Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

2026: Przyszłość Vibe Roleplay

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

Powodzenia, przy migracjach takiej ilości danych może coś łatwo się spieprzyć. Życzę jak najbardziej łagodnego i bezstratnego przejścia z jednej platformy na drugą. A Devikiem się nie martwcie, konkurencja wyjdzie nam wszystkim na dobre. 

2 minuty temu, HeRand napisał:

A jak to wygląda z tymi wersjami gta? Można grać na jednej albo drugiej? Kompletnie się nie znam, więc dopytuje.

Cześć, RageMP wspiera wersję Legacy jak i Enhanced - dlatego zmiana platformy będzie też plusem pod tym kątem

Teraz, Nexisten napisał:

Cześć, RageMP wspiera wersję Legacy jak i Enhanced - dlatego zmiana platformy będzie też plusem pod tym kątem

No to zrozumiałem. Czyli np. ja mogę grać na Legacy a ktoś inny na Enhanced? Nie będzie się to gryzło?

dokładnie tak, nie będzie się to gryzło pod żadnym względem, ponieważ RAGE zdążył szybko opanować wersje i zrobić to na zasadzie tak zwanego cross play między wersjami gry

oznacza to tyle, że ludzie z legacy i ludzie z enhanced widzą i słyszą to samo, jedyna różnica jest względem grafiki (ale to logiczne, że enhanced ma ją lepszą bez modow względem legacy bez modów, nawet przez samą opcje ray tracingu) 

RAGE jest o tyle przyjemną platformą, że ma łatwiejsze podejście do wgrywania modyfikacji ze strony serwera (ciuchy, mapki itp (przynajmniej według mnie) względem altv)

Jednak RAGE też ma kolejny plus - anticheat po stronie clienta, czyli BattlEye - oznacza to tyle, że nie jest tak łatwo obejść go i wgrać nieautoryzowane narzędzia typu mod menu, zmieniać handling przez handling.meta itp, ponieważ weryfikuje on sobie pliki przy starcie gry

HeRand i naughty lubią to

The statement "nothing disappears without a trace" is a philosophical idea, suggesting that everything has a cause and an effect, and therefore leaves some kind of mark or influence, even if not immediately obvious. It highlights the interconnectedness of events and how even seemingly insignificant actions can have lasting consequences

11 godzin temu, knajfis napisał:

Pozdrawiam Ofiary cenzury............... lajk = pamiec o nich

Pozdrawiam serdecznie mi się już kara od użytkownika Toyer skończyła,czuje że niedługo znowu nie będę mógł tu pisać (wtedy napisałem tylko że update nic nie wnosi jest beznadziejny to nawet hejt nie był)jakby korzystając z okazji pozdrawiam wszystkich serdecznie i zdrowego nowego roku życzę wszystkim a dla tych co mówią, że to polepszy RP polecam leki nootropowe bo mają zaburzoną percepcję  zmiana platformy nic nie zmieni w RP nadal będzie się grało tak samo bo wszystko będzie takie same tylko na nieco lepszej platformie.

3 godziny temu, HeRand napisał:

A jak to wygląda z tymi wersjami gta? Można grać na jednej albo drugiej? Kompletnie się nie znam, więc dopytuje.

Dokładnie tak jak napisałeś - można grać na wybranej przez siebie wersji GTA. Masz bardziej wydajny sprzęt i chcesz lepszych doznań wizualnych - wybierz enhanced. Masz starszy sprzet - legacy też jest git. Nie ważne co wybierzesz - będziesz mógł normalnie się połączyć i grać.

HeRand lubi to

Potrzebujesz czegoś? Napisz na pw lub dc!

W wiadomościach proszę o natychmiastowe przedstawienie problemu.
Wiadomości typu "Hej" z oczekiwaniem, aż ja dopytam będą ignorowane

KoruS's discord banner

17 godzin temu, rajan napisał:

gospodarka jest w porządku dla osób które potrafią kreować postać i rozsądnie z niej korzystać, a że takich osób jest zdecydowana mniejszość to jest bolączką serwera. Ja zdecydowanie wole obecny system niż zmuszanie gracza do grindowania parę godzin dziennie w celu posiadania jakiegokolwiek domu lub mieszkania. Jednak wiele rzeczy wciąż jest do poprawy.

o, to to. Nie każdy ma czas siedzieć 24/7 aby zarobić hajs. Z resztą też już w tej chwili nie jest tak łatwo zarobić jak kiedyś. 

KirbY., Nexisten i Skala lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin