Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Abandoned Anarchists

fulon

Rekomendowane odpowiedzi

aa_czy_cos.png

Miałeś kiedyś odczucie, że życie daje Ci mocnego kosza? Cały czas potrzebujesz czegoś więcej, pieniądze, adrenalina, zyski. Chciałeś co raz więcej, jak niektórzy uważają, cięższa praca daje lepszą satysfakcje - ale czy zawsze? Wiele pytań, ale tak mało odpowiedzi... - pieniądz jest nieodłączną częścią naszego życia, pomimo dwutysięcznego dwudziestego pierwszego roku ludzie w dalszym ciągu zabrali by życie drugiemu człowiekowi, aby tylko i wyłącznie poczuć smak prawdziwego bogactwa - co tak naprawdę oznacza zwykły papier z tuszem dla człowieka? 

Abandoned Anarachists to jedna z zorganizowanych organizacji przestępczych, która rozpoczęła swoje działania już w Detroit. Na czele organizacji stojący już Shawn Kidd, postanowił o przeorganizowaniu do Los Santos, ze względu na nieudany napad. Organizacja trzyma członków o różnych rasach, chociaż większość osób pochodzi ze Stanów Zjednoczonych. Grupa stara się wejść w półświatek Los Santos powolnym krokiem, odpowiednio zdobyć kontakty czy wykonywać drobne przestępstwa. Grupa działa na dość mało spotykanym systemie kopertowym, polegającym na odpowiednim przekazywaniu oprocentowania z zarobków, które dostarczane są kolejno poprzez bardziej znaczące osoby w organizacji. Pozwala to na prężnym rozwijaniu grupy o nowe możliwości - wyposażenie, biznesy.  

3.png.413a202e55ed9c6f5e7e1e4d621b033d.png

Stąpa się tu po ulicach ze świadomością własnego szaleństwa i obłędu, albowiem jest rzeczą zupełnie oczywistą, że te zimne, obojętne twarze to oblicza strażników. Tutaj wszystkie granice znikają i świat okazuje się tym, czym jest - oszalałą jatką. Za tą jatką ciągną się tylko i wyłącznie pieniądze, zyski i Ty. Nieraz każdy, kto przechodził przez miasto podczas mrocznej nocy miał odczucie, że zza rogu wyjdzie muskularny mężczyzna z tatuażami i kominiarką. Ta grupa stara się wyjść ze wcześniej wspomnianego ghetta, wspiąć się na góry Vinewood i przemierzać wody swoim jachtem. Niestety, życie wymaga zasady "coś, za coś" - a nic nie ma za darmo. Trzeba skądś zdobyć na to fundusze, a jak lepiej zarobić, niżeli zabrać komuś to, na co zapracował. Napady, narkotyki, kradzieże, włamania, porwania czy zabójstwa. Można wymieniać jeszcze wiele, wiele więcej. Grupa, od brudnej roboty - zajmująca się sprawami, w których można umoczyć ręce krwią. Za cały oddział odpowiedzialny jest Shawn Kidd, który prowadzi wszystkie nielegalne biznesy. 

Bogactwo stoi na drodze mądrości, a pieniądze rosną na drzewie wytrwałości - po tym cytacie wstajesz ze swojego dwuosobowego łóżka wraz z piękną kobietą ku boku, łapiesz za szkocką z lodem i wychodzisz z sypialni - cały czas nie rozumiejąc, który pokój jest do czego. Ubierasz najdroższe ciuchy, jakie mogłeś sobie wymarzyć i wychodzisz. Wsiadasz do super-samochodu, który wyszedł w tym roczniku. Mówisz sam do siebie - udało mi się, wygrałem życie. Nagle napotykasz na swojej drodze rutynę, czujesz wypalenie, siedzisz w bogatym domu cały dzień przed telewizorem popijając whiskey. Brakuje Ci adrenaliny, ciągła rutyna Cię wymęcza. Własna korporacja, w której prane są duże pieniądze nie przynosi Ci takiej adrenaliny, jak kiedyś. Grupa, która jest odpowiedzialna za wszelkie legalne biznesy, czy pranie w nich brudnych pieniędzy - na czele z Valerie Chen, która jest jedną z najbardziej tajemniczych osób w organizacji i mało osób miało ją szanse bliżej poznać

4.png

Witam serdecznie, z tej strony fulon i pewnie niektóre dobre mordki znają mnie z serwisów na MTA/SAMP. Na wstępie dodam, cały zamysł organizacji został omówiony w aplikacji, jest jakieś podłoże historyczne – ale mimo to zaczynamy od totalnego zera w Los Santos. Myślę, że nasze podejście do odpowiedniego dobierania członków da nam możliwość poprowadzenia organizacji na przyzwoitym i fajnym poziomie. W sumie, to tyle co mam do napisania. Pozdro i z fartem.

ekipa: ja, teti, tru, rip, moonek, blughertv, kavvaski, filipekck, kunmaker, dex332

Edytowane przez changedfulon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin