Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Adonis - Burn ft. Jaden Morrow [Official Music Video] (prod. Avery Banks)

bieluu

Rekomendowane odpowiedzi

jYgTT7T.png

**dwudziestego szóstego lipca dwutysięcznego dwudziestego szóstego roku roku o godzinie piętnastej trzydzieści pięć na oficjalnych kanałach mainstreamowych pojawił się wspólny numer Adonisa i Jadena Morrowa zatytułowany „Burn”. Kawałek od samego początku był mocno promowany w mediach społecznościowych obu artystów, a sama współpraca wzbudziła spore zainteresowanie, przede wszystkim ze względu na przeszłość łączącą obu panów. Jeszcze około rok temu Adonis i Jaden dawali jasno do zrozumienia, że nie darzą się szczególną sympatią. Jednym z głośniejszych przykładów była sytuacja określana przez fanów jako „trzy koncerty”, podczas której Adonis, zgodnie ze swoim charakterem, nie zamierzał gryźć się w język i kierował w stronę Jadena kilka zdecydowanie nieprzychylnych komentarzy. Tym bardziej zaskakujące jest więc to, że po czasie obaj artyści zdecydowali się połączyć siły przy wspólnym utworze. Premiera „Burn” trafia również w bardzo dobry moment dla obu twórców. Adonis jest obecnie coraz bliżej wydania swojego kolejnego projektu „Donnie Forever”, na którym znajdzie się również ten kawałek. Fani od dłuższego czasu wyczekują kolejnego albumu jednego z największych raperów w kraju, dlatego każda nowa informacja dotycząca projektu spotyka się z dużym zainteresowaniem. Dużo dzieje się również wokół samego Jadena Morrowa. Artysta w ostatnim czasie znalazł się w centrum medialnego zainteresowania za sprawą doniesień dotyczących jego bliskiej relacji z gwiazdą Fehu Pandora Skarsgard. Sprawa była szeroko komentowana przez media, co sprawiło, że nazwisko Morrowa ponownie pojawiało się w przestrzeni publicznej na dużą skalę. Sam „Burn” jest przede wszystkim połączeniem dwóch zupełnie różnych muzycznych światów. Adonis i Jaden reprezentują odmienne środowiska oraz style, dlatego ich wspólny numer może być dla obu artystów ciekawym krokiem w stronę nowej publiczności. W przypadku Adonisa jest to również wyraźne wyjście poza dotychczasowe ramy jego twórczości. Za warstwę producencką numeru odpowiada Avery Banks z Havoc Records, natomiast przy utworze pracował również zespół The Blue Whale, który wzbogacił kompozycję o żywe instrumenty i znacznie mocniejsze, rockowe brzmienie. To właśnie ten element sprawia, że „Burn” wyróżnia się na tle wcześniejszych materiałów Adonisa. Dla rapera jest to pierwsza współpraca na taką skalę, w której tak mocno wchodzi w inny świat muzyczny ze swoim dotychczasowym stylem. Połączenie mocnego bitu i odmiennych osobowości artystycznych tworzy numer, który może otworzyć Adonisowi drzwi do zupełnie nowej części muzycznej publiczności. „Burn” nie jest więc wyłącznie kolejnym singlem przed premierą „Donnie Forever”, ale również sygnałem, że Adonis coraz odważniej eksperymentuje z brzmieniem. W obliczu rosnącego zainteresowania oboma artystami wspólny numer może okazać się jednym z ciekawszych momentów tego okresu, a jednocześnie początkiem kolejnego etapu w muzycznej karierze Adonisa.**

IrUTOgk.jpeg

gjzlSAB.png

Spoiler

[Chorus: Jaden Morrow]
Wypalam już kolejną paczke
Chyba nie przestane, nie przestane
Kokaina zniszczyła więszkość mnie
Co mi to daje? Daje?
Woah
Miałem w to nie pójść, miałem w to nie pójść
Kokaina zniszczyła więszkość mnie
Brnę w to dalej, dalej

[Verse 1: Adonis]
Te stany niszczą mój mózg, czułem, że jest coraz gorzej
Gdy mnie pokochała chciałem być jak gwiazda rocka, teraz chce tylko miłości
Kiedyś siedziałem zakuty w radiowozie, a teraz robia mi zdjęcia w maseratti
To pojebane, że większość życzyła mi źle i każdy chciał żebyśmy upadli
Teraz krzyczą gło gło głośniej pokaż co nagrał Doonie
Słuchają mojej muzyki chcą być jak ja a ja chce być tam gdzie oni
Bo to wszystko jest męczące i boje się, że cos sie spierdoli
A wtedy zacznie się nagonka i każdy znowu będzie życzył źle
Nie znasz tego świata suko ty nie znasz mnie
Ubrudziła szminką mój white tee, ale zrobiła to słodko więc musze jej wybaczyć
Te demony próbują ze mną walczyć 
Kiedyś próbowali mnie na wszystkim nakryć dzisiaj przy kamerach żeby funkcjonować musze coś zażyć

Kokaina wyniszcza środek mnie
A wciągam dalej, dalej
Dziele ją dalej, dalej

[Verse 2: Jaden Morrow & Adonis, Both]
Mała, czy widziałaś kiedyś milion dolarów?
Blond włosy? To już przeszłość nawet nie żartuj
Dzisiaj gdy wychodzę na ulice, wszyscy mnie witają
Jednak wciąż te same zjeby, próbują bez skutku mnie wymazać
((Ucieknijmy, pokaże ci gdzie
Spalmy ten gas razem upalmy się
puf puf, dym unosi się w góre
Żyję szybko i nie chce umierać młodo))
Kiedyś o relacje, nie potrafiłem zadbać
Yea
Tak jakbym wtedy, miał w sobie jakiś szlaban
Z wieloma problemami, wciąż musze się sam zmagać
Ale do dziś dziękuje bogu, że ona mnie wtedy wysłuchała

A wciągam dalej, dalej
Dziele ją dalej, dalej

PROMOCJA

Spoiler

PROMOCJA WOKÓŁ ADONISA;

PROMOCJA WOKÓŁ JADENA;

PROMOCJA WOKÓŁ NUMERU;

ODGRYWKA

Spoiler

WYDATKI

Profil Postaci

Edytowane przez bieluu

**Pandora sprawdziła teledysk, po praktycznie nieprzespanej nocy, wściekła na odstawieniu od narkotyków i po wydarzeniach ostatnich dni. Nie wie czy udusić Jadena teraz, zaraz, czy za parę dni, widząc, że w dobie sporej afery ze śmiercią A. Graves wpada teledysk z Adonisem. Jak sprawdziła, że Blue Whales jest zamieszane w produkcję, to postanowiła napisać elokwentną wiadomość do muzyka, z miną jak na obrazku niżej.**

Me, following the Rays game:

a swoją drogą bardzo fajny materiał

Edytowane przez Sava
bunia, dzvkss, nygus i 2 innych lubią to

image.png.5cb8aa22c8b19db3c3f177627bc6f119.png

VEA1ykW.png