Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Związek zawodowy] Transport Trade Union

huntington

Rekomendowane odpowiedzi

2GPbq02.png

Transport Trade Union to związek zawodowy, który skupia swoje działania na transportach - szeroko pojętym imporcie z krajów całego świata, oraz exporcie poza granice USA, oraz działalnością transportową z punktu A do B na terenie całego stanu San Andreas. Związek zawodowy ma na celu przyciągnięcie do siebie robotników na szeroką skalę, oraz zapewnienia im przynajmniej minimalnej płacy podawanej w kraju. 

Działalność związku będzie opierać się na transportach lądowych oraz wodnych. Jeżeli chcesz, aby twoje zamówienie z importu mogło zostać dostarczone od terminala kontenerowego właśnie do Ciebie, to świetnie trafiłeś. Za opłatą związek ten przetransportuje twoje zamówienie oraz ureguluję sprawy dokumentacyjne na tip-top.  Nie uświadczysz tutaj profesjonalizmu, jednak standardowego podejścia do sprawy logistycznej.

Bu6sey8.png

Jetsam Terminal Ocean Docks - to tutaj przypływanie statek wraz z towarem z importu. Wchodząc do biura TTU, pracownik działu dokumentacyjnego przedstawi Ci dane dotyczące importowanego towaru. Sprzęt który zamówiłeś, w zależności do tego co to jest, zostanie zapakowany oraz przetransportowany we wskazane przez Ciebie miejsce, bez zbędnego przeciągania, bez zbędnych ceregieli.

OOC:

Spoiler

Projekt ten to w zasadzie rozwinięcie wątku mojej postaci, czyli osoby która importuje pojazdy, potem sprzedając je w swoim komisie, jednak nie uważam, że jeżeli ktoś jest zainteresowany tylko i wyłącznie graniem doków, to również świetnie się odnajdzie. Ekipa to w zasadzie póki co chłopaki z Kazuhide-Gumi, jestem otwarty na nowych graczy i z miła chęcią, napewno coś razem pogramy. Projekt nie jest tylko i wyłącznie nastawiony na zysk, lecz grę IC, tak jak powiedziałem - jest to rozwijanie wątku.

Na sam początek prowadzenia projektu jest mi potrzebne: Budynek na Jetsam Terminal, Towtruck(holownik), Dinghty, Flatbed oraz jeden inny, mniejszy pojazd transportowy. Zagwarantować mogę duża aktywność projektu, jeżeli nie z mojej strony to ludzi którzy również grają przy tym projekcie. Nie ma limitu, żadnych ograniczeń jeżeli chodzi o liczbę graczy, zainteresowanych chciałbym aby kierowali się na mój discord.

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin