Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[V-Tube] @just_IV

tenshinekk

Rekomendowane odpowiedzi

**Około godziny 18:00 dnia 16.11.2025r. na kanał o nazwie @just_IV wpadł jakiś filmik. Na dosyć świeże konto został wrzucony cover znanej piosenki w wykonaniu czarnowłosej Isolde Vaughn.
Cały profil wygląda jakby był specjalnie przygotowany do wrzucania coverów znanych piosenek.
**

**Pod filmem znajduje się krótki opis:**

"Cześć wszystkim! Jestem Isolde, od około sześciu lat gram na basie. Jest to moja pierwsza publikacja na V-Tube, przez co bardzo proszę Was o feedback! 🖤
See ya next tIme, eVeryone!🔥"

in milf we trust

**Około 19:00, 20.11.2025 roku na kanał V-Tube o nazwie @just_IV wpadł nowy cover basowy. Tym razem jest to bardziej wymagający kawałek, dokładniej SlipKnoT o tytule Spit It Out.
Zadziwiającym dla odbiorców kanału może być duża staranność i dynamika chwytów, których użyła na klipie. Dźwięk sam w sobie też jest lepszy za sprawą pomocy jej koleżanki po fachu.**

**Pod cover'em również znalazł się krótki opis:**

"Hey! Siedziałam dosyć sporo nad wyprodukowaniem tego, mam nadzieję, że Wam siądzie! Dajcie znać co sądzicie, lajkujcie i podajcie dalej 🖤
W procesie edycji pomogła mi niezastąpiona @Calveris (@shuro) 😋

Spoiler

qkRgId5.png

Edytowane przez tenshinekk
Agaa, skante, vLunkka i 9 innych lubią to

in milf we trust

• 2 tygodnie później...

**Około godziny 23:00 1.12.2025 roku na kanał V-Tube Isolde Vaughn, szerzej znaną jako IV lub Iso, wpadł cover zagrany pierwszy raz na gitarze elektrycznej. Jest to zwieńczenie wszystkich nauk, które do tej pory odbyła na gitarze. Filmik jak widać, jest głównie zrobiony bardziej pod 'mem', bo Isolde próbowała wzorować się na kultowej już sadze "Zmierzch" oraz na Belli Swan. **

**Pod filmikiem, jak zawsze, pojawił się krótki opis:** 

"Heyy Wam! Dzisiaj trochę nietypowo, ale bardzo chciałam się pochwalić tym, czego się nauczyłam! Włożyłam w to całe swoje serce (i nerwy), aby jak najlepiej zagrać i ZMONTOWAĆ FILMIK dla Was, w klimacie "Zmierzchu" i "Hoa Hoa Hoa Season". Mam tutaj wśród oglądających fanów sagi?

Spoiler

qtUsmkg.gif 

in milf we trust

• 3 tygodnie później...

**Około godziny 17:00 20.12.2025 roku na kanał V-Tube Iso wpadł spontanicznie wykonany cover na jej ukochanym basie. Całość video jest zrobiona w jej mieszkaniu, na statywie i taniej kamerze. Isolde tym razem nie bawiła się w jakieś ostre efekty, lecz postawiła na prostotę wykonania. Mimo, że ABBA raczej nie jest jej ulubionym zespołem, Iso bawiła się przednio już podczas kręcenia filmiku. Tym coverem chce zostawić gorszy czas za sobą, stając się silniejszą i bardziej rozrywkową wersją siebie.**

**Pod filmikiem, jak zawsze, pojawił się krótki opis:** 

"Siemka! Taki spontaniczny cover na basie, mam nadzieję, że Wam się spodoba. Miłego słuchania i OGLĄDANIA!
📣 P.S. DZISIAJ, 8PM, #DR-2041📣

in milf we trust