odgrywki

Edytowane przez Ramorkaa

**Mike mimo że nie zachował się taktownie w ostatnim czasie to dalej wspiera rozwój kariery Neriny, szczególnie po przebytych chorobach. Po przesłuchaniu kawałka stwierdził że ma potencjał na przebicie się szerzej w gatunku pop, jeśli pójdzie dalej w taki styl. Zostawił po sobie lajka.**

Ramorkaa lubi to

**Ricky odczuł silny dysonans poznawczy podczas wydarzenia Halloween Carnival gdy widział Nerinę w towarzystwie Mike'a. W swojej głowie uznał, że cała akcja z Broadhurstem była jedną wielką ustawką pod zasięgi i przestał śledzić. Tematyka utworu jedynie go w tym utwierdziła**

Edytowane przez Centrolewus
Ramorkaa lubi to

ouch-ezgif.com-resize.gif.d8959fe700b1dea5d69d8d5427fe0ee5.gif

**Iliana, przesłuchała  singel Neriny po tym jak podrzucił go na jej dm brat. O ile sam kawałek, nawet wpadł jej w ucho to przypominając sobie całą sytuacje wokół wokalistki wyłączyła go nie przesłuchując go do końca. Uważając że cała drama jest robiona stricte pod wyświetlenia i zasięgi.**

😇

**Pandora jest zażenowana. Uważa, że cała szopka z jej stanem zdrowia była pod budowanie PR i zasięgów. Wątpi, że kobieta po zatrzymaniu akcji serca mogła tak sprawnie wrócić do nagrywek, nie mówiąc o działaniu w mediach oraz kręceniu klipów. Nie wątpiła, że laska jest industry plantem, ale uważa jednak, że pewne granice zostały przekroczone.**

image.png.5cb8aa22c8b19db3c3f177627bc6f119.png

VEA1ykW.png

**Cherry, choć wzięła udział w konkursie promowanym przez Nerinę, tak jest rozczarowana powrotem dziewczyny do M. Broadhurst. Przesłuchała nutkę, zostawiła polubienie. Śledzi dalsze losy artystki ze względu na wygrany udział w teledysku.**

Ramorkaa i Centrolewus lubią to