Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[08/12] skid - EVILWAYS (prod. skid) [🎥Official Visualizer]

syrup me up

Rekomendowane odpowiedzi

**8 Grudnia równo o 08:00 na streamingi wpadł nowy, hucznie zapowiadany singiel skida utytuowany jako "EVILWAYS". Utwór ten, to zapowiedź nadchodzącej EPKI która nosi nazwe tego kawałka, gdzie gościnnie mają wystąpić inni artyści. Kawałek EVILWAYS powstał w formie Visualizera stworzonego przez program na komputerze, zachowując klimat muzyczny i graficzny całego projektu. Cały utwór jest ukierunkowany głównie w stylu Darkspin, odchodząc od spiewanych pieśni rapera na bitach supertrapowych połączonych z lovemusic, jakie dotychczas prezentował. Udostępniał snippety i zapowiedzi wszędzie gdzie tylko sie da, również płacąc portalom społecznościowym i profilom za promocje, dalej podtrzymując to, że EPKA będzie czymś mocnym. Jeszcze większy rozgłos numer mógł uzyskać poprzez ostatnią głośną próbę samobójczą rapera, o której sam poinformował w kilku postach na LifeInvader, a ci co mieszkają na południu Los Angeles mogli o tym słyszeć. Mimo tego wszystkiego, raper zapowiedział że nie zawiedzie swoich fanów, i weźmie się do pracy - a numer EVILWAYS to dopiero początek. Planowana data wydania epki to jest 15 grudnia.**

spacer.png

DHF0DVk.png

Spoiler

TEKST NA VISUALIZERZE

Ciężko jest nie grzeszyć, wciąż popełniam błędy
Mimo tego syfu, staram się być konsekwentny
Piję syrop, kiedy nie robię pieniędzy
Gram na największej dźwigni, portfel musi brać ozempic
Już nie mogę przestać, będę w tym do końca
Suko jaka presja, czym jest w ogóle ona?
Wszystko się we mnie zmienia,  bo działam w nerwach
Czasami nawet nie mogę rozpoznać swojego cienia

Chce wejść na top
Liczę ciągle na zysk, bo muszę zarabiać sos
Moja ksywa to skid, będą znać mnie daj mi rok
Robię to gówno tak jak nikt, trochę zapracowany gość
Znowu otaczam się w lekach, zmienia to człowieka
Widzę to po sobie, ale już nie mogę przestać
Dwie uncje nie pięć gram, nie zioło a tabletka
Tracę do siebie zaufanie, ale życie nie wybiera
No cap, mimo że nie chciałem tak
Wszystkie nagłe sytuacje, mogą pozmieniać mi świat
Zapamiętaj kto ma racje, i kto ile może dać
Lepiej patrz komu ty ufasz, bo chcieć mogą wgryźć cię w piach

Ciężko jest nie grzeszyć, wciąż popełniam błędy
Mimo tego syfu, staram się być konsekwentny
Piję syrop, kiedy nie robię pieniędzy
Gram na największej dźwigni, portfel musi brać ozempic
Już nie mogę przestać, będę w tym do końca
Suko jaka presja, czym jest w ogóle ona?
Wszystko się we mnie zmienia,  bo działam w nerwach
Czasami nawet nie mogę rozpoznać swojego cienia

PROMOCJA NUMERU

Spoiler
  1. Zapowiedź czegoś wielkiego na grudzień, a jedna karta ma zostać odkryta 7 grudnia.
  2. Udostępnienie zapowiedzi przez Raevey
  3. Udostępnienie zapowiedzi przez Easside Bunny
  4. Udostępnienie zapowiedzi przez NTAY
  5. Udostępnienie zapowiedzi przez Bakari
  6. Post który mówi o tym, że raper przesunie premiere wszystkiego
  7. Raper opowiada w poście o tym, że pisze to wszysko ze szpitala - miał próbę samobójczą i wrócił do nałogu narkotykowego - co więcej czeka go rehabilitacja i jeżdżenie na wózku, ponownie informując że przesuwa premiery ale wszystko dopnie w grudniu. Zachęca wszystkich do dbania o swoje zdrowie psychiczne.
  8. Post rapera w którym pisze że jest pierwszy dzień po rehabilitacji, i powtórzyłby próbę samobójczą jeszcze raz jakby mógł. Mimo tego, nie chce zawieść swoich fanów i stanąć na nogi - informuje o tym, że coś wielkiego co miało wyjść 15 grudnia - wyjdzie. Dał znać że dzisiaj miał wyjść teledysk, ale z uwagi na to co się stało przesuwa premiere, chce poświęcić swoje zdrowie dla muzyki dla fanów i zamiast teledysku wrzuci w jutro (poniedziałek) zwykły numer.
  9. Raper zamieszcza podobny post do poprzednich, w którym informuję że dzisiaj zawita do studia i da z siebie wszystko, informując o dwóch próbach samobójczych w tygodniu. Pomimo tego chce dowieść, i wydać to co planował.
  10. Mieszkańcy południowej części miasta mogli być świadkami próby samobójczej rapera
  11. Post Young Murda oznaczajacy NTAY i SKID z dopiskiem ze gotuja, nikt nie wie czy chodzi o wspolny numer czy po prostu o sesje.
  12. Udostępnienie postu YM przez NTAY
  13. Udostepnienie postu YM przez Skida
  14. Relacja na Instagramie przedstawiajaca skida lezacego na lozku szpitalnym ze smutna mina, Mieszkancy poludniowej czesci Los Angeles, mogli znac tego przyczyne - poniewaz ten zeskoczyl z budynku Davis Mega Mall, na szczescie na /skokochron/ stworzony przez sluzby. Chlopak przezyl z okropnymi obrazeniami
  15. Skid wrzucił relacje na IG z tym samym zdjeciem, przy okazji wyjasniajac jaka jest tego przyczyna
  16. Skid wrzucil na relacje fote ze studia gdzie znajduje sie z dwoma innymi raperami czyli NTAY i Young Murda, dajac znac ze gotuja.
  17. Snippet NTAY ze studia Skida
  18. Udostępnienie snippetu ze studia Skida przez skida
  19. Post informujący o tym ze gotowal disiaj, a jutro wiecej informacji + cos nowego
  20. Udostępnienie okładki, zapowiedź numeru na 8:00 PM
  21. Udostępnienie okładki i zapowiedzi przez Young Murda
  22. Udostępnienie okładki i zapowiedzi przez babyyank
  23. Udostępnienie okładki i zapowiedzi przez Chukky RRich
  24. Udostępnienie okładki i zapowiedzi przez NTAY
  25. Wrzucenie okładki na swoją relacje instagram
  26. Skorzystanie z zakupu większych zasięgów relacji na Instagram (Poprzez Aplikacje)
  27. Zakupienie uslugi promocji nowego utworu na kilku profilach przeznaczonych dla undergroundowych artystów w internecie
  28. Wykup reklam zapowiadających utwór na Google Ads
  29. Zadowalająca aktywność na każdym profilu w social mediach
  30. Zakup boostu wyswietlen snippetu na tiktoku
  31. Rozpowszechnianie swojej ksywy poprzez współpracę z innymi artystami (1) (2) (3) (4) (5)
  32. Współpraca z marką odzieżową "skysdalimit"
  33. Uaktywnienie kanału soundcloud z numerami, które nie wyszły
  34. Głośna premiera ostatniego klipu, tym samym świetna aktywność numerowa
  35. Nowy utwór zaledwie kilka dni później
  36. Budowanie napięcia co do /większego/ projektu w grudniu
  37. Post ChukkyRich życzący zdrowia raperowi po próbie samobójczej
  38. Snippet wstawiony na tiktoka
  39. Snippet wstawiony na instagrama
  40. Post na LI ze snippetem
  41. Udostępnienie snippetu przez Young Murda
  42. Udostępnienie snippetu przez babyyank
  43. Udostępnienie snippetu przez NTAY
  44. Udostępnienie snippetu przez Easside Bunny
  45. Udostępnienie snippetu przez ChukkyRRich
  46. Zapowiedz EPKI w poscie z premiera utworu
  47. Udostępnienie premiery nuty przez Young Murda
  48. Udostępnienie premiery przez ChukkyRRich
  49. Udostępnienie premiery przez Easside Bunny
  50. Zapowiedź skida na Mixtape Artystyki Raevey
  51. Udostępnienie zapowiedzi Mixtape przez aYana Artest
  52. Udostępnienie zapowiedzi przez Missie
  53. Udostępnienie zapowiedzi przez samego Skida
  54. Relacja na Instagramie przypominająca o premierze
  55. Post na LifeInvaderze przypominający o premierze, w dodatku zapowiadając że EVILWAYS to większy projekt z gośćmi specjalnymi, zaplanowy na 15 grudnia
  56. Post Young Murda oznaczający skida, mówiący że odwalił dobrą robotę (chodzi o beat)
  57. Skid wrzucił ten post do siebie na LI

ODGRYWKI, WYDATKI I INFORMACJE O POSTACI

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Angel Perry
Numer konta postaci: 2886060803
Edytowane przez swagcartel

superkolega67