Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Klub nocny] Bahama Mamas

PromeK

Rekomendowane odpowiedzi

1890583066_mojitoinn.thumb.png.847a4c59fc474536b4d6cfe638824034.png

- about night club -

Bahama Mamas to nowo powstały ekskluzywny klub nocny tuż przy skrzyżowaniu obok lasu w Paleto Bay, będąc pierwszym tego typu lokalem w miasteczku. 

Stworzony został dla ludzi z dobrym smakiem - muzycznym, kulinarnym i estetycznym. Imprezy z wszechstronną muzyką taneczną są w stanie zaspokoić gusta Gości w każdym wieku. Przestronna sala, tancerki klubu, loże VIP czy też inne oferty powodują, że "Bahama Mamas" jest doskonałym miejscem do spędzenia czasu przy drinku, jak i świetnej zabawy do późnych godzin nocnych. Nad bezpieczeństwem Gości czuwa profesjonalna ochrona, która dba o prawidłowy przebieg imprezy – wstęp do klubu mają tylko osoby dorosłe. „Bahama Mamas” to także miejsce, w którym spotyka się młodzież, osoby związane ze stroną przestępczą czy też celebryci, którzy wieczornymi godzinami relaksują się w prywatnych lożach – obszerna oferta sprosta oczekiwaniom najbardziej wymagających klientom – pozwoli doświadczyć doskonałej i niezapomnianej nocy.

Wieczór umili szeroki wybór drinków i koktajli oraz innych alkoholi z całego świata – serwowanych przez doświadczonych barmanów.

lokalizacja3.png.531f9131ba72d7e463a87773802e62f1.png

inn.thumb.png.d12da45173057e3993710688e18efad5.png

- our offer -
Prócz 
dużej listy menu, tancerek, prywatnych loży oraz dobrej zabawy jesteśmy w stanie zaoferować zorganizowanie pełne atrakcji spotkania firmowe, prywatne imprezy czy też inne wydarzenia na twoją prośbę! - Wystarczy skontaktować się z właścicielem, ustalając szczegóły.
*contact*

lokalizacja2.png.e7aea2d250fba2a5335bfd3fb69dbb12.png

- ooc -

Hej, ostanimi czasy wpadłem na pomysł, aby stworzyć Klub Nocny. Przez moje podanie chciałbym przekazać, że nie będzie to zwykły klub nocny, który jest otwarty codziennie, lecz miejsce, do którego będziecie chcieli zaglądać przykładowo co tydzień na ogłoszonym wcześniej evencie, chociażby dla miłej rozgrywki i miło spędzonego czasu. 
Dodatkowo moim zamysłem, jest to aby moja postać jako właściciel klubu zebrała liczną część kontaktów do półświatka przestępczego czy też celebrytów, pozdrawiam.

DIMITRI lubi to

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin