Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Ghost of Liberty | Rayan Harrington

Vexor

Rekomendowane odpowiedzi

Imię i nazwisko: Rayan Harrington
Wiek postaci: 24 lata
Typ działalności: Handel psychodelikami (MDMA/LSD) oraz produkcja

rayan.png.943a78e75c7a7b981f146252312c3c4e.png

Rayan Harrington nigdy nie pasował do wizerunku ulicznego popychadła, który drze się na rogach, żeby ktokolwiek go zauważył. Dorastał w cieniu wieżowców Algonquin, ale od małego jarało go tylko to, jak świat działa na poziomie cząsteczek. Zamiast kopać piłkę z kumplami, znikał w syfiastych magazynach na Brokerze, gdzie z kradzionego szmelcu montował swoje pierwsze amatorskie laby. Szybko załapał, że w każdej substancji drzemie ukryta moc, którą trzeba po prostu umieć wyciągnąć na wierzch.

W narkobiznes wszedł nie dla grubych plików pieniędzy, ale z czystej pasji do chemii i tego, jak precyzyjne miksy potrafią przesterować ludzką świadomość. W Liberty City ochrzcili go „Alchemikiem”, bo pchał towar, który nie był chrzczony tynkiem ani tanim ścierwem, tylko idealnie czysty, robiony pod konkretny profil klienta. Wybrał sobie niszę artystów, koderów i stałych bywalców VIP-roomów, którzy chcieli odciąć się od szarego betonu. Rayan patrzył na swoje partie MDMA i kwasu jak na klucze do innych światów  psychodeliczne arcydzieła, a nie zwykły syf na wagę.

Wszystko szło gładko, póki Rayan nie uznał, że przeskoczył system. Odwalił fuszerkę, stawiając własny system szyfrowania dla syndykatu, który gonił jego towar, a soft miał BackDoora dla departamentu. Gdy federalni zaczęli zwijać jego ludzi i trzepać wszystkie meliny, Rayan skumał, że jego tarcza padła. To nie był jednak błąd w linijkach kodu, tylko zdrada typa, któremu ufał bezgranicznie jego głównego hurtownika z Liberty City.

W jedną noc został z niczym bez kasy, labów i bezpiecznych adresów, ścigany przez departament i wściekłych gangusów, którym wyschło źródełko. Ewakuacja z miasta była najlepszym rozwiązaniem, choć musiał spalić za sobą wszystko, co budował latami. Kilka dni koczował w portowych kontenerach, żrąc resztki i kminiąc kolejny krok. Wiedział, że w Liberty jest martwy, jest tylko nazwiskiem w aktach, które musi zniknąć. Los Santos, o którym tyle słyszał, wydawało się neonowym rajem, gdzie nikt nie grzebie w papierach, o ile dostarczasz produkt najwyższej klasy.

Harrington olał ciuchy czy sentymenty, zgarnął tylko podrasowanego laptopa, zaszyfrowane dyski z przepisami i parę fiolek z rzadką chemią. Wbił na pokład pod lewym nazwiskiem, czując na karku zimny oddech klęski. Cały lot gapił się w mapy satelitarne San Andreas, namierzając idealne spoty pod podziemne labo z mocną wentylacją i własnym prądem. Czuł, że Liberty City to była tylko rozgrzewka, a prawdziwa rzeźnia zacznie się po wylądowaniu. Nienawiść do kapusia mieszała się z euforią na myśl o nowym starcie. Przysiągł sobie, że w Los Santos nikt nie pozna twarzy kucharza, który robi najlepszy towar w stanie. Jego ambicja, choć oberwała, płonęła teraz mocniej i bardziej złowrogo. Rayan Harrington przestał być dilerem z Algonquin; stał się nową, nieobliczalną zmienną w chemicznym układzie sił Los Santos.

Los Santos przywaliło mu falą skwaru i smrodem luksusowych perfum, co momentalnie uznał za perfekcyjny gruntrayanalchemik2.png.8177d8ba5fee2b57aa3e3becc7f03e7e.png pod biznes. Tutaj ludzie nie chcieli po prostu uciekać przed rzeczywistością, oni chcieli ją projektować pod siebie, a Rayan czuł pod skórą, jakiej chemii im do tego brakuje. Zamelinował się gdzieś w plątaninie hal na Cypress Flats i na obrzeżach ociekającego złotem Vinewood, dokładnie tam, gdzie wielka kasa zderza się z całkowitym brakiem hamulców.

