Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

2026: Przyszłość Vibe Roleplay

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Boim napisał:

Powodzenia, przy migracjach takiej ilości danych może coś łatwo się spieprzyć. Życzę jak najbardziej łagodnego i bezstratnego przejścia z jednej platformy na drugą. A Devikiem się nie martwcie, konkurencja wyjdzie nam wszystkim na dobre. 

Ja się obawiam afery backupowej v2 ^^'

Ale skoro Toyer mówi, że jest to opanowane to można spać spokojnie 😄

Skala lubi to

No ciekawie, grałem na gt-mp, grałem na ragemp, później betatestowałem na alcie i po latach, rok temu wróciłem trochę pograć, a tu znowu zmiana platformy 🙂 Wracamy na stare śmieci, mam nadzieję, że będzie to na plus dla serwera, bo ostatnio znowu mnie naszła ochota na powrót do grania.

J3xDF8B.png

mam nadzieje, ze polswiatkowa ekipa nie bedzie czescia migracji na nowa platforme

comment_ImXXAMzi5RiPS4tGiALl4vhxolMOO8Zc.jpg

"Nie popełnia przestępstwa, kto dopuszcza się czynu, o którym mowa w § 2, w ramach działalności artystycznej, edukacyjnej, kolekcjonerskiej lub naukowej."
"Gry komputerowe i obrazy mogą być traktowane jako forma działalności artystycznej, zwłaszcza jeśli użycie symboli nazistowskich służy przedstawieniu historycznych wydarzeń, tła fabularnego lub kontekstu narracyjnego. W takim przypadku ich użycie może być uznane za dozwolone, pod warunkiem że nie ma na celu propagowania ideologii faszystowskiej."

Teraz, ps. Klima napisał:

Oszukujecie i okłamujecie graczy nie szanujecie ich. W ekipie macie ludzi którzy nigdy w życiu nie powinni tam być xd Zmiana platformy nie zmieni opinii którą niszczyliście sobie od lat. Społeczność pisanego roleplay zmniejszyła się do maksymalnie zapełnienia slotów jednego serwera - poczekamy zobaczymy nadchodzi kres monopolu i śmiania się graczowi w twarz.

Jakiś przykład, tego oszukiwania graczy? Z ciekawości pytam. Siedząc od lat na tym serwisie jeszcze nie miałem okazji zostać, poczuć się... oszukanym.

5 minut temu, triple6 napisał:

Jakiś przykład, tego oszukiwania graczy? Z ciekawości pytam. Siedząc od lat na tym serwisie jeszcze nie miałem okazji zostać, poczuć się... oszukanym.

Klepanie aplikacji po znajomości, specowanie wniosków, faworyzacje organizacji, biznesów, graczy. Wmawianie graczowi że wszystkie błedy skryptowe są winą altv - przekrety w ekipie jest tego tak dużo że nawet nie chce się o tym pisać 😛

SKÓRKA: Romantyczny czopek

Jak rozumiem, nie chcesz tu wywlekać szczegółów wyżej wymienionych spraw. Bo z takich ogólników mało można wywnioskować, dowiedzieć się. A rzucać słowa na wiatr, szerzyć idąc za tłumem takie tezy o tym, że vibe straszny, a konkurencja super (mimo, że jeszcze nie wystartowała) - to słabe zestawienie. Ale tak jak wyżej napisałeś. Poczekamy, zobaczymy. Zobaczymy czy przy tak obszernym community (w tym użytkowników permamentnie zbanowanych tutaj, a emigrujących na niebieską dewiacje) - nie będzie podobnych problemów, które mają/miały miejsce na vibe 🙂

3 godziny temu, triple6 napisał:

Jak rozumiem, nie chcesz tu wywlekać szczegółów wyżej wymienionych spraw. Bo z takich ogólników mało można wywnioskować, dowiedzieć się. A rzucać słowa na wiatr, szerzyć idąc za tłumem takie tezy o tym, że vibe straszny, a konkurencja super (mimo, że jeszcze nie wystartowała) - to słabe zestawienie. Ale tak jak wyżej napisałeś. Poczekamy, zobaczymy. Zobaczymy czy przy tak obszernym community (w tym użytkowników permamentnie zbanowanych tutaj, a emigrujących na niebieską dewiacje) - nie będzie podobnych problemów, które mają/miały miejsce na vibe 🙂

przegrałem na tym serwerze z jakieś 3 k godzin - spraw jest setki więc nie będę wywlekał. Im głębiej wchodzisz w dno tego serwisu tym gorsze rzeczy się dowiesz. Pisanie a nawet wrzucanie ssów z dowodami nie ma sensu bo jak zawsze wszystko ładnie poleci pod kocyk. Generalnie serwer ma okropną opinie i to nie jest opinia 1 czy też 2 graczy.

image.png.987ed41edb990f12832b5c62a719ad71.png

Edytowane przez ps. Klima

SKÓRKA: Romantyczny czopek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin