Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[02/01/2026] Maxine Koci - All Night (Official Music Video/🎥Tearence Angeles)

sleepwalker

Rekomendowane odpowiedzi

TOmx0PX.jpeg**Podczas eventu zorganizowanego przez Zone 13 – Drive In Cinema odbyła się oficjalna premiera teledysku do numeru „All Night”. Wcześniej w mediach społecznościowych pojawiła się wzmianka o seansie „Za szybcy, za wściekli”, w którym kino samochodowe oznaczyło Maxine, subtelnie zapowiadając klimat nadchodzącego projektu. Jeszcze przed samą emisją zaprezentowano wizualną zapowiedź klipu, osadzoną w estetyce podziemnego, nielegalnego półświatka rządzonego przez nocne wyścigi samochodowe.

Maxine już od dłuższego czasu konsekwentnie nawiązywała w swoich materiałach promocyjnych do tej stylistyki, wyraźnie inspirując się kultową serią gier Need For Speed. Sam teledysk wypełniony jest licznymi smaczkami i odniesieniami, które można interpretować na wiele sposobów. Artystka pojawia się w nim w dwóch odsłonach - jako dawna Maxine oraz jej nowa, odrodzona wersja. Między nimi toczy się dynamiczna, symboliczna walka, ukazana w formie bezwzględnego wyścigu samochodowego.

W kolejnych kadrach widzowie dostrzegają serię intensywnych flashbacków nawiązujących do drogi Koci na sam szczyt show-biznesu. Pojawia się m.in. odniesienie do Paulo Rodriguesa, który w jednym z wywiadów otwarcie sugerował, że Maxine zbudowała swoją pozycję „na jego plecach”. Te obrazy płynnie przechodzą w kultowy już moment dramy na pogrzebie KELLY’ego, kiedy to Fehu i Maxine znalazły się w centrum medialnej burzy - w klipie ukazano scenę fizycznej konfrontacji między kobietami.

Warto jednak zaznaczyć, że relacje między Pandorą a Maxine od dawna pozostają przyjazne, dlatego ten fragment można odczytywać jako symboliczny punkt zwrotny - doświadczenie, które zmusiło artystkę do refleksji i pozwoliło jej odbudować siebie na nowo. W dalszej części teledysku widzimy już zupełnie inny obraz tej relacji: Maxine i Fehu wspólnie pojawiają się na jednym z koncertów Koci, a ich sceniczny pocałunek staje się ikonicznym znakiem tego, jak dawny konflikt przerodził się w odległy temat, który niejednokrotnie stawał się tematem do domysłów i spekulacji.

Ostatnim przebłyskiem wspomnień jest scena, w której Maxine ogląda lub analizuje jeden ze swoich pierwszych teledysków. Artystka wielokrotnie przyznawała, że nie jest dumna ze swojego debiutanckiego albumu „Sweet Disaster”, określając go jako jeden z najsłabszych projektów w swojej dyskografii - ten moment zamyka narrację klipu, podkreślając dystans, jaki dzieli ją od jej dawnego wizerunku.

Za reżyserię teledysku odpowiada Tearence Angeles, który nie po raz pierwszy współpracował z Koci, natomiast produkcją utworu zajął się VANCE - świeże, ale coraz głośniejsze nazwisko na muzycznej scenie Los Santos. Okładka singla, podobnie jak cały projekt, utrzymana jest w prowokacyjnym tonie, który stał się znakiem rozpoznawczym nowej, odrodzonej Maxine.**

Hyvo8A3.png

g9nHhej.png

Spoiler

Nazwa utworu: All Night
Tekst: Maxine Koci
Produkcja: VANCE
Data wydania: 02/01/26

[Intro]

Eeeeeeeeeeeeeeeeeee (Oh-oh)

[Verse 1]

Chcę mieć całą Twoją uwagę (yeah, yeah, yeah, yeah, yeah)
Wejdź ze mną w mój gorący backstage
Mogę Cię zgubić w mojej głowie (yeah, yeah, yeah, yeah, yeah)
Podejdź bliżej, zobacz, co mogę

[Pre-Chorus]

Tu nie ma kłamstw (nie, nie, nie, nie)
Chcesz więcej? To stój i patrz
Zakręcę tym raz po raz, zrobię to raz po raz
Daj mi ten czas

[Chorus]

Weź to właśnie tak, poznaj mój smak
Tak blisko, niech wszyscy milczą
Rób to właśnie tak, pokaż mi jak
Ciągle się unosząc, kręć mną całą noc
Weź to właśnie tak (yeah), poznaj mój smak (yeah)
Tak blisko (yeah), niech wszyscy milczą (yeah)

[Post-Chorus]

Kręć mną całą noc
Kręć mną, kręć mną (oh, nie, oh, nie - nie)
Kręć mną całą noc

[Verse 2]

Chcę, byś z trudem łapał oddech (yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, uh-huh)
Gdy wiesz, że nie proszę o zgodę
Bo tu nie ma już odwrotu (yeah, yeah, yeah, yeah, yeah)
Nie zostawiłeś mi wyboru

[Pre-Chorus]

Wszyscy widzą, chcą tego (chcą tego, yeah)
Nie wiedzą, że należę do niego (do niego, yeah)
Zakręcę tym raz po raz, zrobię to raz po raz
Daj mi ten czas

[Chorus]

[Post-Chorus]

(Yeah, yeah, yeah) Kręć mną całą noc
Kręć mną, kręć mną (oh, nie, oh, nie - nie)
Kręć mną całą noc
Ooh-ooh

[Bridge]

Spokojnie, jeśli nie dasz rady, oddaj mi całe swoje ciało
To za mało, to za mało
Spokojnie (spokojnie), jeśli nie dasz rady, oddaj mi całe swoje ciało
To za mało (too za mało), to za mało (skarbie)

[Chorus]

Rób to właśnie tak, pokaż mi jak (oh-oh)

[Post-Chorus]

(Robisz to całą noc, yeah, yeah, yeah, yeah) kręć mną całą noc
(Przez tak długą noc, hey) kręć mną, kręć mną (kręć mną całą noc)
(Robisz to całą noc, ah) kręć mną całą noc
(Przez tak długą noc, yeah) kręć mną całą noc

Spoiler
  • Uprzednie wydawnictwo - Superstar
  • Uprzednie wydawnictwo - u missin' me, I missin' calls
  • Niespełna tydzień po premierze nowego singla Maxine zaskoczyła obserwatorów świeżym zdjęciem. Na pierwszy rzut oka nic niezwykłego, kolejne ujęcie popowej gwiazdki na jej profilach. Jednak sceneria mówi sama za siebie: różowy, sportowy samochód z tablicą „allnight” natychmiast wzbudził konsternację wśród fanów Koci. Czy opis: „The city isn’t ready. The race begins soon. #allnight” oraz ukryty przekaz na rejestracji zapowiadają nadchodzący ruch ze strony artystki? Maxine słynie przecież z długich przerw między wydawnictwami - czyżby tym razem szykowała wyjątek?
  • "CYPPRESS FLATS ZAMKNIĘTE PRZEZ… POPISY GWIAZDEK? MAXINE KOCI I SAINTVEIL ZROBIŁY SOBIE TOR WYŚCIGOWY"
  • W piątkowy wieczór na socialach Maxine pojawił się post zachęcający fanów do wzięcia udziału w zabawie „pokaż swój street credit”. Wokalistka dorzuciła do niego zarówno instrukcję udziału, jak i własną kartę bohatera. W jednej chwili oficjalny profil Maxine na LI całkowicie zmienił klimat - zgodnie z jej charakterystycznym stylem sygnalizując, że nadchodzi coś większego. Nowe tło profilowe ujawniło drobną, lecz wymowną zapowiedź: hasło „all night” zestawione z nazwiskiem artystki. Obraz samochodu stojącego na wzgórzach tylko dopełniał estetykę clandestiny i nocnych, nielegalnych wyścigów. Na profilu pojawiło się też wyraźne mrugnięcie okiem do fanów gier - ruchome tło stylizowane na ekran ładowania kultowego NFS Carbon, rozpoznawalne dla każdego, kto kiedykolwiek miał z nim styczność. W zabawie zorganizowanej przez Maxine, wzięło udział wiele osób, takich jak;
  • Aimee Levine
  • Noah Alexnader
  • Fehu Pandora Skarsgard
  • Mike Broadhurst
  • Nate Tucker
  • Suzy
  • Jaden Morrow
  • VANCE
  • bbygail
  • Kelsey Vex Hartman
  • Isolde Vaughn
  • Alaina
  • Laila Aguirre
  • Aeri Hae
  • Skye Nayla Blevins
  • White Lady
  • Seria zdjęć, które pojawiały się na profilu Maxine, nawiązując cały czas do nadchodzącego singla - podtrzymywanie napięcia, wprowadzenie słuchaczy, w nową tematykę i stylistykę. (1,2,3)
  • Na socialach Maxine Koci pojawiła się znacząca zapowiedź nowego projektu wokalistki. Artystka udostępniła okładkę nadchodzącego singla, a na jej stories fani mogli zobaczyć ujęcie stylizowane na zapis z monitoringu CCTV - dwa sportowe auta stojące obok siebie, jakby gotowe wyruszyć w nocny objazd miasta.
  • Została wspomniana w nowym numerze Pandory - "Dumb Bitches"
  • Wzięła udział w obszernej kampanii reklamowej jubilera Royal Geneve, pojawiając się w ich kalendarzu adwentowym, aż trzykrotnie.
  • u missin' me, I missin' calls - TOP 1 w grudniowym zestawieniu Rhythm Radar
  • Zapowiedzi projektu jak i jego stylistyka, miała tak ogromny wydźwięk, że pomysł stał się większą częścią promocji innych osób. Można to przykładowo zobaczyć po profilu Blanci Carvantes, która również powiązała Maxine ze swoimi postami, czy stories black listy, na której pojawiła się Koci.
  • Wrzuciła stories budzące dalszą ciekawość oczekujących na nowy projekt - piosenkarka dodała zdjęcie Sultana Classic w pełnym tuningu. 
  • W niedzielny wieczór na profilach społecznościowych Zone 13 – Drive In Cinema pojawił się wpis zapowiadający specjalny event z pokazem filmu „Za szybcy, za wściekli” - kultowej odsłony serii kina akcji o motywie nielegalnych wyścigów. W poście oznaczono piosenkarkę, która od kilku tygodni konsekwentnie buduje zainteresowanie wokół swojego nadchodzącego singla „All Night”, sugerując jej obecność podczas seansu zaplanowanego na 2 stycznia 2026 roku.
  • 29 grudnia na portalu V-Tube pojawiła się pierwsza zapowiedź nadchodzącego klipu Maxine Koci. Artystka od kilku tygodni intensywnie promuje swój nowy singiel „All Night”, którego estetyka wyraźnie czerpie z motywów nocnych wyścigów samochodowych i surowego, ulicznego stylu. W trailerze Maxine wciela się w ikoniczną sekwencję otwierającą grę Need for Speed: Carbon. Widzimy ją w roli pierwotnie odegranej przez Emmanuelle Vaugier, znanej fanom jako Nikki. Padają charakterystyczne słowa: „Hi, I’m Emmanuelle Vaugier. The moves that you and your crew do in the game are meant to stay in the game. In the real world, drive safe, obey the laws of the road and always wear your seatbelt.” Wokalistka perfekcyjnie oddaje klimat oryginału, jednocześnie nadając mu własny, współczesny charakter. To wyraźne i przemyślane nawiązanie do budowanego wizerunku oraz estetycznej otoczki całego projektu Maxine. Choć teaser nie ujawnia konkretnej daty premiery, artystka podgrzała atmosferę wpisem w mediach społecznościowych, ograniczając się do krótkiego, ale znaczącego komunikatu: „This week.”
  • W pierwszy dzień nowego roku na kanale V-Tube Maxine Koci niespodziewanie pojawiła się kolejna zapowiedź jej nadchodzącej nowości zatytułowanej All Night. Drugi trailer teledysku odsłania więcej akcji niż poprzedni - pędzące auto, intensywne zbliżenie na oczy Maxine oraz krótki fragment utworu składają się na dynamiczny, choć bardzo krótki materiał. To jednak w zupełności wystarcza, by podkręcić ciekawość fanów do granic możliwości. Podobnie jak wcześniej, wideo nie zdradza daty premiery, co tylko wzmacnia przypuszczenia, że singiel trafi do serwisów streamingowych bez wcześniejszego ostrzeżenia.
  • "Kac dalej trzyma i kolejny dzień z alkoholem ciebie czeka? Nie martw się o to! Wpadnij jutro (02.01) o 21:00 do naszego kina na parkingu pod molo Del Perro! Czekamy na was wraz z Maxine Koci i 2Fast & 2Furious na ekranie! Nie pozwól aby taka okazja umknęła sprzed oczu, kupuj bilet na apce i wpadaj!"
  • "New year, same me... All Night is almost here! Catch the second trailer! 🏎️"
  • Dnia 2 stycznia 2026 roku, odbył się zaplanowany seans w kinie samochodowym Zone 13. Przed emisją filmu "Za szybcy, za wściekli", osoby które pojawiły się na małym evencie, miały możliwość jako pierwsze zobaczyć nowy klip Maxine.
  • Billboardy, które promują nowe wydawnictwo od Maxine. (1)
  • Reklamy DG, które promują nowy singiel Koci. (wrzucę ss po emisji na antenie)
  • "super twisted, sick, addicted... Have you heard ‘All Night’ yet? If not, it’s time to change that!"
  • "Maxine Koci i jej kawałek otwierający rok 2026 /All Night/ Ogólna ocena: 8/10"

• SOON

WYDATKI:

ROZGRYWKA:

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Maxine Koci
Numer konta postaci: 1037789751
Przynależność: -
Imię i nazwisko menadżera: Aimee Levine
Numer konta menadżera: 4842434922
Kontrakt zawarty z menadżerem: 15%

Edytowane przez sleepwalker