Jego pomysł na Los Santos to nie jest pospolite gonienie dropsów  to budowanie elitarnych doznań, za które snoby zapłacą każdą sumę. MDMA i kwas w jego wydaniu mają być paliwem dla miejscowej śmietanki, która rzyga już bogactwem i szuka świeżych, potężnych kopów. Rayan nie planuje szukać frajerów w bramach na Davis celuje w penthouse’y, jachty i zamknięte studia nagrań, gdzie sterylność kryształu i morda na kłódkę są warte ciężkie miliony. Jako szef kuchni i główny logistyk zamierza być duchem gościem, który ogarnia zamówienia przez sieć anonimowych skrytek, znikając z radaru, zanim ktokolwiek w ogóle otworzy usta.

Jego nowa melina w Los Santos ma stać się legendarnym punktem, o którym każdy słyszał, ale nikt nie potrafi go wskazać palcem. Produkcja dragów w tym mieście to dla większości brudna fucha oparta na śmieciowej mecie, ale on zamierza być tu jedynym prawdziwym mistrzem. Nie jara go masówka marnej jakości; poluje na unikatowe odczynniki, by wypuszczać serie czyste jak łza. Traktuje chemię jak wyższą formę sztuki, gdzie kluczowy jest ten moment, gdy idealne proporcje tworzą miks zdolny całkowicie otworzyć ludzką czaszkę.

Wie doskonale, że w Los Santos każdy jego krok to część grubszego planu, którego nikt jeszcze nie rozpracował. Jeśli ktoś mu wejdzie w drogę, Rayan nie wyskoczy z gnatem na ulicę on po prostu odetnie gnoja od towaru, zeszmaci mu opinię i rozwali lokalny rynek precyzyjną dezinformacją. Wyciągnął wnioski z wtopy, więc teraz każdy serwer ma potrójne dno, a każda operacja finansowa leci przez szyfrowane portfele krypto.

Los Santos jest dla niego wielką kolbą, w której może rozpuścić resztki starego siebie i wytrącić nową, ostrzejszą wersję. Zero skrupułów, liczy się tylko czysta radość z udanej reakcji i idealnie wyważona dawka towaru. Rayan Harrington chce stać się legendą schowaną za parawanem legalnych spółek medycznych i biur eventowych. To nie jest zwykłe dilerowanie, to chłodna, metodyczna kolonizacja chemicznej mapy San Andreas.

Każda doba przybliża go do chwili, gdy stanie się nie do ruszenia. Harrington czaje, że słońce tutaj świeci dla każdego, ale tylko on umie przekuć ten blask w najjaśniejsze wizje w głowach swoich klientów. Przyszłość trzymają ci, którzy trzymają rękę na chemii mózgu, a Rayan jest w tym fachu absolutnym bogiem. Czeka cierpliwie na potknięcie konkurencji, żeby wjechać na ich rewiry i już nigdy nie oddać ani kawałka pola.

Spoiler

Wracam do aktywnej gry na serwerze po dość długiej przerwie i czuję ogromny głód świeżego, wysokopoziomowego RolePlayu. Moja nieobecność pozwoliła mi nabrać dystansu i przemyśleć, jaki kierunek rozwoju postaci będzie obecnie najbardziej satysfakcjonujący. Zdecydowałem się na start jako freelancer, ponieważ ten format daje mi największą swobodę w kreowaniu unikalnych, nieszablonowych wątków. Nie zależy mi na "grindowaniu" gotówki, lecz na budowaniu ciekawych relacji z sektorem rozrywkowym oraz innymi grupami przestępczymi. Mam zamiar kłaść duży nacisk na techniczne i klimatyczne odgrywanie każdej akcji, od handlu psychodelikamit. Chcę, aby Rayan Harrington był postacią rozpoznawalną dzięki swojemu profesjonalizmowi i chłodnej, analitycznej naturze. Jestem w pełni otwarty na wszelkie sugestie ze strony opiekunów, aby mój projekt jak najlepiej wzbogacił obecny ekosystem serwera. Liczę na szansę, by udowodnić, że mój powrót przełoży się na realną jakość i ciekawe interakcje dla całej społeczności VibeRP. Dzięki za poświęcony czas na rozpatrzenie mojej aplikacji i mam nadzieję, że do zobaczenia wkrótce w grze!

Edytowane przez Vexor

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin