Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

San Andreas Park Rangers

ToNieJaJestem

Rekomendowane odpowiedzi

safasfasfa.png.a4a59128aa03e4fcd09558ef6f6cc2dd.png

info.png.552072bc2219c451355086d922abdbd5.png

SAN ANDREAS PARK RANGERS; to jedna z licznych straży leśnych funkcjonujących w obrebię San Andreas. Głownym zadaniem San Andreas Park Rangers jest dbanie o zieleń, a także poza partroli lasów, dróg off-roadowych zadaniem San Andreas Park Rangers jest prowadzenie poszukiwań, dbanie o życie jak i mienie ludzi i zwierząt - działa też w pomocy dla innych instytucji rządowych. SAPR jest upoważnione do wystawiania mandatów oraz pouczeń osobą zakłócających lub niszczących porządek i przyrodę, a nawet tymczasowego zatrzymania podejrzanego aby dalej przekazać odpowiednim instytucją.

Jednostka posiada 3 pojazdy marki Park Ranger, dwa Sheriff Curser oraz jedną łódź.

loka.png.f026c264bf3b82d3a0448064ce59a2a8.png

Wstawie po accepcie

kontakt.png.477604c705187328037acde01ce3d645.png

Chief Ranger - Franklin Westberry - XYZ

Asst. Chief Ranger - XYZ - XYZ

Deputy Chief Ranger - XYZ - XYZ

Ukryj treść

ooc.png.48680b28a2ab7592724db9a3375a7956.png

Hej, wychodze z pomysłem stworzenia strażników, co tu lać wode. Mam nadzieje, że spolecznosc bedzie chetna na gre... pozdrawiam, i no.. em.. nie umiem pisać aplikacji, pozdro.

Cytat

Hej, wychodze z pomysłem stworzenia strażników, co tu lać wode. Mam nadzieje, że spolecznosc bedzie chetna na gre... pozdrawiam, i no.. em.. nie umiem pisać aplikacji, pozdro.

Odrzucam z takim podejściem. SAPR jest projektem wymagającym i ewidetnie trzeba znać się na realiach prowadzenia takiej gry, a w tej aplikacji nawet nie wykazujecie chęci, ani nie przedstawiacie planu na samą gre, więc nie wiem skąd mam wiedzieć, czy nadajecie się na projekt, który wymaga dużego pokładu zaufania samego opiekuna projektów IC.

Revo i .kuba lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin