Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Carlos Barrera | Hola Amigo! Que pasa?

Rhubeno

Rekomendowane odpowiedzi

03T9cok.png

gixvdWo.png

16sbS06.png

IRP4Vae.gif

"Słuchaj Vato, w tym życiu nie ma miejsca dla pendejos, tutaj na tym pierdolonym barrio - szacunek zdobywa się krwią i potem entiednes? Va... a kto nie wytrzyma całego tego natłoku gorąca to lepiej, by jak najszybciej z tego ognia wychodził Wszyscy jesteśmy rodziną, a lojalność to jedyna rzecz która się liczy. Ten, kto zdradza, traci wszystko na zawsze. Taka jest zasada ulicy, była i będzie. nie ma przebaczenia HERMANO." 

XW6JHbc.png

ssVeZsU.png

Opowiem wam historie swojego życia, dla niektórych jestem znany na barrio jako El Fuego, mam rozum nie wychylam się to też dożyłem swoich lat, ye Vato, jestem rocznik nine'five całe trzydzieści wiosen na karku, dobra - ale jak się znalazłem w tej pierdolonej betonowej dżungli? Moi rodzice przybyli tutaj z Meksyku kiedy Stany Zjednoczone płaciły krocie za zwykłą prace, marzenia... Ta' wyobraźcie Sobie ile kitu musieli tym wszystkim nawciskać...tym którzy przeszli szmat drogi i ryzyka by przejść przez ich "cudowną" granice, gdyby wiedzieli co się tutaj dzieje i kim staną się ich dzieci to pewnie wcale chociaż mieliby głodować by tego nie zrobili.

Va' przyszłość okazała się być inna, niż sami sobie wymarzyli, raj? Pierdolone piekło którym rządzi franklin na papierze, wieczne ukrywanie się, praca za centy z strachem na barach że zaraz wpadną i wyjebią ich na amen z niczym, ale ja? Ja hermano urodziłem się po tej stronie, oddali mnie do pieprzonego okienka a ja otrzymałem pełnoprawne obywatelstwo w USA, ironia jak franca, nie ? Oni dali mi życie i ten pieprzony kawałek plastiku który daje tą ,,wolność'' której oni nie mieli - ale to nie daje banknotów.

Dorastałem na różnych dzielnicach w Davis, przenosiłem się dość często, zyskując i tracąc znajomości, Ye' nazywałem to prosto - East Los, w skrócie, bez pieprzenia... Te dzielnice miały swój klimat ale też były niebezpieczne, po czasie jako szczyl wiesz z kim trzymać i kogo unikać żeby nie wylądować w rowie, lesie albo bagażniku jakiegoś skurwysyna - kończysz szybko, wybory są tylko dwa a tym drugim jest miejsce w pierdlu....

Kiedy strzeliła mi szesnastka na karku, to już byłem ogarnięty - wiedziałem że frankliny mnie ułożą, że wyjdę na prostą i nie będę musiał harować za grosze, widzicie mnie? Yeah, zdecydowanie nie moja droga, ja patrzyłem tylko na tych, co mieli złoto na zębach i respekt na dzielni, wtedy też po jakimś czasie wylądowałem w Jamestown,  a tam poznałem odpowiednich vatos... Nie to że szukałem gangu, to on znalazł mnie....

BbqUzNU.gif

bK4Q9VF.png

KWw8HF5.pngByła tam jedna, mocna ekipa meksykańskiego pochodzenia - skurwysyny trzymali okolicę w dłoni, nie patrzyli na papiery a jedynie na jaja i lojalność, wiecie, jak jest się kurwa młodym to chuja idzie zrobić w takim towarzystwie, to też zacząłem od obserwacji, małe rzeczy - pilnowanie kasy, przenoszenie towaru ale Ese! Hola, kurwa, jak piąć się w górę? Ano....Trzeba pokazać, że ma się to coś, że ma się te jajca, mi hermano pewnego wieczoru po narobieniu kłopotów kazali iść za sobą, o coś poszło z jakimiś wieśniakami, dali mi stary, ciężki rewolwer, usiedliśmy w aucie, pojechaliśmy, no i się kurwa zaczęło, huk, strzały - w uszach bębniło jak na dobrym koncercie sam nie wiedziałem gdzie strzelam a nadgarstek? Kurwa ledwo co ten rewolwer trzymałem...

Od tamtej pory, życie było coraz bardziej ostrzejsze, miesiące leciały a wszystko w takim zajebistym tempie eskalowało że chuj, zielone spływały jak byś stał pod wodospadem Franklina, ye'... Zbieranie długów, ochrona haraczy... Coraz większe transakcje na dragach, kurwa czułem się jak bym wygrał życie. Ale ten pierdolony świat ma to do siebie, że w końcu cię złapie, niema zmiłuj...fQFK0Wb.gif

Osiemnaście wiosen, duży transport a na akcji pieprzony Cabron, zdrajca, sprzedawczyk - za parę nędznych centów... Wpadli na nas jak staliśmy na placu, nie było już ucieczki tylko tył krążownika departamentu, na samej sali sądowej byłem tylko numerem, nikim ani niczym ważnym, napisami... marginesem społeczeństwa, dali mi dziesięć lat, w federalnym pierdlu, czaisz vato? Dziesięć pierdolonych lat a chwile temu rzygałem franklinami, najlepsze lata za kratami, ¡Maldita sea!

W pierdlu musisz być jeszcze bardziej twardszy niż na ulicy. Tam też są gangi, mają zasady - obserwują twoje ruchy, nikt nie pomoże Ci wstać jak już upadniesz na mordę i przeżyłem te dziesięć lat bo potrafiłem trzymać gębę na kłódkę, brutalna lojalność - nic więcej.

Po tych dziesięciu latach odsiadka zakończona, zapach spalin, powietrze... Asfalt, kurwa świat się zmienił, wychodzisz i jesteś pierdolonym dinozaurem! Kiedy wchodziłem nawet telefony były inne, ulice był inne, nawet towar na rogu był inny, ale jedno się nie zmieniło - Ja. 

Wyszedłem w wieku trzydziestu lat, mam zmarszczki, mam blizny, w oczach chłód którego nie chce mi się chować. Mam wyrok w papierach, ale vato, mam też dziesięć lat pierdolonego szacunku, jaki zdobyłem za kratami. Już nikt nie spojrzy na mnie jak na szczyla z Jamestown. Teraz, widzą... Carlosa Barrerę, który przeszedł jebane piekło i wrócił, na swoją pierdoloną dzielnice, moja ekipa jest rozbita, ale kontakty? Nadal jakieś są, Moja reputacja? Niezniszczalna.

-

MemTT6r.png

Ks7QNzL.png

Dzięki, nie mogłem już dłużej znieść charów 14-letnich morderców z łapami jak patyki strzelającymi do wszystkiego co się rusza którzy mimo że grają surenos to ciągnie ich do jajogniotów. 

Panda Krul lubi to

"Nie popełnia przestępstwa, kto dopuszcza się czynu, o którym mowa w § 2, w ramach działalności artystycznej, edukacyjnej, kolekcjonerskiej lub naukowej."
"Gry komputerowe i obrazy mogą być traktowane jako forma działalności artystycznej, zwłaszcza jeśli użycie symboli nazistowskich służy przedstawieniu historycznych wydarzeń, tła fabularnego lub kontekstu narracyjnego. W takim przypadku ich użycie może być uznane za dozwolone, pod warunkiem że nie ma na celu propagowania ideologii faszystowskiej."