Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[SKARGA/mst_mts] Synuu

Synuu

Rekomendowane odpowiedzi

Link do Twojego konta: https://forum.v-rp.pl/profile/31780-synuu/
Link do konta oskarżonego: https://forum.v-rp.pl/profile/30040-mst_mts/ Dexter Bill, Ezri Guierra
Powód składania skargi: Podejrzenie nijaczenia postaci, nieposzanowania życia postaci oraz łączenia wątków poprzez relacje oraz przebywanie w miejscu pracy innej postaci która grała w gangu Inglewood 13
Wyjaśnienie sprawy: No więc, zbierałem się do tego jak pies do jeża, jednak po dłuższych dyskusjach i informacjach na temat mst_mts do którego osobiście jakkolwiek nie mam żadnej złej krwi tylko poprostu irytuje mnie jego zachowanie oraz gra przez ostatni czas... Bardzo zachęciło mnie rozpisanie się w dziale skarg po ostatniej akcji pod CarNation w której nasz bohater darł się do motocyklisty który do niego celuje z broni że by go odstrzelił etc. LECZ niestety po konfrontacji otrzymałem informacje od kolegi że oskarżony płacze o to że nie chce ck postaci, nie jest to jednorazowa akcja, bo nie gra on kompletnie żadnych urazów, obrażeń, czekogolwiek, w dodatku dostawałem również takie tematy m.i.n: Nijaczenia postaci poprzez dużą ilość grup różnego rodzaju, narcystyczne zachowanie podczas gry IC jakby ten serwer był specjalnie dla niego stworzony, prosze administracje o dokładne prześwietlenie gracza, nie posiadam dużego białka, nie wiem ile tego sobie nagotował. Wracając, nie rozumiem kompletnie jak można grać nieposzanowanie życia wiedząc że twoja postać może zginąć a potem płacząc na chacie ooc że ty tego nie chcesz. Co do tematu przesiadki w miejscu pracy w której robił nasz agencik na postaci Ezri Guierra również ma w swoim stopniu znaczenie, ponieważ normalnie "kumplował się" z osobami u których gra na innej postaci w zgp i pracuje u nich w barze, siejąc kompletny syf i zwierzyniec podczas całej rozgrywki którą rzucam na dole, więcej dowodów wyciągać nie będe bo są one w większości nie klejące się do skargi, po uzyskaniu kontaktu do osoby która inicjowała atak pod komisem na postać Dextera Billa wrzuce logi z owej gry lub poproszę tą osobe o nie, napewno swoje trzy grosze dorzuci ktoś z osób które tu oznaczam, odrazu mówie jebie mnie kolesiostwo, chce żeby było to potraktowane jak normalna skarga a nie wietrzyk

@nvrxth  @Atrix@seweryn25

Dowody:  https://imgur.com/a/SLST6C4

Cześć, przyszedłem tutaj za pomoca luuksieka. Chcąc zacząć  od postrzalu przed komisem CarNation, na dole wrzuce ssy z odgrywki od poczatku doo konca
Screeny z postrzału: https://imgur.com/a/0PDXKYC

"LECZ niestety po konfrontacji otrzymałem informacje od kolegi że oskarżony płacze o to że nie chce ck postaci, nie jest to jednorazowa akcja"
Co do tego, w moich screenach pozniej bedzie widac ze nikomu nic nie płakałem ze nie chce ck, poniewaz zaden z medykoow nie poowiedział ze mogłbym tu zginać. W pozniejszych dowodach bedzie widac jak gracz który mnie postrzelil powiedział wrecz "Bo mam na cb wyjebane" pozniej obraził mnie na /w, napisał cytujac "[Cole Rawlins (28) → Dexter Bill]: Kurwa gościu, ty myślisz że ja bede płakać za jakąś karą przez kurwa debila co sie rusza jakby miał owsiki?"  Nie jest to chyba Fair, ze zostaje oskarzony o m.i.n: Nijaczenie postaci, łączenie wątków, Narcystyczne zachowanie. Ziomek któremu nie chciałoo mu sie napisać paru zdan na temat przestepstwa ma do mnie problem?

Dowody z przęstepstwem: https://imgur.com/a/RO2qYpe

Teraz wstawie na dole screeny z akcji z medykami, wstawie wszystko od poczatku do konca
https://imgur.com/a/7uCsMNG

Teraz do tego łączenia wątków. Pierwsze, na screenach od początku akcji sven henslay + Paul Rose ja z Esteban Yanez oraz Jahmar White byliśmy razem ponieważ pomagałem Estebanowi znaleść Svena z powodow IC, Esteban szukał od dłuższego czasu go aby zwyczajnie wymiezyc sprawiedliwość pięśćmi, wtedy grałem juz w gangu ale nie byłem aktywnym członkiem, poproostu nie było mnie zbyt na tej postaci. Niestety tez nie wiedziałem ze przebywanie w miejscu pracy ziomka z innego gangu, ani razu nie poruszyłem tematu Ezri Guierra oraz inni gracze którzy o nim wiedzieli dalej tez nic nie wspominali, 
Pozderki

Edytowane przez mst_mts

image.png?ex=6a17becb&is=6a166d4b&hm=ebb

W dniu 18.04.2026 o 15:06, Synuu napisał:

wrzuce logi z owej gry lub poproszę tą osobe

Podaj mi datę i godzinę kiedy to było, sami sobie to sprawdzimy

Skala lubi to

Ogień nie pyta, czy masz gorszy dzień. Wypadek nie czeka, aż się wyśpisz.

A ludzie… czasem krzyczą z paniki, czasem płaczą z wdzięczności. I trzeba umieć to unieść – nie tylko w rękach, ale i w głowie.

27 minut temu, Szymek_Se_Jestem napisał:

Podaj mi datę i godzinę kiedy to było, sami sobie to sprawdzimy

15.04.2026 okolice 21:30, minutę przed 40 po byłem pod komisem gdy zauważyłem akcje

Godzinę temu, mst_mts napisał:

Teraz do tego łączenia wątków. Pierwsze, na screenach od początku akcji sven henslay + Paul Rose ja z Esteban Yanez oraz Jahmar White byliśmy razem ponieważ pomagałem Estebanowi znaleść Svena z powodow IC, Esteban szukał od dłuższego czasu go aby zwyczajnie wymiezyc sprawiedliwość pięśćmi, wtedy grałem juz w gangu ale nie byłem aktywnym członkiem, poproostu nie było mnie zbyt na tej postaci. Niestety tez nie wiedziałem ze przebywanie w miejscu pracy ziomka z innego gangu, ani razu nie poruszyłem tematu Ezri Guierra oraz inni gracze którzy o nim wiedzieli dalej tez nic nie wspominali,

Godzinę temu, mst_mts napisał:

Nie chodzi mi o temat Ezriego, za przeproszeniem PO CHUJ to wyciągnąłeś? W dodatku daj logi że faktycznie była gadka na szukanie mnie, bo z tego co pamiętam to tylko Ezri i jeszcze jeden kolega mnie nagminnie rage baitowali I nachodzili ic, w dodatku co niby WAM zawiniłem abyście inicjowali takie akcje w naszą stronę? w dodatku jeszcze Paula który był zwykłym szarym człowiekiem który nie był powiązany z akcjami z Daphne Chase etc. Ale nie o tym tutaj...

(sr jak pomylilem postki bo gość który kiedyś się na mnie rzucał też miał nazwisko Guierra)

To że się tłumaczysz tym że nie grałeś dużo w gangu ble ble ble, nie tłumaczy cię z kolegowania się z graczami spod tych skrzydeł na innej postaci mordo

Edytowane przez Synuu

+ jeszcze dodam że screeny które przedstawiłeś świadczą o dosyć słabym poziomie grania w roleplay 

no i oczywiście nasz ukochany meta gaming, lovely lovely...

Edytowane przez Synuu

Zamykam do czasu werdyktu

nvrxth i Synuu lubią to

A ludzie… czasem krzyczą z paniki, czasem płaczą z wdzięczności. I trzeba umieć to unieść – nie tylko w rękach, ale i w głowie.

Po zapoznaniu się z logami z całego zajścia oraz tego co zostało zagrane, możemy stwierdzić że:

• Doszło do MG - pisanie do innego gracza by ten za pomocą komendy /ciagnij zabrał go z ulicy aby ktoś go nie przejechał
  • Podczas grożenia bronią palną postać D.Bill postanowiła napluć na czapkę napastnika
  • Brak odgrywania strachu, wyzywanie drogą IC gracza, który celuje do niego.

Skarga zostaje zaakceptowana 

Postać zostaje zablokowana 

Proxy, Magneto, naughty i 5 innych lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin